Sinocnja utakmica na kraju je zakon bilo,Ozila neko zvekno sakom ne zna se ko je hahahah,a Mourinho klasicno njegovo nisam iznenadjen,Barcini igraci me nerviraju samo tako,da hoce proitv nas igrat pa izvesti i Flaminija i Princea i Gattusa i Van Bommela i narediti udri ih do smrti,valjaju se ko da su ih nozevima izboli.
A sto se tice mercata,mozemo i Aquilanija i Montoliva dovesti za poprilicno male pare,tamam da zamijene Ambra i Pirla i plus Galliani vrati Kaku doso bi nam ko Budali samar,fino je komentator objasnio sinoc,i mislim ako je zdrav ono je zlocin da jedan Di Maria igra a on na klupi pa stvarno......
Ma gade mi se i Barca i Real jer ne znam tko je na koji način odvratiniji. Ali počeo sam navijat za Mourinha i ekipu u tim duelima jer ovi padavičari UNICEFA su stvarno komedija...
Nek nam Galliani vrati Kaku i dovede Montoliva i ok sve. Osvojit cemo scudetto a u LP idemo se potuči
Ali najviše bih os svega, zbog interista, volio bidjeti Maria u Milanu. Umro bih od smijeha
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(08-18-2011, 11:48 AM)klanfa Wrote: Slazem se,Kaka se ponio kao gospodin,boli ga k**** za desavanja u Realu,ne da mu ono g**** da igra,stavlja onog pola Turcina pola Svabu da igra...Sinoc na SPORTKLUBU komentator rece da se zbog njega i fudbala opcenito nada da ce se on vratiti u Milan,kao sto rece "Takva fudbalska velicina da grije klupu igracima kao sto su Di Maria,Ozil i COENTRAO"...
On je Mr X,sigurno,to je Galliani znao prije 3 mjeseca,i bolje on nego Montolivo,jer Kaka moze utakmicu rijesiti jednim potezom,a Montolivo,na njegovu zalost,ne moze!
EDIT:
Barcin i Realov ciganluk.......Jednom ga udari Realov igrac kako treba,a ostalih 5 puta glumi..FUJ
Zastitite Messija,udari ga covjek u kuk,on se hvata za neku stvar......Pa i Messi svjesno provocira neke faulove,kao kad je Pepe dobio zuti karton,mogao je ono Messi izbjec i proc,ali neka,treba od Pepea (koji je vec na losem glasu) napravit jos goreg,to je bio cilj Barcine igre u nekoliko navrata,ocrniti Real (koji i igra prljavo vrlo cesto) pa da uvijek mogu na to da se izvlace kad izgube (na nacin na koji Real igra)!
To je moje misljenje o posljednjim susretima Reala i Barce,a ocekujem da se tako nesto i nastavi!
Toliko za sad!
Hahahahahahahahha...pa jadan ne bio, onaj "pola Turcin pola Svabo" je u ovom momentu 3 puta bolji i korisniji igrac od Kake. Bas me interesuje zasto si napisao "pola Turcin pola Svabo" a ne Ozil? Znam, naravno, akcent je na ono "pola Turcin". Da je kojim slucajem Ozil pola 'Rvat pola Svabo vjerujem da ti ne bi pisao ovako. Slijedeci put kad budes napisao nesto slicno popusices mi kurac. Da li je tebi jasno da vrijeme cini svoje? "Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore." Kaka vise nije ni blizu Kake iz Milana niti ce vise ikad biti.
Per aspera ad astra!
(08-18-2011, 09:32 PM)Mecong Wrote: (08-18-2011, 11:48 AM)klanfa Wrote: Slazem se,Kaka se ponio kao gospodin,boli ga k**** za desavanja u Realu,ne da mu ono g**** da igra,stavlja onog pola Turcina pola Svabu da igra...Sinoc na SPORTKLUBU komentator rece da se zbog njega i fudbala opcenito nada da ce se on vratiti u Milan,kao sto rece "Takva fudbalska velicina da grije klupu igracima kao sto su Di Maria,Ozil i COENTRAO"...
On je Mr X,sigurno,to je Galliani znao prije 3 mjeseca,i bolje on nego Montolivo,jer Kaka moze utakmicu rijesiti jednim potezom,a Montolivo,na njegovu zalost,ne moze!
EDIT:
Barcin i Realov ciganluk.......Jednom ga udari Realov igrac kako treba,a ostalih 5 puta glumi..FUJ
Zastitite Messija,udari ga covjek u kuk,on se hvata za neku stvar......Pa i Messi svjesno provocira neke faulove,kao kad je Pepe dobio zuti karton,mogao je ono Messi izbjec i proc,ali neka,treba od Pepea (koji je vec na losem glasu) napravit jos goreg,to je bio cilj Barcine igre u nekoliko navrata,ocrniti Real (koji i igra prljavo vrlo cesto) pa da uvijek mogu na to da se izvlace kad izgube (na nacin na koji Real igra)!
To je moje misljenje o posljednjim susretima Reala i Barce,a ocekujem da se tako nesto i nastavi!
Toliko za sad!
Hahahahahahahahha...pa jadan ne bio, onaj "pola Turcin pola Svabo" je u ovom momentu 3 puta bolji i korisniji igrac od Kake. Bas me interesuje zasto si napisao "pola Turcin pola Svabo" a ne Ozil? Znam, naravno, akcent je na ono "pola Turcin". Da je kojim slucajem Ozil pola 'Rvat pola Svabo vjerujem da ti ne bi pisao ovako. Slijedeci put kad budes napisao nesto slicno popusices mi kurac. Da li je tebi jasno da vrijeme cini svoje? "Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore." Kaka vise nije ni blizu Kake iz Milana niti ce vise ikad biti. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ja riknem...ovo me nasmijalo do suza...nije da se na to treba smijati ali ebiga...
ma kaka je igračina za ozila, nema tu dvojbe,mourinho jednostavno ne trpi kreativce,pa njemu bi messi igrao bočnog igrača...
neka se kaka vrati u milan i pokazat ce da je zvijer za nekog ozila...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
jer neko gleda tim trofej... totalno smo u aut ...
(08-18-2011, 10:35 PM)dejo Wrote: (08-18-2011, 09:32 PM)Mecong Wrote: Hahahahahahahahha...pa jadan ne bio, onaj "pola Turcin pola Svabo" je u ovom momentu 3 puta bolji i korisniji igrac od Kake. Bas me interesuje zasto si napisao "pola Turcin pola Svabo" a ne Ozil? Znam, naravno, akcent je na ono "pola Turcin". Da je kojim slucajem Ozil pola 'Rvat pola Svabo vjerujem da ti ne bi pisao ovako. Slijedeci put kad budes napisao nesto slicno popusices mi kurac. Da li je tebi jasno da vrijeme cini svoje? "Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore." Kaka vise nije ni blizu Kake iz Milana niti ce vise ikad biti. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ja riknem...ovo me nasmijalo do suza...nije da se na to treba smijati ali ebiga...
ma kaka je igračina za ozila, nema tu dvojbe,mourinho jednostavno ne trpi kreativce,pa njemu bi messi igrao bočnog igrača...
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.........pa dobro Dejo kad tako sve znas, znas li onda zasto je ovaj gore napisao " pola Turcin pola Svabo". Hajde, molim te, odgovori na ovo moje pitanje, prospi tu svoju pamet. Pokusaj ovog puta biti realan, posten, korektan, nepristrasan, neutralan,...Hajde molim te. Znam, neces mi odgovoriti jer ti obicno ne odgovaras na ovako teska i delikatna pitanja zato sto si picka. Ti bi volio da se jebes al' da ti ne udje.
U ovom momentu, s obzirom da je Kaka bio dugo povrijedjen i nije mnogo igrao, izgubio samopouzdanje i autoritet (ko ne bi pored CR), psihici totalno otisao u kurac,...Ozil je, u ovom momentu, za Kaku izmislio fudbal u svim segmentima fudbalske igre.
Per aspera ad astra!
08-18-2011, 11:26 PM
(This post was last modified: 08-18-2011, 11:47 PM by adis.)
Izgubili smo obje utakmice, odnosno oba poluvremena. Od Juvea 2:1 a od intera 1:0.
Odigrali smo poprilično loše ali je ipak bio u pitanju drugi tim (dovoljno je reći da su štoperi bili Bonera i Oddo) dok su Juve i inter igrali manje-više u najjačem sastavu.
Jedini gol zabio Cassano.
Jedna radosna vijest za kraj
Juventus tracking AC Milan's Luca Antonini
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-...ini-report
(08-18-2011, 11:06 PM)Mecong Wrote: (08-18-2011, 10:35 PM)dejo Wrote: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ja riknem...ovo me nasmijalo do suza...nije da se na to treba smijati ali ebiga...
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.........pa dobro Dejo kad tako sve znas, znas li onda zasto je ovaj gore napisao " pola Turcin pola Svabo". Hajde, molim te, odgovori na ovo moje pitanje, prospi tu svoju pamet. Pokusaj ovog puta biti realan, posten, korektan, nepristrasan, neutralan,...Hajde molim te. Znam, neces mi odgovoriti jer ti obicno ne odgovaras na ovako teska i delikatna pitanja zato sto si picka. Ti bi volio da se jebes al' da ti ne udje.
U ovom momentu, s obzirom da je Kaka bio dugo povrijedjen i nije mnogo igrao, izgubio samopouzdanje i autoritet (ko ne bi pored CR), psihici totalno otisao u kurac,...Ozil je, u ovom momentu, za Kaku izmislio fudbal u svim segmentima fudbalske igre.
on je napisao pola turcin pola svabo jer ne razumije da granice naroda ne znače istovremeno i granice države. Ozil je Njemac,tamo je rođen,odgajan je vjerojatno kao Turčin,ali iskoristio je pravo da igra za Njemačku jer se dečko osjeća Njemcem.
Mene je nasmijao izraz "popusices mi kurac" jer ga nikad nisam cuo.
Kaka je za Ozila igračina.Tu svaka priča završava.Priča o povredi je smiješna.Prošao je pripreme bez problema i sad ne igra jer on je dugo bio povrijeđen.Nova sezona,stara priča.Ma nemoj.E pa očito je da Mourinhu Kaka jednostavno nije po volji i ne želi ga stavljati.Ista je stvar bila sa Shevchenkom u Chelseau kojem Mourinho nije dao igrati jer je Sheva bio Abramovicheva želja,a ne Mourinhova.
I za kraj.Pozdravio te Edin Džeko.Dvije utakmice i dva gola. Kažeš loš je.Zvali su ga kloc kad je bio mlad,smijali su mu se...pa ti isti vjerojatno plaču od muke uzrokovane svojom glupošću.Nije bolji od Ibrahimovića,ali vrijeme je na njegovoj strani.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(08-18-2011, 09:32 PM)Mecong Wrote: (08-18-2011, 11:48 AM)klanfa Wrote: Slazem se,Kaka se ponio kao gospodin,boli ga k**** za desavanja u Realu,ne da mu ono g**** da igra,stavlja onog pola Turcina pola Svabu da igra...Sinoc na SPORTKLUBU komentator rece da se zbog njega i fudbala opcenito nada da ce se on vratiti u Milan,kao sto rece "Takva fudbalska velicina da grije klupu igracima kao sto su Di Maria,Ozil i COENTRAO"...
EDIT:
Toliko za sad!
Hahahahahahahahha...pa jadan ne bio, onaj "pola Turcin pola Svabo" je u ovom momentu 3 puta bolji i korisniji igrac od Kake. Bas me interesuje zasto si napisao "pola Turcin pola Svabo" a ne Ozil? Znam, naravno, akcent je na ono "pola Turcin". Da je kojim slucajem Ozil pola 'Rvat pola Svabo vjerujem da ti ne bi pisao ovako. Slijedeci put kad budes napisao nesto slicno popusices mi kurac. Da li je tebi jasno da vrijeme cini svoje? "Ko bi gore, sad je dole. Ko bi dole, sad je gore." Kaka vise nije ni blizu Kake iz Milana niti ce vise ikad biti. Šošonu,ja nisam napisao pola Turcin pola Svabo jer sam htio da uvrijedim Turke (vjerovatno pod njima mislis i na muslimane),nego sam tako napisao jer smatram da je na neki nacin IZDAO svoju domovinu,isto kao sto je npr. Ljubicic IZDAO nas(Bosance,ili,ti bi rekao MUSLIMANE,i,za tvoju informaciju,i ja sam iz Bosne,i MUSLIMAN sam),a ti si onaj koji samo trazi razlog za sukobe i zbog mase takvih kao sto si ti (ratoborni,u svemu vide provokacije i povod za neki sukob) se desilo ono sto se NAZALOST desilo.
Sada ces me vjerovatno ocrniti kao MUSLIMANA,BOSNJAKA,PATRIOTU,jer kritikujem Ozila(zadovoljan?)
DAKLE PONAVLJAM,OVO NIJE,NI U KOM SLUCAJU BILO PLANIRANO KAO PROVOKACIJA,VEC KAO KRITIKA ZBOG NASTUPA ZA NJEMACKU!!!!!!!!!!!!
AKO HOCES,DA NAVEDEM ISTI PRIMJER SA NEKIM "BOSANCEM" KOJI SAD IGRA ZA NASE ZAPADNE SUSJEDE(MOLIM KOLEGE SA FORUMA DA NE REAGUJU KAO MECONG),NAVEST CU Alilovic,Cilic,Ljubicic,Dodig,......
Ja te prelaze u drugu repku smatram izdajom,jer na neki nacin zaboravis ko si,sta si,odakle si i dajes sve od sebe za tudju domovinu!!!
PS.Pretjerao sam sa OZILOM,on je rodjen u Njemackoj,tamo je odgojen,i smatra Njemacku svojom domovinom.
Zao mi je zbog Meconga koji je odmah planuo i vidio izazivanje sukopa 
Tnx Dejo,nismo zemljaci,ali si na pravi nacin shvatio moju poruku
Aquilani: Blizu sam prelaska u Milan
LIVERPOOLOV vezni nogometaš Alberto Aquilani (27) priznao je u razgovoru za Gazzettu dello Sport da je njegov transfer u Milan na pragu realizacije.
Aquilani je stigao u Liverpool na ljeto 2009. godine potpisavši petogodišnji ugovor. No, njegovu prvu sezonu u redovima "redsa" omela je ozljeda, nakon čega je odradio cijelu prošlu sezonu na posudbi u Juventusu. Sada je na korak od Milana, a problem navodno predstavlja visina odštete. Liverpool traži deset milijuna, Milan nudi šest, ali Aquilanijeve riječi daju naslutiti da će se transfer ipak realizirati.
"Blizu sam transfera u Milan", rekao je Aquilani kojeg Liverpoolov menadžer Kenny Dalglish više nema u svojim planovima nakon dovođenja centralnih veznjaka Jordana Hendersona i Charliea Adama.
http://www.index.hr/sport/clanak/aquilan...67533.aspx
|