AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-01-2011, 05:16   #28831

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
s ovom izjavom allegri je i sluzbeno postao debilcina....nema nam naslova dok je on na klupi....cuj lecce nam nije usao u prvom poluvremenu u sesnaesterac? pa jedan lecce nam ne smije u 5 utakmica preci centar a ne jedno poluvrijeme.jesmo li mi njima usli u sesnaesterac prije nego smo poveli? on jos ne shvaca da ne vodi cagliari nego milan....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2011, 05:17   #28832

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Lazzari pred vratima Milana

Andrea Lazzari trebao bi uskoro preći u redove Milanove nogometne momčadi, potvrdio je spremnost prihvaćanja ponude "rossonera" Cagliarijev predsjednik Massimo Cellino...

Ovaj 26-godišnji vezni nogometaš već se neko vrijeme spominje kao želja trenera Milanove momčadi Massimilana Allegrija koji je prije klupe momčadi sa San Sira sjedio upravo na Cagliarijevoj. U Cagliariju su ga spremni prodati.

- Raspoloživi smo za pregovore. Mislim da neće biti nikakvih problema u tom transferu budući da me za Milanova potpredsjednika Adriana Gallianija veže pravo prijateljstvo. Žele li Milan i Lazzari transfer, nema nikakvih problema, ali kompenzacija će morati biti adekvatna - kazao je Cellino.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2011, 05:44   #28833

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Dobro kalla, nemoj sad pretjerivati...taj lece je kolo prije dobio lazio u rimu 2:1, a napoli ih je jedva pobjedio kuci. Slazem da su bili zreli da ih dobijemo, ali hebiga....ocajno postavljanje kod kornera i dovidjenja!
zllax is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2011, 06:00   #28834

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Fudbaler Mančester Sitija Mario Baloteli rekao je da je srećan u engleskom klubu, ali da bi za dve godine želeo da pređe u Milan.

Baloteli, koji neće ići na predviđenu operaciju kolena, letos je iz Intera prešao u Siti, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor. On je u novembru razgovarao s potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem, ali je uprava tog kluba tokom januarskog prelaznog roka ipak angažovala Antonija Kasana.

Siti je, s druge strane, doveo napadača Edina Džeka, a Baloteli smatra da taj klub ima najbolji napad na svetu, pošto pored njega igra i Karlos Teves.

"Da li zavidim Kasanu što je prešao u Milan? Malo.
(Vlasnik Milana) Silvio Berluskoni rekao je da je Kasano najveći talenat Italije -pogrešio je ili ne zna za Balotelija", rekao je Baloteli italijanskom listu Ekstra tajm.

"Ja, Ibra i Kasano u Milanu? To će se uskoro dogoditi. Ove godine i sledeće ostaću u Sitiju, pošto mi je lepo u Mančesteru", dodao je on.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2011, 08:48   #28835

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
http://www.goal.com/en/news/10/italy...g-victory-over

Naprijed strašan, u obrani ipak ne toliko dobar, ali mislim da ne može biti nikako lošiji od Antoninija... a sigurno je puno opasniji.
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2011, 10:49   #28836

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Nitko nije losiji od Antoninia.

A sto se tice Allegrijevog lutanja, pa koliko smijesno ili vec tragicno moze biti da on za jedan poluamaterski klub kakvo je lecce ustvrdi da su nas zbunili izmjenama? Pa sto ocekivati od boljih klubova?!
geoff is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2011, 11:11   #28837

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Nitko nije losiji od Antoninia.

A sto se tice Allegrijevog lutanja, pa koliko smijesno ili vec tragicno moze biti da on za jedan poluamaterski klub kakvo je lecce ustvrdi da su nas zbunili izmjenama? Pa sto ocekivati od boljih klubova?!
DA!!!...ja sam se zaprepastio na tu izjavu....znaci nisam mogao da vjerujem...pa Carlo u najludjim danima i poznatim izjavama nije ovaku glupost bacio...
Vjerovatno je na njega vec krenuo pritisak...nadam se da ce se znati odbraniti, jer je neiskusan u vodjenju prave ekipe...a vec sam sve nade u Tasottija izgubio...on tu ima iskustva ali izgleda nista ne pomaze....
Nazalost u ova zadnja 4 kola smo platili to sto nemamo potpunu ekipu...par puta smo se provukli, par puta dobro odigrali...ali u 4 kola 5 bodova dvije tekme kod kuce 2 boda...sto je puno, puno je...
Ma dva beka u igri su Criscito i Ziegler...a u sredini Lazzari...i to je to...ovo su sve ostalo nagadjanja novinara...
U cet igramo cup sa Barijem....nadam se nekim mladim igracima i ovim sto nisu dobili sansu npr Roma,Montalego,Sokratis,Odu,Merkel,Verdi itd...
Jer u ned igramo s Cessenom koja nas je dobila...to ako prokockaju 3 bod onda kola krecu dole al prebrzo...
Veceras Merda igra s Cessenom, pa za vikend s Udineseom...ako uzmu tu 6 bodova....pocinje zajebancija...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2011, 05:26   #28838

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Galliani confirmed: "We will take a quarterback between Criscito and Ziegler."
The Rossoneri to: "At the moment there is no economic agreement with either company, but if there is the possibility ...".

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2011, 05:51   #28839

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Ja sma za criscita apsolutno, boljeg talijanskog beka trenutno nema. Nije to klasa zambrotte iz najboljih dana, ali je od antoninia udaljen svjetlosnim godinama po kvaliteti!
Old 19-01-2011, 06:26   #28840

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ja sma za criscita apsolutno, boljeg talijanskog beka trenutno nema. Nije to klasa zambrotte iz najboljih dana, ali je od antoninia udaljen svjetlosnim godinama po kvaliteti!
Verovatno si i u pravu da nema boljeg ITA beka, i to samo govori u kakvom je stanju žabarski fudbal i kalčo, ali nikako ne klasifikuje pomenutog kao dobrog ili odličnog fudbalera.. Dok je komparacija sa lukom poslednji kriterijum koji treba uzeti prilikom angažovanja novog beka, ili ga ne treba uopšte uzeti, pošto ne postoji verovatno slabiji bočni u ovom trenutku.

Što se tiče criscita, njegova forma je toliko loša da bi mu čak i pirlo i sedorf mogli pozavideti.. Evo samo par klipova koji govore u prilog tome

http://www.youtube.com/watch?v=gTp_7rC36qs (pogledati drugi gol krasića na 1:08 kako plavušan ispada ko da ne postoji)

http://www.youtube.com/watch?v=adaTVWCLfQE (odmah prvi gol.. užasna reakcija na centaršut nakon čega ga je eto'o sazidao u mestu najobičnijim driblingom)

http://www.youtube.com/watch?v=r6BKcXrAW84 (treći i četvrti pogodak udina po njegovoj strani, kod trećeg kasni i pravi lošu ofsajd zamku, kod četvrtog ga nema u kadru - zaboravio da se vrati, jbg..)

Ovo je samo u poslednjih mesec dana, al dalo bi se tu još iskopati brdo "kompromitujućeg" materijala, pogotovo ako bi se vratili u prošlu sezonu. Đenoa je trenutno 13. na tabeli što je daleko ispod očekivanog, jer su upravo glavne uzdanice, među kojima je plavušan, zakazale.

Dali smo 5 milki za onu grčku nesreću, ako damo još 10-15 za igrača koji je miljama daleko od svog "talenta", onda treba dobro da se zabrinemo za transfer politiku ovog kluba i ljude koji su plaćeni da skautiraju.

ps. majitz druže, ne brini se za merdu, njih vodi leo.. nebitan je trenutni niz pobeda, i s nama je imao po 12,13 bez poraza.. taj će izgubiti bodove kad bude najbitnije.. njemu ni dva snajdera neće pomoći.. veruj mi, on trenutno kao da radi za nas.. veća je briga naš fašista na klupi koji se ponaša kao da je preuzeo ređinu pa je zadovoljan sa trenutnom formom i bodovnim saldom u poslednjih par mečeva

Last edited by Efekat leptira; 19-01-2011 at 06:44.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2011, 07:19   #28841

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Slazem se leptiru da komparacija s s antoniniem i nije neka referenca,ali bi ja radije ipak gledao criscita u nasem dresu no trenutne bekove.Istina,ja sam ga ove godine gledao tek jednom ili dvaput i meni se cinio kao vrlo dobar igrac.

Stanje u genoi kao klubu i njihovu trenutnu poziciju ne trebamo ozbiljno gledati posto oni imaju blago receno, cudnog predsjednika i njihov team izgleda kao kolodvor gdje igraci samo prolaze.
Old 19-01-2011, 09:09   #28842

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Izgleda da nam je bliži Ziegler tako piše Gazzeta
Old 19-01-2011, 15:24   #28843

Dianel-Rossoner

Registered User

Dianel-Rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
Dianel-Rossoner is on a distinguished road
Ni Merde ne blistaju, barem ne u odbrani. Mozda nam Cesena pomogne

MILANO SIAMO NOI!
Dianel-Rossoner is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2011, 15:55   #28844

zanzibar

Registered User

zanzibar's Avatar

zanzibar is on a distinguished road
Vec duze vrijeme posjecujem ovaj forum i citam vase postove, pa sam odlucio da se registrujem i ukljucim u neku diskusiju.
Sto se tice pojacanja na poziciji beka, tu sam svakako za opciju Ziegler, prije Criscita, koji je precijenjen. Ziegler je jeftiniji, bolji i snazniji, dok bi ovog drugog i omanji vjetar mogao oduvati sa terena u sred utakmice.
Pozdrav iz Podgorice!
zanzibar is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2011, 16:10   #28845

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Pozdrav i tebi!

Tags
balkan

Posting Rules