AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 13-01-2011, 16:14   #28756

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Mecong is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Slazem se da je van bommel tokom citave karijere bio vrlo zahvalan igrac i na kraju krajeva, odlican defanzivni vezni. Ali sa 33 godine ne vidim bas nikakav nacin kojim bi mogao doprinjeti igri milana, posebno na poziciji gdje mi vec godinama imamo 4,5 sto odlicnih sto solidnih igraca.

Tako da, jedno veliko NE za van Bommela!
Mozes li mi nabrojati tih nasih " 4,5 sto odlicnih sto solidnih igraca"?
Pazi, ne navijam za Van Bommela. Rekao sam da ne znam koliko bi u ovom momentu i sa ovim godinama bio koristan Milanu. Ali bih bas volio da mi kazes koji su to nasi igraci (njih 4,5) bolji, korisniji, zahvalniji, borbeniji,... od Van Bommela? A eto, ja mislim da mi nemamo ni jednog defanzivnog veznog boljeg od Van Bommela. Ponovicu, ne mislim da je Van Bommel potreban Milanu.
Mecong is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2011, 16:27   #28757

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
bolje da dovedu rakitica umjesto djedice bommela
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2011, 16:42   #28758

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
bolje da dovedu rakitica umjesto djedice bommela
Nista protiv nemam ako je bolji.
Old 13-01-2011, 17:56   #28759

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Mecong View Post
Pazi, ne navijam za Van Bommela. Rekao sam da ne znam koliko bi u ovom momentu i sa ovim godinama bio koristan Milanu. Ali bih bas volio da mi kazes koji su to nasi igraci (njih 4,5) bolji, korisniji, zahvalniji, borbeniji,... od Van Bommela? A eto, ja mislim da mi nemamo ni jednog defanzivnog veznog boljeg od Van Bommela. Ponovicu, ne mislim da je Van Bommel potreban Milanu.
dobar je van bommel,ali ne vidim gdje ce on igrati.on ako dodje bice ista stvar kao s beckhamom.dosao na pola sezone pomoci ekipi.a sto se tice toga ima li ikoji defenzivni bolji od njega od ovih nasih,e pa ja mislim da ima.ambrosini i boateng su bolji.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2011, 18:37   #28760

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
dobar je van bommel,ali ne vidim gdje ce on igrati.on ako dodje bice ista stvar kao s beckhamom.dosao na pola sezone pomoci ekipi.a sto se tice toga ima li ikoji defenzivni bolji od njega od ovih nasih,e pa ja mislim da ima.ambrosini i boateng su bolji.
Ma Van Bommel u opste nije tako bitan. Ali, ako vec hoces moje misljenje, evo ovako. Od Ambrosinija je 3 puta bolji a sa Boatengom ga ne mogu porediti. Boateng je veci potencijal, naravno, a Van Bommel je mnogo iskusniji, borbeniji, prgaviji, prljaviji, bezobrazniji,... Nije lose imati takvog igraca u timu. Osim toga Boateng je, cini mi se, ofanzivniji tako da ih ne mogu porediti.
Old 13-01-2011, 18:47   #28761

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

I da dodam. Ako bih morao da biram izmedju Zenettia, Cambiasa, Stankovica i Van Bommela (svi isluzeni igraci) izabrao bih Van Bommela.
Old 13-01-2011, 19:18   #28762

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Gattuso,ambro,flamini,boateng,strasser,pirlo!
geoff is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2011, 19:31   #28763

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
I da dodam. Ako bih morao da biram izmedju Zenettia, Cambiasa, Stankovica i Van Bommela (svi isluzeni igraci) izabrao bih Van Bommela.
E ja bi Cambiassa, pa Zanettia, pa tek onda Bommela.
A iskreno, nedam Pirla. To je za mene ikona najboljeg defanzivnog veznog svih vremena. Mogao si slobodno uzet njegov video iz oni najbolji godina i ucit svakog klinca kako se igra ta pozicija. I dalje vjerujem u Pirla, i nadam se da sa pravim igracima oko sebe moze dat najbolje.
A Bommel? Pa on je svoje odigrao. Znaci iz njega vise ne mozes nista izvuc. Pa eto svaki vikend je Bundesliga, i vidis koliko Bayern pati u sredini radi njega. Postaje senilan. Zato su dovukli sjajnog klinca iz Hoffenheima (ne mogu se sad sjetit kako se zove, al mi na vrh jezika), tako da sad opet imaju pokretnu sredinu. Kao sto je geoff rekao, on bi nam samo smetao. Jer takvi nepokretni iskusni penzionera imamo 4,5 u ekipi: pirlo, ambro, gattuso, seedorf i flamini. Svaka cast Bommelu, al on ce samo dovuc probleme (Zlatan ga je vec htio udarat, a obojica su agresivni). Od mene veliko NE

@Leptir, pazi ja i daje mislim da onaj Criscito valja. Po meni njemu ne odgovara pozicija u Genovi. Ovdje bi imao vise svog prostora i mira, pa bi tako mogao kompletno da za sva vremena zakljuca nasu lijevu stranu za prodore. Napadacki je slab al u odbrani izvrstan. Ja bi volio da ga dovuku, jer bi nam ogromno pomogao u ch. Ligi.
Za calcio si upravu. Jednostavjo su velikaneri popustili. Jer dovoljno je vidjet da pusimo u Euro League non stop, a ta snazna Roma toliko blijedo izgleda protiv Bayerna. Jedino Inter i mi mozemo nesto napravit, ovi ostali su preslabi. Eng i Spa su daleko daleko pobijegle. Nazalost
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2011, 20:25   #28764

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Quote:
I svi oni bolji od Van Bommela? Podsjeticu te da je Van Bommel prije pola godine igrao (bio kapiten) reprezentacije koja je igrala finale svjetskog prvenstva. Bio je jedan od nosilaca igre holandske reprezentacije. Odigrao je sve utakmice a u Holandiji smatraju, kao sto sam vec rekao, da je bio najbolji igrac reprezentacije na svjetskom prvenstvu. Gdje su igrali ovi koje si ti nabrojao kad je Van Bommel igrao finale svjetskog prvenstva?
Old 14-01-2011, 02:42   #28765

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
i Rahimić je bolji od Van Bommela
Old 14-01-2011, 05:20   #28766

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Mecong, obrazlozi mi zbog cega je Bommel bolji nego ovi nasi penzioneri? Koje to posebne karakteristike ima da nama prijeko trebaju? I daj mi svoje licno obrazlozenje za ovog igraca na terenu: kretanje, tehnika, vaznost, snaga, i koje su pozitivne i negativne strane njegovog prisustva na terenu.
Eto, uradi to, pa da mozemo diskutovat. Jer ovo nigdje ne vodi. I pusti se Svijetskog. Forlan je bio glavni strijelac pa ga niko ne zeli kupovat id velikih klubova.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 05:36   #28767

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ensare,ovo sam bas i ja htio napisat!
Sto to ima van bommel osim mesarenja po terenu da moze pridonijeti igri milana a da to vec nemamo u kadru?!
geoff is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 06:52   #28768

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Moram se složiti sa Leptirom oko Criscita:

Prvo, on je BOLJI igrač od našen "novog Maldinia" Antoninia , ali on nije ona klasa koja treba Milanu. Ne znam što naši točno planiraju naravno, ali ako je moguće dovesti ga za nekakve male novce, u redu. No ako ćemo platiti neku ozbiljnu lovu, bolje je uložiti još malo pa uzeti pravog beka, možda Marcela ako Coentrao ode u Madrid itd. Criscito nije na razini Zambrotte starog, Chiellinia kada igra lijevo itd., no možda se može od njega napraviti defenzivno odličan bek, što je za Allegria vrlo bitno... Ostavljam opciju otvorenu, iako preferiram druge igrače.

Vezni red: NAgodinu više neće biti Seedorfa, i raduje me to. On je za mene jedan od najboljih srednjih veznih koje sam u životu gledao kada je bio u formi, ali ovo više nema smisla. Sada će nam, uvjeren sam, doći taj Lazzari. On je ok igrač, ali za jedan Milan ništa više od igrača koji će se rotirati... Ne znam, nisam zadovoljan s tim.

Galliani je u Brazilu uzeo igrača, ja držim fige da je to Ganso, takav igrač nam treba bez rasprave.

Ovo što naši kažu da nekoga hoće ili neće, to je već komedija jer sam navikao da slušam suprotno od izjava Galliania i Braide. Bosingwu bih uzeo i onda fino imamo beka koji još 2 godine može igrati na visokom nivou! Ne možemo si dopustiti oscilacije u ekipi tipa Ibrahimovic - Antonini, Pato-Abate... To je ruzno za vidjeti!

Ovo Milanu treba 5 igrača da bude spreman osvojiti sve: 2 beka, jedan treći stoper, jedan srednji vezni i jedan polušpic. Ako će biti pametni treba iskoristiti ovo sa Bosingwom, Mexesom i probleme sa Gansom tamo u BRazilu za početak...
Old 14-01-2011, 07:16   #28769

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Nevjerojatno je da se s Milanom povezuju igrači tipa Van Bommel ili Criscito. Van Bommel je čovjek na zalasku karijere i on jednostavno ne može Milanu ponuditi ništa drugačije od Ambrosinija ili Gattusa. Ako dođe za godinu-dvije biti će zreo za penziju i onda opet krpanje veznog reda....onda radije neka dođe taj Lazzari,ako ništa drugo Allegri ga poznaje, pa bi ga nekako i uklopio u rotaciju (nikako u prvu momčad-neka bude nešto kao Brocchi), a uostalom mlađi je on Nizozemca...

Mrki nadam se da je Ganso, ali neću razmišljati o tome jer ću se vjerojatno samo razočarati....

Transfer politika Milana je u manju ruku čudna:

ekipa kojoj se Nesta povrijedi si ne smije dopustiti luksuz da pošalje Onyewua na posudbu iako se nadam da će robusni Amer pokazati koliko vrijedi pa da ga Allegri počinje uvrstati u ekipu....
Milanu treba još jedan vezni igrač poput Boatenga koji je sposoban ići i prema naprijed i prema natrag, jer bi takav igrač sa Boatengom mogao još više podići dinamiku veznog reda ali i nadomjestiti učinak "kevinog princa" kad je ovaj povrijeđen....
Old 14-01-2011, 07:45   #28770

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Ja htjeo ovo napisati...Bravo..Jebes Van Bomela...

Tags
balkan

Posting Rules