AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 28-01-2011, 07:11   #29041

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Izlgeda da ce ovaj momak sto je doveden u Genovu, a nama na posudbu Crisito hahahahahha idii Galiani )

sta tek reci na ovo http://translate.google.hr/translate...mercato.com%2F

Last edited by meskalin; 28-01-2011 at 07:18.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 07:23   #29042

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Hmm...Neznam sta da kazem...U svakom slucaju bolje bilo ko nego Luka...
Old 28-01-2011, 07:27   #29043

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Sad sam tek vidio patova dva gola protiv sampe u kupu, kakav je to igrac
geoff is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 07:38   #29044

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Just when Milan is closing in on Espanyol Didac Vilŕ, Brazil comes a news "sensational". Guilherme Miranda, the head of the DIS (company that owns 45% of the card Gans), confirmed that Paulo Henrique will depart for Milan in June. The Brazilian media reported that a leader of the quotation marks, in fact, announced what could be the hit of the summer: "Now does not start, but it is likely in June, the Italian team want to follow the recovery in this semester. " The Devil, then, will consider the return of the green and gold from the accident, to be sure of his physical condition and then rationed in June. The decisive meeting would be held in Rio de Janeiro, when Adriano Galliani was also negotiating the sale of Ronaldinho to Flamengo. The CEO has agreed precisely with the DIS: the out clause, precisely defined "trattabilissima" from AC Milan manager should then be shared with the Brazilian company. The card's Gans, in fact, is divided into three parts: 45% of Santos, the other 45% and 10% of DIS appartentente the player.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 07:49   #29045

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Memo, stvar je u tome da mrki i ja nismo iz istog mjesta, da smo se upoznali preko navijanja za milan, slozili se i zajedno isli na tekmu
Upravo tako, a glavni akter je bio DJ Sale!

A čujte, mi se znamo i ovako izvan foruma sa gledanja tekmi, cuganja i to, tako da mi puno pričamo o Milanu kad god se vidimo naravno. Najviše o Ancelottiu! Pa je normalno da se bolje razumijemo tko što misli i tako te stvari...

Ganso u Milanu? Genijlan potez! GENIJALAN!

P.S.
E di si ti care? Kad ces do mog gradića pa na cugu da idemo?
Old 28-01-2011, 07:50   #29046

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=_Z0RXSNTeco dobar je ganso....klasična desetka koja je Milanu prijeko potrebna...
Old 28-01-2011, 08:20   #29047

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
These are the 21 called AC Milan in view of the match tomorrow night against Catania

Facilities: Abbiati, Rome, Paleari (61), Antonini, Bonera, Ely (53), Jankulovski, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Calvano (54), Emanuelson, Merkel (52), Van Bommel, Cassano , Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.

Ambrosini se vratio ali je Abate out...
Znaci ko fali : Amelia,Nesta,Abate,Zambrotta,Prilo,Strasser,Gattuso,Seedorf,Flamini,Boateng, Inzaghi...valjda nisam nekog zaboravio...
To znaci vjerovatno da ce Bonera na desni bek...takodjer Sokratis ce vjerovatno ostati na klupi...a Ambro na DM...takodjer pitanje hoceli krenuti sa tri napadaca ili dva a iza Merkel(koji je u 10 dana odigrao 4 utakmice po 90 min za Milan)

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 08:56   #29048

tzar

Registered User

tzar's Avatar

tzar is on a distinguished road
ma da didac je dobar jer sekin dečko i neki navijači na espanjolovom forumu tako kažu, ok moguće, ja neznam.
al s druge strane emanuelson je nedokazan i loš i ajax ga se htio riješiti
a čovjek je u zadnjih 5 sezona ubjedljivo najviše nastupa imao u tom klubu i trener ga je bukvalno molio da ostane do kraja ugovora jer im je prijeko potreban, a produžiti on nije htio jer je znao da može imati puno veća primanja u drugom klubu, al nebitno skroz,
ovo je dno da se navijača istog kluba naziva magarcem, psihopatom, ozračenim i sl. stvarno nedostatak kućnog odgoja u svom punom svjetlu.

pljuvači ima li išta pozitivno u ovom današnjem milanu? ima li išta bolje nego lani, pa godinu ranije itd.?
po meni je apsolutno sve bolje, trener, igrački kadar, politika kluba, uvoženje mladih igrača u prvi tim, ama baš sve
tzar is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 09:00   #29049

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by tzar View Post
ma da didac je dobar jer sekin dečko i neki navijači na espanjolovom forumu tako kažu, ok moguće, ja neznam.
al s druge strane emanuelson je nedokazan i loš i ajax ga se htio riješiti
a čovjek je u zadnjih 5 sezona ubjedljivo najviše nastupa imao u tom klubu i trener ga je bukvalno molio da ostane do kraja ugovora jer im je prijeko potreban, a produžiti on nije htio jer je znao da može imati puno veća primanja u drugom klubu, al nebitno skroz,
ovo je dno da se navijača istog kluba naziva magarcem, psihopatom, ozračenim i sl. stvarno nedostatak kućnog odgoja u svom punom svjetlu.

pljuvači ima li išta pozitivno u ovom današnjem milanu? ima li išta bolje nego lani, pa godinu ranije itd.?
po meni je apsolutno sve bolje, trener, igrački kadar, politika kluba, uvoženje mladih igrača u prvi tim, ama baš sve
ne zelim stati ni na jednu stranu ali ako pogledamo danasnje postove vidjet cemo da je mecong prvi uvrijedio leptira nazvavsi ga budalom.a leptir je temperamentan i uzvraca silovito.mislim ono.i da mene neko uvrijedi ja bi vjerovatno vratio.kad se ljudi svadjaju nije bitno sta se kaze u svadji.bitno je tko je prvi zapoceo.i bas mi je glupo sto se neki clanovi ovdje svadjaju,a dobri su mi postovi i od leptira i od meconga.daj smirite se vise.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 09:06   #29050

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Evo navodno cemo ovoga Didaca poslati u Genou na posudbu u zamjenu za Criscita,mozda malo kasnim sa ovim,ako neko ima vise informacija ako nije problem nek kaze.
A narode nema potrebe da se vrijedjamo majku mu...dajte malo spustite loptu...
Old 28-01-2011, 09:12   #29051

tzar

Registered User

tzar's Avatar

tzar is on a distinguished road
pa to i ja kažem treba spustiti tenzije. hajd ok je kritika, al napisati 10 postova (i to podugačkih) kritika, a 0 pohvala ili barem nekih pozitivnih stvari mi nije jasno, a navijač si koji po defaultu treba i ako ti je tim katastrofa naći milion pozitivnih stvari.
a šta sad kad te neko uvrijedi treba mu uzvratiti istom mjerom, pa budi iznad toga i gospodki to iskuliraj, a i danas svi forumi imaju ignore listu za one koji te konstantno vrijeđaju i mirna bosna.

jel to kapitan oddo opet u sastavu sutra, ovo s ozljedama nije normalno, ok mora se neko ozljediti al što je previše previše je.
tzar is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 09:25   #29052

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Kako ga pohvali ti leptire, izgleda ko da za 3 mila dobismo beka prve klase dvaput boljeg, a možda i više od Anta... Aj da bude barem približno kao što ga pohvali, i puna kapa .

Dosta igrača dovedeno, ćela se zaista trudi da napravi što jaču ekipu i to radi može se reći vrlo dobro, s obzirom da nema puno pomoći od strane vlasnika. Izgleda dogovoren transfer za Gansom, odlično, stvara se ekipa sa par mladih, perspektivnih igrača, koji će ovaj tim, zajedno sa onima koji su zaslužili da u njemu ostanu, napraviti bolji tim nego prošle sezone, koliko, videćemo. Ali da bi se ona stvorila treba se prvo rešiti onih što više ne mogu pružiti par dobrih partija za redom, pogotovo mislim na one, ne doduše baš sve, iz grupe 30+. A kakvo je ponašanje kluba prema takvima poslenjih godina, ni u to, uz sve ove nagoveštaje, ne možemo biti sigurni.
Old 28-01-2011, 09:29   #29053

ferre

Registered User

ferre is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=t4Cr2...layer_embedded
ferre is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 09:35   #29054

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ovako,dok se ovdje svi kolektivno ne posvadjaju,imam jedan prijedlog koji bi valjalo razmotrit i uz veliku pomoc clana naseg foruma deejaysaleta mozda i realizirati!

Naime,posto su tu clanovi foruma iz bih izjavili da su im ukinute vize i da mogu slobodno u italiju, htio sam predloziti da se dogovorimo mi tu s foruma i oganiziramo uz pomoc mc rijeka-fiume odlazak na utakmicu udinese-milan koja bi trebala bit zadnje kolo ako se ja negdje u racunici nisam zajebao. To bi onda bio peti mjesec, lijepo vrijeme, a i udine su blizu hrvatske odnosno rijeke.

E sad, ja pretpostavljam da je mrki za posto vec dugo nismo gledali milan, pa me zanima koliko bi vas imalo volje,novca,vremena,benzina da se otisne na ovaj put?

I naravno,moramo cekati saleta da vidimo koliko je ovo sve realno uopce!

Inace jebe me net,pa sam ovi pisao s moba pa zanemarite greske!

Sad se vi lagano izjasnite...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2011, 09:41   #29055

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ovako,dok se ovdje svi kolektivno ne posvadjaju,imam jedan prijedlog koji bi valjalo razmotrit i uz veliku pomoc clana naseg foruma deejaysaleta mozda i realizirati!

Naime,posto su tu clanovi foruma iz bih izjavili da su im ukinute vize i da mogu slobodno u italiju, htio sam predloziti da se dogovorimo mi tu s foruma i oganiziramo uz pomoc mc rijeka-fiume odlazak na utakmicu udinese-milan koja bi trebala bit zadnje kolo ako se ja negdje u racunici nisam zajebao. To bi onda bio peti mjesec, lijepo vrijeme, a i udine su blizu hrvatske odnosno rijeke.

E sad, ja pretpostavljam da je mrki za posto vec dugo nismo gledali milan, pa me zanima koliko bi vas imalo volje,novca,vremena,benzina da se otisne na ovaj put?

I naravno,moramo cekati saleta da vidimo koliko je ovo sve realno uopce!

Inace jebe me net,pa sam ovi pisao s moba pa zanemarite greske!

Sad se vi lagano izjasnite...
utakmica je 22.05.ideja nije losa samo sto je to dvosjekli mac.to je zadnje kolo,ako ta utakmica ne bude imala rezultatsku vaznost onda je meni zao potrositi 1000kn na taj provod ili vise cak novaca.govorim za sebe.eto.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules