![]() |
|
|
#28981 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
sve 5 sve super ali ja vise volim Silvu u half liniji nego ovde...van Bommel me iznenadio u jako dobroj je formi, a za Ubrija se znalo da je odlican igrac, kao da je brat rodjeni Urkelu ( Robinhu) ![]() Last edited by meskalin; 26-01-2011 at 13:34. |
|
|
|
|
|
|
#28982 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Dobro je prosli smo u 1/2 i to je najvaznije... Ove sezone se ozbiljno racuna na Cup tj najmanje na dvostruku krunu a u ligi prvaka sto dalje do bolje...
Markel... taj jednostavno mora da igra dečko jednostavno zasluzuje, prava buducnost kluba a najbolje ce uciti uz ove nase iskusne... Sedorf neka ostane out do kraja sezone...Amin...
|
|
|
#28983 |
|
Registered User
![]() |
Silva je kao Rajkard...previse dobar igrac da bi igrao samo u odbrani
![]() |
|
|
|
|
|
#28984 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
"I will train ever Inter" word of Carlo Ancelotti
|
|
|
#28985 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
sta to znaci: da bi cak i Inter treniro, ili da nebi nikad inter treniro?
jer engleski mi nije jaca strana
|
|
|
#28986 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Never-nikada,progutalo mi je jedno slovo!! Inace je Carletto govorio da prosjel godina za osvajanje titula nije toliko bitan i naveo primjer Inter od prosle sezone sa prosjekom 29.2 koji je uzeo tripletu.. Al je bio kategorican u odgovoru na pitanje da li bi ikada trenirao Printer!!
|
|
|
#28987 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
"Right now it would be like betraying my history, my past with the Rossoneri. It's been a short period of time, and I'm still very close to Milan. Now it would be too difficult to work in Italy, maybe in the future but not now."
- 22nd October 2010. dva meseca posle.. verujem mu koliko i ovom pacovu.. ali iskreno navijam da preuzme merdu nakon lea.. on je uvek bio garancija da scudetto neće stići u vetrine kluba kojeg trenira |
|
|
|
|
|
#28988 |
|
Registered User
![]() |
dobra vjest da su inter i napoli odigrali 100000000000000000000 minuta bez gola doslovice pokreplai su igraci + interu se ozljedili Stankovic i Cordoba.....tesko da ce pobjediti Palermo
|
|
|
|
|
|
#28989 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
sad citam, otkupili smo od Parme, Paloschia pola ugovora, polovica je bila nasa, i prodali polovicu Genoi, i Montelongo je posuden, Bologni samo mi nije jasno kako jer je kod nas on na posudbi, izgleda da su ga odkupili??
|
|
|
|
|
|
#28990 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi i Galliani ponovo grade supper AC Milan kao i prije 10 godina...
samo ovaj put se nadam da ce ovaj na klupi bolje znat iskoristiti to jer sa onakvim sastavom Ancelotti nam je donio SAMO jedno scudetto... za ligu prvaka hvala al smo imali bolji tim od 2003-2007 barem 5 puta od proslogodisnjeg Interovog a oni su uzeli triple što je Ancelottiu u domenu naučne fantastike...
|
|
|
#28991 | |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Quote:
iskrenog sam misljenja da imamo potencijala da budemo ravni barceloni i tim ekipama,ali je potrebno dovuc jos samo 2-3 igraca.i da,zaboravio sam mozda na veznog tipa fabregas ili iniesta.ne mislim da netko od njih dodje vec neko njihovog potencijala. zadovoljan sam stanjem u klubu,imamo super ekipu,mega ekipu koja ima par gresaka ali valjda ce s vremenom i te greske postati povijest.mislim na antoninija i njemu slicne.i na neke od penzionera isto.i zelim sve najbolje merkelu i straseru,ako od njih napravimo igrace onda nam ne treba kupovina u veznoj liniji. |
|
|
|
|
|
|
#28992 |
|
Registered User
![]() |
Ma doći će pojačanja i na bekove i na štopera ako ne u januaru na ljeto sigurno budite ubjeđeni...a + na ljeto će se otpustiti igraci tipa sedorf, oddo, jankulovski pa mozda i ambrsosini gattuso, pa mozda i pippo tako da ovo je jedna klasična smjena generecije... a i pirlo ce proigrat kad vidi kakva ga konkurencija čeka pa pocne da ozbiljno trenira u suprotnom i on ce na klupu ili na transfer... Riola je preuzeo ozbiljne konce u transfer politici i sad vec imamo veliku prednost kad je bilo koji igrac u pitanju... i ovaj Ganso je kazu rekao da je Milan u pol poziciji kad dolazio u europu...
|
|
|
#28993 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
s ovimboldiranim se najvise slazem, Milan je uvijek bio poznati po super veznim igracima da ih ne nabrajam, nadam se da ce se to ispuniti makar u ljeto ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28994 |
|
Registered User
![]() |
Otkad je raiola na nasoj strani,vladamo mercatom. Da bismo bili u rangu barcelone potreban nam je jedan vezni tipa fabregas,essien,de rossi i dva beka.
I jos kad bi se oprostili na ljeto s ambrom,rinom i seedorfom, nasli adekvatne zamjene,ponovo bi gledali grande milan koji ce uz pametnog trenera, allegri?!,vladati nogometom sljedecih 5 godina! |
|
|
|
|
|
#28995 |
|
Moderator
Fave Players: The one and only MALDINI
![]() |
............
|