![]() |
|
|
#28471 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Forza Milan 1899
|
|
|
#28472 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28473 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#28474 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28475 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
http://www.transfermarkt.de/de/anton...eler_5962.html pozicija gdje djeluje kao igrac i sta pise za njega Position: Sturm - Offensiv-Allrounder momak moze igrati golmana (salim se) ali fino pise pa koga zanima neka pogleda ima i ilustrovano ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28476 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Thiago Silva: Nisu mi jasni napisi, pa Ronaldinho ostaje
Mnogo se tijekom prosinca pisalo o budućnosti 30-godišnjeg Ronaldinha, brazilskog nogometnog majstora koji ove polusezone nije pretjerano igrao u dresu Milana... Ponekad je i sam javno izrazio nezadovoljstvo zbog toga, pa je logično da se pisalo o mogućem odlasku. Spominjao se Ronaldinhov odlazak u američki MLS, ali još se više govorilo o povratku u domovinu, Palmeiras ili Gremio, odakle se otisnuo u Europu na početku karijere. Svi ti navodi su donekle iznenadili njegovog sunarodnjaka i suigrača Milana, obrambenog igrača Thiaga Silvu, koji je rekao: - Nisu mi jasni svi ti napisi. Pa, Ronaldinho će sigurno ostati u Milanu. Nije mi jednom spomenuo da želi ostanak u Milanu, naravno, s razlikom da igra što češće - rekao je Thiago Silva i dodao: - Poznavajući Ronaldinha uvjeren sam da ostaje kod nas i da će eksplodirati tijekom proljeća. Milanu je potreban Ronaldinho, kao i što Ronaldinho treba ovaj klub. |
|
|
|
|
|
#28477 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
sprdam se :P ali za divljeg konja pise da je A+All round igrac sto znaci da moze igrati 3 pozicije lijevo desno i iza napadaca, ne vidim razlog zasto se pjeni....pa formacija slikovna nista ne predstavlja nego ono sto im trener kaze da cine na terenu... |
|
|
|
|
|
|
#28478 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Prije svega neko (Efekat leptira) ko nema pojma o fudbalskoj igri me ne moze uvrijediti. Mislim da dovoljno poznajem fudbal i sam sam ga igrao. Pazi, ne mislim da sam vrsni poznavalac fudbala, cak na protiv. Cuj:"...ja znam odgovorit..." A sta mislis, da mi ostali ne znamo? A tebi ako se svidjaju njegove analize i komentari ti onda komentarisi s njim. A kako ja vidim, slabo ko hoce da se upusta u diskusiju s njim. Zasto? Meni se cini da cu ja staviti i njega i tebe na block. |
|
|
|
|
|
|
#28479 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28480 |
|
Registered User
![]() |
Rekao si glupost
![]() |
|
|
|
|
|
#28481 |
|
Registered User
![]() |
Vec sam najavio da je najvjerovatnije glupost. Ali,...
|
|
|
|
|
|
#28482 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Evo šta je Alegri rekao za Cassana :
Where will he play? We’ll carry on with the 4-3-1-2 system, but he could play as the first striker seeing as Pippo Inzaghi is injured
|
|
|
#28483 |
|
Registered User
![]() |
Vi koji propagirate cassana kao trequartistu zaboravljate jednu bitnu cinjenicu.a to je da je on kao vezni igrac,iako isturen,obvezan igrati obranu i vracati se svaki napad do naseg 16erca.ne mislite li valda da bi to cassano radio,ili jos bolje,ibra?
|
|
|
|
|
|
#28484 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ibra se vraca i kao klasicni napadac da pomaze u veznom redu a kod prekida i u odbrani..Casano je igrac koji moze igrati na vise pozicija jer je veoma dobro tehnicki potkovan..Pogledajte neke od njegovih asistencija,komotno moze igrati na poziciji koju u zadnje vrijeme igra Sedorf,od kojeg bi i ja vise trcao...
|
|
|
#28485 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Allegri: Cassano će biti naše jedino pojačanje
Massimiliano Allegri, trener Milanove momčadi, zadovoljan je dolaskom dojučerašnjeg Sampdorijinog nogometaša Antonia Cassana u redove svojeg sastava... Cassano će se "rossonerima" službeno priključiti kada se otvori zimski prijelazni rok nogometaša, a moguće s njime i zatvoriti kada je kupnja u pitanju za Milanovu momčad. - Drago mi je što sam dobio šansu trenirati ga. Dobrim igračima nije se problem uklopiti, a na njemu je da se stavi na raspolaganje. Na kojem ću ga mjestu koristiti? Nastavit ćemo igrati u sustavu 4-3-1-2, a on bi mogao biti napadač budući da nam je Pippo Inzaghi ozlijeđen. - Hoće li biti još dolazaka? Mislim da više nikoga ne trebamo. Dolascima u natrpanu momčad mogla bi se izgubiti skladnost sastava koju imamo i umanjiti žrtve koje su neki spremni podnijeti - kazao je Allegri. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|