![]() |
|
|
#28846 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Kako bezobrazan sudija , samo je cekao priliku da olaksa printeru posao.
Cesena je bila pritisnula pomalo. Sramotno!
|
|
|
|
#28847 |
|
Registered User
![]() |
Cccc , jbt koji sreckovici. Gledao sam livestream, ova govna..
Cesena ih u drugom poluvremenu 100% nadigrala. Sudija daje drugi zuti Giaccheriniu , jer momak nije cuo zvizduk i opalio loptu po golu. Nakon iskljucenja i dalje opsesija gola Intera , cist penal sudija ne svira , a da je bila imalo slicna situacija u korist Merde , svirao bi ga sa zadovoljstvom . Jedno veliko FUJ na ovakvo sudjenje, Cesena je zasluzila bod !
|
|
|
|
#28848 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
govna printerska na 6 bodova nam dosli, i ako pobjede Udine, a mislim da hoce eto ih na -3, i od totalnog autsajdera, kako je leo doso postadose glavni konkurenti za naslov, opet im se vratila ona njihova sreca, sto ih prati godinama..
Last edited by Rosson3r; 19-01-2011 at 18:28. |
|
|
|
|
|
#28849 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Jebes Inter trebamo se pozabaviti nama...Govnari imaju srece vec nekoliko godina al i to ce prestat jednom..Bitno je da se vratimo u pobjednicki niz a i igraci nam se polako oporavljaju..Valjda ce krenut i nas..
|
|
|
#28850 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Inter ima jos jednu zaostalu tekmu protiv Fiorentine u Firenci,sreca je da Fiorentina dzie formu i ako ih uspiju dobiti u gostima onda su prvi favoriti za naslov....
|
|
|
|
|
|
#28851 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Leptire, ne bojim se ja Lea...ja se bojim neiskustva Maxa, jer sad krece pravi pressing na Milan i lov...od januara do sredine marta se osvaja titula...
Ova ekipa Intera je prosle god sve osvojila i samo je Rafa mogao upropastit...Leo je dosao i uradio sta je trebo...malo ih uzdrmao...imaju 5 od 5...sada su im se glave popravile i imaju zelju i motiv, da nas stignu...nema tu vise plaho do trenera...Leo nije mjenjao taktiku isti igraci igraju ali je dobio 5 tekmi... Leo iskreno nije imo kad pokazat kakv je trener u Milanu...ono sto ja postujem kod njega da nije htjeo da se pokorava Berlusconiju, ali me duboko razocarao kad je nasjeo na zamku Morattija i pristao da vodi miseve... Max ima najmanje duplo bolju ekipu od njega pa opet mislim da imamo manje bodova nego prosle god u istom periodu.... Ne kazem da je Leo bolji,Max gori ili obrnuto ali jednostavno cinjenice... Milan je igrao i gurao naprjed sve do prvi povreda, poslje toga pada, eh tu treba trener da podigne ekipu promjeni formaciju nadje pravu taktiku...itd... Ti znas da sam ja poslje poraza protiv Rome napisao da mi se ne svidja mala prednost nad protivnicima...a razlog je jednosavan imamo najjaci napad u ligi, a svi znamo kakva nam je odbrana a do mece sa Udineseom smo primili najmanje golova u ligi...eh to mi nismo iskoristili da u ekpi u kojoj nemas bekova na nivou Milana primis najmanje golova u prvom dijelu prvenstva...
|
|
|
#28852 |
|
Registered User
![]() |
imal ko kakav link gdije bi se moglo gledat, nema na areni
((((((((( |
|
|
|
|
|
#28853 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Imas na sport klubu u 15 do 11 snimak!!!
) |
|
|
|
|
|
#28854 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Biće ovde sigurno. |
|
|
|
|
|
|
#28855 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
myp2p.eu
instalisi SopCast i uzivaj ![]() RUS NTV+ Football [RU] 1325 kb/s znaci razvuces sliku preko cijelog ekrana i uzivaj ![]()
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 20-01-2011 at 15:02. |
|
|
|
|
|
#28856 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
samo Merkel od mladi? hahahaha koja sramota. Pa zar nije mogao i Strassera ubacit? Al haj, vidjet cemo. Valjda kasnije udju Oduamadi i on.
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 20-01-2011 at 15:06. |
|
|
|
|
|
#28857 |
|
Registered User
![]() |
http://atdhe.net/32869/watch-ac-milan-vs-bari
Odlican link. Meni ne steka ni sekunde, full screen i cao ! Usput , ovaj Ibra sve perverzniji i perverzniji ![]()
|
|
|
|
#28858 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
prva utakmica ove sezone koju ne gledam niti namjeravam. talijanski kup me zanima isto kao i memorijalni turnir andrija ankovic...
vidim da je ibra poceo utakmicu....zamislite da nam se ozlijedi u nebitnoj utakmici......
|
|
|
#28859 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Videh sad rezultat, vodimo 2:0, trebalo bi da ga Alegri zameniti sad u drugom poluvremenu, jer je utakmica gotovo već završena.
Inače, prvi gol je dao Ibra, a drugi Merkel, dobro je što je sada uz Štrasera još jedan mladi igrač zatresao mrežu.
Last edited by Red&black fan; 20-01-2011 at 16:20. |
|
|
|
|
|
#28860 |
|
Registered User
![]() |
Merkel go, i asistencija za Robinha, i jos par sjajnih poteza, ali izgleda da se povrijedio, a povrijedio se i Pirlo, samo nadam se da nije nista ozbiljno..
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|