AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-01-2011, 18:20   #29026

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kakabanja View Post
Ako na toga podsjeca, jadna nam majka.
uzeo si mi riječ iz ustiju
Old 27-01-2011, 18:40   #29027

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
znam da wikipedia nije prvorazredni izvor ali tamo već piše da je taj didac vila dosao u milan...jel moze netko to potvrditi?
sluzbene stranice milana su to vec objavile.i na svim vecim medijskim okupljalistima.cak je i na facebooku to objavljeno od strane milana.a sad,dal tu neko nekog zajebava ili sta,nemam pojma.sutra ce znati sve.vidio sam i ja to an wikipediji.to puno govori,emanuelson kad je presao kod nas u roku sat vremena ja pisalo na wikipediji.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2011, 18:53   #29028

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Jebote krenula rasprava na ovom forumu...Najjaca su mi gospoda koja svako zasebno misljenje karakteriziraju kao pokusaj pametovanja i stavljanja na mjesto trenera!

Ponavljam,ja mislim da su zadnja dva mercata za milan vise no zadovoljavajuca,nakon toliko godina agonije i dovodjenja poluproizvoda. Milan sada nije europski vrh,ali uz 3 ciljana ppjacanja tamo dolazi iste sekunde!

@ensar
Sta si se toliko uhvatio tog van bommela da ti svaki argument pocinje i zavrsava s njim? Pa tko njega uopce spominje kao relevantnog igraca za milan?!
Pa ne možeš druže, to su jednostavno maliciozne osobe koje zamišljaju ovaj forum kao jedan blog na kome treba samo prenositi vesti, podrediti se mišljenju većine i biti kalupiran. Svako odstupanje, različitost, suprostavljanje ili kritiku doživljavaju kao nešto paranormalno, nastrano, nepotrebno i prosto ti bude žao što takve osobe navijaju za Milan.

Njima krene krv na nos čim treba pročitati više od 2 reda. I onda normalno svako obrazlaganje i temeljnu raspravu nazivaju pametovanjem. Nema šta, pogodio si suštinu. Evo, gospoda moji verni pratioci, čim ja okom oni skokom. Ajde ovaj zagorakis je još i smešan, tačno čoveku ulepša dan sa svojim glupostima, ali ovaj kaka tako piše nebitne postove, da mi prosto bude žao ovog forumskog lokaliteta što mora da trpi takve nebuloze.

S drugim pasusom se delimično slažem. Da, jesu zadovoljavajuća. Letnji bez polemike. Zimski, s obzirom na sve odsutnijeg silvia, može dobiti prelaznu ocenu, ali ne bih se složio da su godine iza nas nešto što bi nazvali agonijom, u pogledu mercata, naravno.

silva, pato, gurkuf, dinho, flamini, borriello, pa ako hoćeš i ronaldo, oliveira, abbiati, storari.. svi su oni s obzirom na cenu koliko toliko bili poželjni, samo što neki iz ovih ili onih razloga nisu opravdali očekivanja.. ali ne bih rekao da su bili poluproizvodi.. više mi na to liče upravo ove zimske pridošlice..

van bomel - potrošena roba, cassano - polovna roba, urbi - poluproizvod, mali španac takođe.. međutim, ja bih i voleo da Milan počne na taj način da deluje na tržištu.. mene fascinira wengerov rad i činjenica da žive bez kredita i da sa pozitivnim bilansnim saldom na kraju godine imaju ovakav tim i rezultat, i voleo bih kada bi mi razvili taj model jer kad finansijski fair play stupi na snagu, klubovi koji budu odmakli na tom planu rada; sa mladima i dobrim skautingom, imaće finu prednost.

Last edited by Efekat leptira; 27-01-2011 at 19:00.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2011, 19:01   #29029

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Geoff ja spominjem tog Bommela jer sam ljut na ovu glupu transfer politiku. Sad hoce da ispravljau greske koje su napravili prosle dvije godine. Ako ovog ljeta odma rijese ugovore sa Seedorfom, Pippom, Ambrom i Gattusom, onda necu A rec za ovaj mercato. Ali, meni taj Bommel uzima startersko mjesto mladima ja ne zelim vise da gledam sve zvijezde drugi timova. Zelim da je neko iz nase skole. Krenuo u primaveru, pa dobio poziv u A tim, i sad starter u prvoj 11ki. Ja znam da je Bommel dosao da bi se rijesio problem ozlijeda, i uredu je. Ali taj problem ne bi postojao da je se pametno radilo na ljeto i svim tim starosjediocima dala noga. Pa vidite li vi ko je ozlijedjen kod nas svaku godinu: Pippo, Clarence, Ringhio, Ambro, Pirlo, i Nesta. Non stop isti igraci na ozljedama. Danas citam u Gazzetti Galliani je trazio strucni izvjestaj od Allegria, tehnickog osoblja, i medicinskog osoblja, da se vidi jel do priprema. I dodao pritom morate shvatit da je ovdje u pitanju mnogo utakmica, pa mora doci do povreda.
Pa jel on stvarno pokusava sve nas napravit budalama? Pa svi ti povrijedjeni su preko 30. Zasto ostali timovi nemaju tolike povrede? A naprimjer Premiership ima 30% vise utakmica od nas. Pa zato sto ne rade sa Over30 igracima. Kako ces bolan jednog igraca gurat non stop od 27 godine da igra do maksimuma? Pa to je fizicki i psihicki ne moguce. Pa do 27 je se razvijao, i sad treba da igra stabilno, a ne da ga i dalje guras da daje sve od sebe. Ali to su nasi strucnjaci. A pritom imamo i medicinsko osoblje, za koje je sam Silvio potvrdio da nikad vise nece otic kod njih na pregled hahahahaha
Nemam ja ovdje nista protiv nikog, samo zelim reci nemoj te se toliko radovat, i nazivat ovo senzacionalnim transferom. Par jest, ali nije ovo nista planski odradjeno. Ovo je na moranje dovedeni igraci. Emanuelsona ne zelim spominjat, jer ne znam tipa. Nisam ga gledao, ali cuo sam sve najbolje o njemu.I ja se cudim zasto su ga Ajaxovi dali tako lako. Taj bek, ni njega ne znam. Ali Cassana znam, znam Binha, znam Boatenga, za njih mogu govorit.
Van Gaal je majstor. covjek bez dlake na jeziku: "isch dénke!..." on kad kaze da ne igras, onda ne igras. Zaboli ga sta kaze Honess ili Rumenigge, on je doveo Bayern u finale preko Manchestera, ne oni. Covjek gradi na mladima, a ne na starim igracima. Jer je u stanju da fino objasni malisanu kako treba da se ponasa na terenu. To sto je nas tupan sto se tog pitanja tice, pa gura samo sampione iz 2007, jbg. takav nam grah pao.
Ponavljam, nemam ni protiv ikog nesto na ovom forumu, niti omalovazavam svoj Milan, ali mi je i dalje glupa nasa transfer politika. Cast izuzetcima Ibra, Boateng, Cassano. Ali 2 godine ne bit u stanju dovest jednog pametnog beka, e svaka im cast. Ovaj tim ima potencijala, ali taj potencijal se treba gradit ove sezone sa nasim mladima, i na ljeto sa cistkom i dovodjenje pojacanja tamo gdje su potrebna. E onda mozemo slavit. A ovako je za mene jos uvijek, ponavljam, sve ne planski...

a sad laku noc rossoneri. I da, bek Espanyola je presao. Sutra je lijecnicki i predstavljanje u Milanelu.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2011, 19:01   #29030

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
ej leptir ti si prvi počeo s tim potkopavanjima mišljenja i sličnim preseravanjima....imaš ti dobre postove ali jednostavno ne poštuješ tuđe mišljenje ako se razilazi s tvojim i to je jednostavno tako,zatim ne priznaješ svoje pogreške nego i dalje forsiraš neke trenere i igrače koji nemaju veze sa uspjehom....to je ono što mene smeta,jednostavno misliš da si nepogrešiv....
Old 27-01-2011, 19:08   #29031

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

skupit sve aktivne clanove ovog foruma u istu prostoriju i udarit parlaonicu.neprocjenjivo!
Old 27-01-2011, 20:13   #29032

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
sluzbene stranice milana su to vec objavile.i na svim vecim medijskim okupljalistima.cak je i na facebooku to objavljeno od strane milana.a sad,dal tu neko nekog zajebava ili sta,nemam pojma.sutra ce znati sve.vidio sam i ja to an wikipediji.to puno govori,emanuelson kad je presao kod nas u roku sat vremena ja pisalo na wikipediji.
Transfer je zaključen, danas potvrda, ali izgleda da je cifra još uvek nepoznata. Na milannews se govori oko milion, međutim marca piše 3milke. Na forumu navijača espanyola se govori da je iznos obeštećenja 4 miliona. Upravo tamo čitam postove i dosta su kivni na upravu zbog ovog poteza i smatraju da je pušten za džabe jer će im se odbrana potpuno destabilizovati. Klauzula je valjda glasila na 8 pa smo izgleda dobro prošli.
Old 28-01-2011, 04:42   #29033

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja stojim iza svojih riječi da u narednih 5 godina dolazimo do druge zvjezdice na grbu a da sam usporedjivao AC Milan sa Barcom, Realom Arsenalom i dr klubovima nee JA TO NISAM NITI ĆU IKADA oni su suviše mali za AC Milan...
Tako da pojedinci koji prave repliku neka ne svrstavaju sve u isti koš...
ps: Ja sam rekao da bi bilo dobro kad se neki nebi uvlačili nekima u pakšu na forumu ali nisam nikoga imenovao prema tome samo je nagadjanje od vaše strane kome je upućeno naravno mašti na volju
Old 28-01-2011, 05:03   #29034

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Mecong is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Ja stojim iza svojih riječi da u narednih 5 godina dolazimo do druge zvjezdice na grbu a da sam usporedjivao AC Milan sa Barcom, Realom Arsenalom i dr klubovima nee JA TO NISAM NITI ĆU IKADA oni su suviše mali za AC Milan...
Tako da pojedinci koji prave repliku neka ne svrstavaju sve u isti koš...
ps: Ja sam rekao da bi bilo dobro kad se neki nebi uvlačili nekima u pakšu na forumu ali nisam nikoga imenovao prema tome samo je nagadjanje od vaše strane kome je upućeno naravno mašti na volju
Isto tako sam i ja rekao i nisam nikoga imenovao. Ali se uvlakac (valjda se prepoznao) sam javi i napade me ni krivog ni duznog.
Old 28-01-2011, 05:33   #29035

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Pa ak ste toliko principijelni,onda navedite te sumnjivce pa da se lijepo ispravi ta nepravda
geoff is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 05:48   #29036

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
geoff stvar je u tome sto se krenuo dizat Milan, i posto sam bio u bolnici par dana, krenuo da citam zadnje 2-3 stranice, i reko da odgovorim, tj. da dam svoje misljenje. I na kraju citanja naletim na post Leptira gdje je on upravo napada clanove, mislim ne napada, ali im kontrira kako mogu nazivat ovo sjajnim planom stvaranja Svijetskog Sampiona Milan. I naravno da sam se slozio, jer sam upravo ja to htio napisat.
E onda gospoda fino me naljuti tako sto mi kaze da se ja nekom uvlacim u supak, jer samo pogledaj nazad 6 stranica, i vidjet ces da jedina dvoica koji se protive tom snu o Velikom Milanu smo Leptir i ja.
A ja se nikom ne uvlacim, vec imam svoje misljenje. To sto pojedinci (1-2) nemaju, vec pokupe neku rijec sa stola punog piva i otpusaka, od poznati alkoholicarski fudbalski strucnjaka, koji se cude zasto oni ne sjede na klupi Arsenala ili Barcelone, pa to ovdje iznesu i prave se pametni, ja to ne respektujem. Tj. ne napadam ih vec im postavim pitanja, jer ako si SAM dosao do tog zakljucka, onda si u stanju i branit ga. A posto si ga, kako vec reko, pokupio sa stola ili u autu razgovarajuci s taxistom, onda naravno da ne znas, pa odma neke folove golove iznosis. Eto npr. sad niko mene nije spomenuo, a evo izvoli te:

uvijek-rossonero: Još kad bi se pojedinci na forumu prestali drugima uvlaćiti u pakšu bilo bi idealno (odma poslije mog komentara da se slazem sa Leptirom);

i Mecong: Odlican komentar. Posebno mi se svidja ovo boldirano. Ovaj na koga se to odnosi non stop to radi, mislim uvlaci se u paksu, a i puno voli da prosipa "pamet" i "znamje". Misli jadnik da je najbolji poznavalac fudbala na svijetu. Mi ostali nista ne znamo. Samo on i Leptir, koji na momente zna biti i realan i normalan. Prosto me iznenadi. (al dobro od ovog tipa ja vec odavno nisam cuo neki pametan komentar, tako da me ovo i ne zivcira)

i odma da se izvinem Memi, sorry, procitao sam pogresno. uvijek_rossonero je izajvio kako ja nemam svoje misljenje. Sjajno, a upravo ja se non stop svadjam sa Leptirom, i to tako sto mogu da mu kontriram na njegove neke izjave. Al dobro, forum je, ne ljutim se ali volim ovako malo diskusije.
A sto se tice Meconga, i dalje stoji da stom osobom vise nemam nista za pricat, jer ponavljam, izjavit nesto konkretno i jasno (jer moja baba bi skontala na koga se to odnosilo, znaci ne budi djete) i onda kasnije izjavljivat ja nisam nikog oznacio, hahaha pa to je toliko glupo. Ono uhvatis covjeka da laze, pa se on pokusava nekako izvlacit iz govana, kao nisam ja jasno to rekao... al haj, cudni ljudi ima ovaj svijet.

p.s. ko je ono spominjao da je Inter igrao 120 minuta? hehe pa tek sad vidi da oni igraju u nedelju a mi u subotu, znaci nista od tog umora hehe
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!

Last edited by ensar7; 28-01-2011 at 05:51.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 06:02   #29037

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Pa ensare, tvoje je pravo da se s nekim slozis ili ne. Bilo to u 99% slucajeva ili nikad. To, naravno, ne znaci da mu "viris iz dupeta"!

Ja se, recimo, apsolutno uvijek slazem s mrkijem zato jel ga dobro poznam i tocno znam na koji nacin on rezonira situaciju oko milana. Znaci li to da nemam svoje misljenje? Ne!
Old 28-01-2011, 06:49   #29038

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Pa ensare, tvoje je pravo da se s nekim slozis ili ne. Bilo to u 99% slucajeva ili nikad. To, naravno, ne znaci da mu "viris iz dupeta"!

Ja se, recimo, apsolutno uvijek slazem s mrkijem zato jel ga dobro poznam i tocno znam na koji nacin on rezonira situaciju oko milana. Znaci li to da nemam svoje misljenje? Ne!
pa naravno geoff.ti i mrki se poznajete osobno,iz istog ste mjesta,dobri ste prijatelji i necete jedan protiv drugoga samo tako.cak i ako ponekad dodje do malog razilazenja misljenja vi cete to blago reci a ne kao mi ostali.i vas dvojica ste bas specificni zbog tog.nikad ja vas ovdje nisam uhvatio u prepirci.drzite se i cuvate ko braca.neka neka,svaka cast.

prihvacena isprika ensaru.

kad netko nesto sazna o novom pojacanju iz spanjolske neka javi.zanima me jesmo li stvarno platili samo 3 milijuna eura.
Old 28-01-2011, 06:58   #29039

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Memo, stvar je u tome da mrki i ja nismo iz istog mjesta, da smo se upoznali preko navijanja za milan, slozili se i zajedno isli na tekmu
Old 28-01-2011, 07:08   #29040

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Obeštećenje je oko 3 miliona i to je to. Didac postaje naš igrač, dakle nikakva pozajmica i mahinacije sa đenovom. Ono što svi govore za njega da igra jako zrelo i pametno s obzirom na godine i da neke slabije performanse kao što su koordinacija na mestu CB i ne preterana brzina za bočnog (1,85cm), nadomeštava pametnim kretanjem, postavljanjem i da je odličan defanzivni bek, pismen, ima strašan centaršut, prava kifla, ja sam iskopao samo jedan na youtube

http://www.youtube.com/watch?v=P2bvg...eature=related (odmah prvi gol)

kažu da mu je fizička sprema besprekorna, a s obzirom da je starter već sezonu i po, gospodin panchina Mora da mu pruži šansu već u narednom kolu, jer nema potrebe da se guši na klupi pored živog luke, bonere i mrtvog zambrote.

Tags
balkan

Posting Rules