AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-01-2011, 17:10   #28861

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
dobar uticaj su ostavili antonini koi e pretrcao svoju liniu vise nego sto e to uradio za celu sezonu kao da e bio na drogu.. Merkel svaka cast... binh oe dobar dosta se dvizi cassano mora puno toga za da zaigra u prvi sastav..
ali man of the match e Mario Yepes izigrao e jednostavno brilijantno treba se staviti i sa Cezena da se odbori jedan iz nesta i silva.

alegri e opet podbacio pusta na 2 0 pirlo i na 3 0 pato
montelongo i oddu su izgledali tekmu

sad e snimak na sport club +

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2011, 05:29   #28862

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Izgleda da se Antonini prepao, jer je Zigler pred vratima milana.
Po meni Yepes igrac utakmice, Merkel gol i asistencija. Moram priznati da me Ambro vec odavno smara sa svojom borbom da smiri loptu, uvjek ima neke panicne driblinge cim mu se igrac priblizi. Ja bi i bez njega probao koju utakmicu odigrati, racimo sa strasserom. Cassano jos koja sedmica pa ce biti fit.

Zadnjih 20 min. smo odmarali i neka smo, Pirla je ubacio cisto da malo osjeti igru nakon pauze, jer je utakmica bila rjesena.
zllax is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2011, 05:47   #28863

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ja sam za da se ambrosinia trajno odstrani iz momcadi i zahvali mu se za svo dobro sto je ucinio za nas klub.Spor je,u napadu beskoristan,a u obrani slabiji od gattusa..Vec dugo govorim da bi vezni red trebao biti flamini-prince-pirlo/gattuso i onda napad moze doci do izrazaja,a obrana ne ostaje na vjetrometini
geoff is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2011, 06:44   #28864

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ja sam za da se ambrosinia trajno odstrani iz momcadi i zahvali mu se za svo dobro sto je ucinio za nas klub.Spor je,u napadu beskoristan,a u obrani slabiji od gattusa..Vec dugo govorim da bi vezni red trebao biti flamini-prince-pirlo/gattuso i onda napad moze doci do izrazaja,a obrana ne ostaje na vjetrometini
apsolutno se slažem.ambrosini ne treba više primirisati prvoj ekipi.strasser i merkel su dali naznake da bi se uz pravilno usmjeravanje mogli razviti u igrače na koje bi Milan mogao itekako računati.

vezni red flamini-prince-pirlo je definitivno naš najjači vezni red.svi znamo da Pirlo jako malo trči ali je isto tako tehnički savršen,njegovo hodanje nadoknađuju oba dva neumorna trkača.s obzirom na izuzetno talentirani napad koji Milan posjeduje, bekovi koji su mu potrebni ne moraju biti odlični i prema naprijed i prema nazad.Trebaju biti odlični u obrani i barem solidni u napadu.

Ako bekovi ne idu prema naprijed, neće ostavljati stopere same na vjetrometini kontranapada protivničkih ekipa, već će itekako više sudjelovati u obrambenim zadacima. Vezni red sa Flaminijem i Princeom je dovoljno agresivan, dinamičan i trkački talentiran, a Pirlo bi slao lopte Ibri,Patu, Cassanu i Robinhu koji su svakako poznati kao igrači koji mogu zabiti na svakoj utakmici.
Old 21-01-2011, 12:19   #28865

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
ma sta vam je ambro je nasi veliki il capitano taj leo glupan jedan ga je stavio capetan a gatusso posle toga mu se srusio celi svet mi se cini . Da e gatusso dobio capitensku traku pre 2 godina sad bi bio nezamenliv u Milan.

nista od krisito i retro ziglata odustali smo....

pirlo se sinoc sjebao ali drugi misic bice aut jos se nezna boateng isto tako duze vreme napole sad treba zagrizati za Lazzari

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2011, 18:41   #28866

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Cuj sad vam Ambro ne valja? Ma daj... Pa zar ga niste prije par mjeseci spominjali: ne zamjenjiv, mora bit u prvi 11, on Flamini i Princ, to je nasa karika. Jebes Pirla, Pirlo se mora sto prije prodat, nabit ga nogom iz kluba, spor kreten unistava nasu igru...
A sad vam Pirlo valja... ccccc koji ste vi...
Ja od pocetka vjerujem u Pirla, nikad mu nisam zamjerio, jesam ga par puta spomenuo radi godina, ali da je staticar kad svi oko njega trce: NIJE!!! Al koji k... da se on trudi, koji je godinama dao cio svoj zivot za nas, kad pored njega jedan Seedorf se hvata za jaja jer ga zaboli da potrci, jer on je sampion u kontrolisanju lopte. Ambro? Bio je sjajan kad je trebao pokrivat prostor iza Dinha, zato smo ga voljeli, a sta je sad kad tog prostora vise nema? Sad se Binho vraca nazad, a sa njim i Ibra, tako da Ambrino je da se krece zaustavlja i pravi nesto. Sto ga sad nema ni na mapi? Pa zato sto je on penzija. Zao mi je rec, ipak nam je capitano, ali ne moze on u ovoj momcadi. Izgubi se na terenu, ne zna sta da radi. Npr. Gattuso nista korisno ne radi ali zato trci gore dole lijevo desno u aut prema golu na korner, pa cak i u wc odprati svog protivnika. Covjek je svugdje. Jbg. nije vise stari ali trudi se. To je Ringhio, majmun, mesar, krvolocni ubica CR7 sa Old Traforda. Nasa prava sredina je Pirlo: kreativan i dan danas. Probao je oni par pasova u kupu, jer to su njegovi pasovi, vidi se da ga ne ide radi pauze, ali neka je pokusavao da ih vrati u formu, a kad ga krene pa zaboravit ce te sve i jedan pas upucen od cirkusanta. Pirlo ostaje Pirlo, i milina me obuzme kad ga vidim na terenu. Fenomen Italije i naseg Milana. Dalje Princ: prebrz, snazan, ne boji se cak ni Boga, sve ce pokusat, trcat ce cak i poslije 90 min. nije problem, uci, ispravlja greske, i koliko sam primjetio ove sezone samo 2 utakmice nije odigrao na visokom nivou.
Flamini: niposto. Moze par tekmi. Nama treba Strasser: zasto? Mali je sjajan. 2 utakmice, i onako se ponasat? Halo? Pa smijao sam se Pedru i Mulleru koji su kreteni, a ovaj vec sad pokazuje da zna svoj posao. Strassera treba gurat od prve minute, momak je odlican. Em sto trci, al sto ne pametuje na terenu. Zna tacno zadato i to odradi. Uz to ima Pirla koji ga moze poducit. On i Prince bi dali brzinu veznom redu, pustili Ibru da ostane gore kao teski napadac, a Pirlo bi imao svoj prostor da kreira. A u drugom poluvremenu gurat Merkela ili Flamini kao sigurica. Znaci Prince - Pirlo - Strasser. To je sredina koju mi moramo sastavit: pravi veznjak - najbolji DM na svijetu - buduci veznjak svijetske klase.
Lazzari? Ja ga ne zelim. Jer je pulen onog kretencine sa klupe. Idiot teze vrste napravio igraca? hahahaha Cagliari ima bolje mlade od Milana hahahahaha izgleda da Paloschi, Matri, i jos par njih koj isad igraju po Serie A a poceli u Milanellu, nista ne znace. Neeee, Lazzari je igracina. Zajebi Merkela, Verdia, Strassera, vec potrosi na malog pulena poznatog strucnjaka sa klupe koji poslije 10 utakmica uporpasteni od strane Seedorfa jos uvijek vjeruje tom konju. Cisto razbacivanje para
eh da je vama Mamic u upravi, kako bi te on fino poslao u 3 lijepe pred svim kamerama poslije one izjave protiv Leccea
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 05:05   #28867

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Cuj sad vam Ambro ne valja? Ma daj... Pa zar ga niste prije par mjeseci spominjali: ne zamjenjiv, mora bit u prvi 11, on Flamini i Princ, to je nasa karika. Jebes Pirla, Pirlo se mora sto prije prodat, nabit ga nogom iz kluba, spor kreten unistava nasu igru...
A sad vam Pirlo valja... ccccc koji ste vi...
Ja od pocetka vjerujem u Pirla, nikad mu nisam zamjerio, jesam ga par puta spomenuo radi godina, ali da je staticar kad svi oko njega trce: NIJE!!! Al koji k... da se on trudi, koji je godinama dao cio svoj zivot za nas, kad pored njega jedan Seedorf se hvata za jaja jer ga zaboli da potrci, jer on je sampion u kontrolisanju lopte. Ambro? Bio je sjajan kad je trebao pokrivat prostor iza Dinha, zato smo ga voljeli, a sta je sad kad tog prostora vise nema? Sad se Binho vraca nazad, a sa njim i Ibra, tako da Ambrino je da se krece zaustavlja i pravi nesto. Sto ga sad nema ni na mapi? Pa zato sto je on penzija. Zao mi je rec, ipak nam je capitano, ali ne moze on u ovoj momcadi. Izgubi se na terenu, ne zna sta da radi. Npr. Gattuso nista korisno ne radi ali zato trci gore dole lijevo desno u aut prema golu na korner, pa cak i u wc odprati svog protivnika. Covjek je svugdje. Jbg. nije vise stari ali trudi se. To je Ringhio, majmun, mesar, krvolocni ubica CR7 sa Old Traforda. Nasa prava sredina je Pirlo: kreativan i dan danas. Probao je oni par pasova u kupu, jer to su njegovi pasovi, vidi se da ga ne ide radi pauze, ali neka je pokusavao da ih vrati u formu, a kad ga krene pa zaboravit ce te sve i jedan pas upucen od cirkusanta. Pirlo ostaje Pirlo, i milina me obuzme kad ga vidim na terenu. Fenomen Italije i naseg Milana. Dalje Princ: prebrz, snazan, ne boji se cak ni Boga, sve ce pokusat, trcat ce cak i poslije 90 min. nije problem, uci, ispravlja greske, i koliko sam primjetio ove sezone samo 2 utakmice nije odigrao na visokom nivou.
Flamini: niposto. Moze par tekmi. Nama treba Strasser: zasto? Mali je sjajan. 2 utakmice, i onako se ponasat? Halo? Pa smijao sam se Pedru i Mulleru koji su kreteni, a ovaj vec sad pokazuje da zna svoj posao. Strassera treba gurat od prve minute, momak je odlican. Em sto trci, al sto ne pametuje na terenu. Zna tacno zadato i to odradi. Uz to ima Pirla koji ga moze poducit. On i Prince bi dali brzinu veznom redu, pustili Ibru da ostane gore kao teski napadac, a Pirlo bi imao svoj prostor da kreira. A u drugom poluvremenu gurat Merkela ili Flamini kao sigurica. Znaci Prince - Pirlo - Strasser. To je sredina koju mi moramo sastavit: pravi veznjak - najbolji DM na svijetu - buduci veznjak svijetske klase.
Lazzari? Ja ga ne zelim. Jer je pulen onog kretencine sa klupe. Idiot teze vrste napravio igraca? hahahaha Cagliari ima bolje mlade od Milana hahahahaha izgleda da Paloschi, Matri, i jos par njih koj isad igraju po Serie A a poceli u Milanellu, nista ne znace. Neeee, Lazzari je igracina. Zajebi Merkela, Verdia, Strassera, vec potrosi na malog pulena poznatog strucnjaka sa klupe koji poslije 10 utakmica uporpasteni od strane Seedorfa jos uvijek vjeruje tom konju. Cisto razbacivanje para
eh da je vama Mamic u upravi, kako bi te on fino poslao u 3 lijepe pred svim kamerama poslije one izjave protiv Leccea
nisu svi rekli da je ambrosini nezamjenjiv...ima par pojedinaca koji bi ga vrlo rado šutnuli nogom u dupe,i to su i pisali više puta u svojim postovima...
Old 22-01-2011, 05:42   #28868

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Emanuelson
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 06:05   #28869

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Sve je ukazivalo na ovakav rasplet.. videlo se odmah da ne planiraju izdvojiti neku značajniju sumu, čim im je ziegler bio preskup.. onda su našli 'zajednički interes' u holandiji.. Ajax presrećan, pola godine pre isteka ugovora, dobiće neku kompenzaciju za propalog talenta koji još nema jasno definisanu poziciju na terenu, dok naša uprava nastavlja niz kretenskih poteza.

Svako ko iole prati fudbal zna da emanuelson već skoro 2 godine igra praktički krilo. Njegova izdanja na LB poziciji su bila nedopustiva čak i za takav škart od lige kao što je holandska. Tužno na šta smo spali. Ćelavi gmaz je još jedanput našao način kako da ti zgadi i fudbal i prelazni rok.. Srećniji bi bio da gledam Lucu još pola godine, nego ovakve karikature
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 06:20   #28870

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Sve je ukazivalo na ovakav rasplet.. videlo se odmah da ne planiraju izdvojiti neku značajniju sumu, čim im je ziegler bio preskup.. onda su našli 'zajednički interes' u holandiji.. Ajax presrećan, pola godine pre isteka ugovora, dobiće neku kompenzaciju za propalog talenta koji još nema jasno definisanu poziciju na terenu, dok naša uprava nastavlja niz kretenskih poteza.

Svako ko iole prati fudbal zna da emanuelson već skoro 2 godine igra praktički krilo. Njegova izdanja na LB poziciji su bila nedopustiva čak i za takav škart od lige kao što je holandska. Tužno na šta smo spali. Ćelavi gmaz je još jedanput našao način kako da ti zgadi i fudbal i prelazni rok.. Srećniji bi bio da gledam Lucu još pola godine, nego ovakve karikature
Vala bas !!!
Kao krilo i nekako...ali kao bek?...pored Zieglera i Criscita...ma nema sanse...on je tip igraca kao Marchelo...prvo ne moze igrati CL do kraja god sto je meni odma ogromni minus...drugo ko ce njega sad uciti da igra beka ljevog u Italiji...ako vec nije mogao dobiti Criscita ili bilo kojeg drugog solidnog LB pa bolje da je saceko do ljeta...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 06:21   #28871

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
http://www.youtube.com/watch?v=g-58mK2Xv7c

Nemoj pretjerivati Leptir, covjeka stavljas na raspelo na spomen samog trensfera. Po meni jako dobar potez sobzirom da NimfoSilvio sada najmanje razmislja o Milanu i gleda kako ce uloziti silne milione da potkupi Talijansko pravosuđe zbog skandala sa prostitucijom u kome se nedavno našao. Milan mu je trenudno na zadnjem mjestu..

Galliani i Braida prave odličan posao za crkavicu. Dovode igrača Ajaxove škole,izraziti ljevak što u Milanovom rosteru i ne postoji baš koji trči 100 metara malo manje ispod 11 sekundi. Jako vižljast igrac koji zna stvarat ogromne probleme na boku sada je upitna njegova defanzivna sposobnost to je ono što me muči jer iz tog razloga je prešao sa LB na LM ali dobro ja sam jako zadovoljan već sam se bio uplašio da će doći Zigler ili Crischito!!
Old 22-01-2011, 06:44   #28872

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Urbi i sa jednom nogom bolji je od Anttoninija ako nista u ofanzivi )) sto se tice LP nemamo se sta nadati, jer je primat uzela seria, tako da iskreno mislim da necemo proci engleze.....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 07:28   #28873

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
After training, the coach announced the list of the 18 squad for the match tomorrow night against the ACCesena.

Abbiati, Rome, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Out: Jankulovski, Zambrotta, Boateng, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Amelia.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 07:32   #28874

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
mislim da je to solidan potez.ako je on zaista dosao kod nas onda sam zadovoljan.solidan je to igrac.jedino je lose sto ne smije igrati u ligi prvaka,al eto,vi koji se ne slazete s tim potezom mozete odahnuti,emanuelson nece igrati u ligi prvaka.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2011, 07:35   #28875

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Zar ima gori od Luke....))

Tags
balkan

Posting Rules