AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-01-2011, 11:55   #28966

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Pato dao 2, prvi stigla nekako lopta do njega, a drugi emanuelson izdrzao kao konj i asistencija, lijep dribling pata i go! oddo dosta dobro igra po desnoj strani, dobio svaki duel, trci u napadu..
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 11:56   #28967

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
emanuelson je vec pokazao da je pojacanje.kakva borbenost i asistencija kod drugog gola.bravo urbi!a pato zvijer,ide ga veceras opako.bravo momci.

i super je to sto je antonini skroman momak i sto priznaje da nije igrac.ali sta je trebalo,da je ovako los igrac i da se jos kurči?heh.neki jednostavno nisu dobri za nas klub i tocka.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 11:59   #28968

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Vodimo 2 0, Pato oba, lepi golovi, kod drugog mu Urbi, a kod Prvog Tiago asistovali...
Lep podatak s obzirom da Patu ne ide najbolje u par poslenjih mečeva, a naravno i što se Urbi dobro pokazuje...
Old 26-01-2011, 12:18   #28969

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Kako je lijepo gledati kad se sredina krece i citava ekipa...Merkel trci kao lud, presing... ima ga svuda...Emanuelson takodje...Van bomel nije los...Bravo za papu, odlicna intervencija, yepes dosta dobar...Citava ekipa blista...
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 12:26   #28970

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
stata sto urbi i van Bommel ne mogu igrati u LP pogotovo ovaj prvi, jer se vidi kako se dobro snasao u veznom redu....jbg Pato me ovim drugim golom podsjetio na Sevchenka nekada, pravolinijski igrac )
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 12:27   #28971

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Bravo Allegri. Covjek promjenio na 4-4-2 mislim wooow!!! A prije toga proslu tekmu ubacio Thiaga u vezni red. Bravo, napokon ti doslo iz guzice u pamet. Bravo bravo bravo.
Koja pokretljivost kad igramo 4-4-2, al najvaznije kad imas igrace koji se krecu. Mamicu ti onu holandsku Clarence, da Bog da citavu sezonu proveo na operacionom stolu. A i Ambro moze s tobom. Nikad nisam vidio pokretvljiviji vezni red ove sezone. Svi se krecu, pokrivaju, zatvraju i kreiraju napad. Bravo. Abate napokon procvjetao cim se ne mora brinut o odbrani. Thiago jos nije skonto da je veznjak, al vidi se da moze odigrat tu poziciju. V.Bommel iskusan, iako sam i dalje protiv njegovog dovodjenja, al haj. Nisam ja na onoj fotelji. Emanuelson fin decko, samo da ne izgori u zelji. Jer vidi se da hoce sve. Pata bas krenulo, al trebao bi se malo smirit. Ipak drugi gol je za malo mogao pogodit precku, znaci smiri se decko, i igraj za ekipu. Ne moras svaku sutat, ima i okolni igraca. v.Bommel ce popizdit sa ovima, samo guraju po strani, nema ubitacni pasova izmedju igraca na trk. A Bommel je na to navikao. Sve u svemu dobro igramo, odbrana ok, naravno tu su thiago i Bommel koji znaju se vratit i branit, a ne ko oni nasi sampioni stat u sredini i gladit jaja dok se odbrana muci da ispravi njihove greske u kreativnosti pasova.
Dobro je, samo ovako treba nastavit. Merkel? Vidi se da je mlad i da mu fali iskustva. Samo nek nastavi igrat, kladim se da ce slijedece sezone bit u startnoj 11ki.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 12:28   #28972

profa

Registered User

profa is on a distinguished road
Zaista je predivno gledati ovakav Milan. Može zvučati glupo ali ovaj Van Bomel je po meni jači igrač od Ambrosinia, vrlo iskusan i pokriva svoj prostor veoma dobro. Stoperi su veoma dobri, Papa posebno. Emanuelson pokazuje da je kvalitetan igrač. međutim, Merkel je igrač kojeg je milina gledati. Ako bude dobijao priliku za igru, za godinu najviše dvije biti će najbolji igrač u Milanu!!
profa is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 12:29   #28973

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Rodrigo Ely momak kojeg smo prosle godine doveli prekomandovan u prvi tim sa Merkelom....sto se utakmice tice prezadovoljan sam
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 12:30   #28974

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Abate procvjeto na klupi)...
Old 26-01-2011, 12:32   #28975

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Bravo Allegri. Covjek promjenio na 4-4-2 mislim wooow!!! A prije toga proslu tekmu ubacio Thiaga u vezni red. Bravo, napokon ti doslo iz guzice u pamet. Bravo bravo bravo.
Koja pokretljivost kad igramo 4-4-2, al najvaznije kad imas igrace koji se krecu. Mamicu ti onu holandsku Clarence, da Bog da citavu sezonu proveo na operacionom stolu. A i Ambro moze s tobom. Nikad nisam vidio pokretvljiviji vezni red ove sezone. Svi se krecu, pokrivaju, zatvraju i kreiraju napad. Bravo. Abate napokon procvjetao cim se ne mora brinut o odbrani. Thiago jos nije skonto da je veznjak, al vidi se da moze odigrat tu poziciju. V.Bommel iskusan, iako sam i dalje protiv njegovog dovodjenja, al haj. Nisam ja na onoj fotelji. Emanuelson fin decko, samo da ne izgori u zelji. Jer vidi se da hoce sve. Pata bas krenulo, al trebao bi se malo smirit. Ipak drugi gol je za malo mogao pogodit precku, znaci smiri se decko, i igraj za ekipu. Ne moras svaku sutat, ima i okolni igraca. v.Bommel ce popizdit sa ovima, samo guraju po strani, nema ubitacni pasova izmedju igraca na trk. A Bommel je na to navikao. Sve u svemu dobro igramo, odbrana ok, naravno tu su thiago i Bommel koji znaju se vratit i branit, a ne ko oni nasi sampioni stat u sredini i gladit jaja dok se odbrana muci da ispravi njihove greske u kreativnosti pasova.
Dobro je, samo ovako treba nastavit. Merkel? Vidi se da je mlad i da mu fali iskustva. Samo nek nastavi igrat, kladim se da ce slijedece sezone bit u startnoj 11ki.
zar Abate igra ???
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 12:32   #28976

tzar

Registered User

tzar's Avatar

tzar is on a distinguished road
dobra igra, brza, i što je najvažnije efikasna, emanuelson odličan, zna igrati vidi se, odlično je što alegri koristi kup da proba malo drugačije fornacije i isproba neke igrače i vidi koliko mogu dati na kojoj poziciji.
silva je tata fudbala, igra čovjek sve živo na vrhunskom nivou, kako čovjek dominira terenom to je nevjerovatno, patu svaka čast, robinju isto, mada je pred kraj opet dobru šansu promašio, ma cijeli tim sasvim dobro igra
tzar is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2011, 12:33   #28977

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Sakho je lijevi bek , koji je par utakmica ove sezone i prosle odigrao i kao desni. Uz to, zna igrat i centralnog. Problem: kosta previse. Al decko je ogroman talent. Upao mi je u oci na manageru prije par godina, pa reko da vidim koje taj decko, pa sam ga i gledao par puta u PSG-u i mali stvarno zna igrat. Ako njega dovucemo, onda imamo sigurno jednog od najbolji lijevi bekova na svijetu. Pardon, tek ce postat, i to vec slijedece sezone. Treba ga sad uzet dok je jos "normalna" cijena (pogledaj slucaj Bale)
Old 26-01-2011, 12:36   #28978

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
zar Abate igra ???
sorry merkel hehe ucinio mi se abate, ne znam ni ja kako da cijelo vrijeme mislim da je on onaj mali sto se krece u sredini i ide na nabac. Sorry merkel. E decko je sjajan, al mora jos ucit, a ucit moze samo ako: IGRAAAA
Jos jednom sorry, moja greska, pogresno sam pratio par scena.
Old 26-01-2011, 13:14   #28979

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

evo dokaz da mi ovisimo o Ibri. Znaci 1:2 i mi radi sigurnosti moramo ubacit Ibru, da on zabije gol cccccc kolko smo jadni.
Bravo Ibra majstore
Old 26-01-2011, 13:26   #28980

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Bravo Allegri! Uspio je ono sto ova dvoica do sad nisu u 8 godina: uci u polufinale kupa Italije

Tags
balkan

Posting Rules