Milanezi s Balkana
(09-03-2011, 12:44 PM)deejaysale Wrote: Svi vi koji smatrate da Pipo nije trebao biti u sastavu za CL na uštrb Antoninija,Bonere pa i Cassana očito niste nikad uživo bili na San Siru pa da vidite kako se atmosfera i među igračima i na cijelom stadionu digne kad se pojavi samo na zagrijavanju,a kad uđe sve živne jer je to čovjek koji uvijek daje 100 % i ima srce te se trudi i igra koa da sad debitira za Milan za razliku od 80 % naših igrača koji igraju zato da zarade neki dinar bez puno emocija.Nažalost naš klub kupuje sve više takvih bezličnih likova(čast izuzetku Boateng ;-) ) .
Da se razumijemo,ja sam uvijek protiv staraca,ali ne protiv svih nego protiv onih koji se više ne trude i ne daju sve od sebe što zbog toga što ne mogu,a što zbog toga što nemaju karakter.
I zato ću još jednom ponovit da je sa ovom odlukom Alegri za mene klasični idiot i pravi Ancelottijev učenik koji se ne vodi emocijama u nekim iznimnim slučajevima kao što je ovaj.Za Pipa se moralo naći mjesta i gotovo.
I ponavljam na TV-u se ne osjeti ni blizu koliko taj čovjek sve digne kad igra,ja se svaki put naježim kad ga vidim jer skače,maše rukama,diže ostale igrače,jednostavno sve digne na noge,a izmedju ostaloga morala mu se pružit prilika da opet stigne Raula u golovima u Europi jer je to zaslužio za sve ove godine provedene u Milanu,a gdje ćeš bolje prilike za to nego protiv Bate Borisova i Victorie Plzen,idealni protivnici za njegov rekord.
Strašno sam razočaran s tom odlukom!
IDIOT i gotovo

prvo da razjasnim da tebe kao clana foruma postujem...jedan si od prvih na forumu,ides na utakmice cesto i bla bla bla...da ne nabrajam...ali preko ovog debilnog posta jednostavno ne mogu preci....
jesi li ti svjestan kakav si post napisao? napisao si post kojeg moze napisati samo osoba koja nema veze o nogometu....

ti smatras da je pippo treba biti na popisu na ustrb antoninija....sinko da te nesto pitam....aj malo razmisli...ko ce mijenjat taiwa na lijevom beku kad se ozlijedi...a trenutno je ozlijedjen....jesi razmislio...aj sad opet malo razmisljaj....ko ce mijenjati stopere(bonera i mexes, ma koliko god bio los) ako se ozlijede?...i sad opet ti bi stavio pippa na ustrb cassana.....pa jesi ti normalan.....
oprosti na ovakvim rijecima ali.....ne mogu preko ovoga preci samo tako.....
Reply
Uz svo dužno poštovanje malo mi je neozbiljno podržavat ideju da se Pipo prijavljuje umjesto Cassana...
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
The mistake Inter made was not reading the rules properly, as they didn’t realise Atletico Madrid’s qualification – even without Forlan taking part in the final play-off round – automatically cup-tied him

koji su to debili....slijede im godine i godine pakla.....samo ih je neko trebao uzdrmati ko mi prosle sezone i stvari se vracaju na svoje.........
Reply
Kakav Pippo, trenutno nije ima mista jer je nas peti napadac. Sigurno da neke njegove karakteristike kao sto je srcanost i instikt za gol zasluzuju respekt, ali treba racunat na to da se izabere najbolja i najspremnija 25-orica, bez nekakvih kalkulacija za skidanje rekorda.

Prema ovome sa acmilan.com, nije ni El Shaarawy na popisu, iako ne znam točno vrijedi li ono pravilo da se igrači ispod 21 god. ne trebaju registrirati na spisku?

Što se tiče ovoga da je Allegri idiot, nemam riječi. Čovjek je napravio od Milana balansiranu ekipu koja je bez većih problema uzela naslov prošle sezone. Kao trener je još mlad i logično je da griješi, ali je sigurno pokazao da je zaslužio dobiti priliku na klupi Milana.

acmilan.com Wrote:MILANO - The list of 25 players for the 2011/12 Champions League group stages squad has been made official by Milan.

Abate, Abbiati, Ambrosini, Amelia, Antonini, Aquilani, Boateng, Bonera, Cassano, Thiago Silva, De Sciglio, Robinho, Emanuelson, Gattuso, Ibrahimovic, Mexes, Nesta, Nocerino, Pato, Roma, Seedorf, Taiwo, Van Bommel, Yepes, Zambrotta.

Reply
Opet ću vam ponoviti da ne možete suditi o tome koliko on znači ako niste doživjeli to uživo,ja vam garantiram da ovako kao i ja razmišlja 90 % članova našeg kluba u Rijeci jer Pipo jednostavno nosi ono nešto što svih podigne,a vi lupajte kako hoćete.A što se tiče Antoninija i Bonere što se mene tiče bolje da ih nema nego da ih ima (pogotovo Bonera,kad on igra kao da igramo s 10 igrača). Što se tiče Cassana neznam šta smo to tako bitno dosad vidjeli od njega u ovih 6 mjeseci igranja,višak kila možda,odigrao je 2 tekme kako treba,2-3 prosječne,a ostalo ispod nivoa,a to što je nekad igrao ko zvijer me ne zanima jer to jednostavno nije pravo stanje.
Mislite šta hoćete,ja stojim kod svoga i znam da na Curvi razmišljaju jako slično kad je Pipo u pitanju na kojeg si svi posebno osjetljivi!!
Ajd ciao i pripazite malo sa tim ''debilnim'' postovima jer ja nikad nikog nisam potegao s uvredama,a imao sam milijun prilika,nisam neki internet hooligan,više volim face to face nekog pljuvat ;-)
Reply
Pippo je MORAO biti prijavljen za C L ako nista umjesto Antoninia ili Bonere jer ta dva kloca mogu samo odmoći a nikako pomoći, čak bolje igramo sa deset igraca nego s jedanaest a on bude jedan od njih (Bonera, Antonini)...
Da li je trener idiot ili ne necu ulaziti al iskreno zao mi je pippa mogao je da natrpa bate i viktoriu al jbg
Što se tiče Casana njega zaista NE BIH mjenjao on moze puno pomoći, uostalom sinoc je italiju isčupao Big Grin
Reply
alegri nie napravio nekok pravog potega i to stoi. stacemu Rino u prvi del sezoni u LS kat e suspendovan e na 4 utaknici. i neko od Antonini i Bonera morali su da naprave mesto za mladi faraon . E TO BI BILO PRAVI POTEG Rino out i bonera , In Pipo i faraon.
p.s. sad cu da pogledam drugi timovi kako su prijavili svoi tim
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(09-03-2011, 06:41 PM)deejaysale Wrote: Opet ću vam ponoviti da ne možete suditi o tome koliko on znači ako niste doživjeli to uživo,ja vam garantiram da ovako kao i ja razmišlja 90 % članova našeg kluba u Rijeci jer Pipo jednostavno nosi ono nešto što svih podigne,a vi lupajte kako hoćete.A što se tiče Antoninija i Bonere što se mene tiče bolje da ih nema nego da ih ima (pogotovo Bonera,kad on igra kao da igramo s 10 igrača). Što se tiče Cassana neznam šta smo to tako bitno dosad vidjeli od njega u ovih 6 mjeseci igranja,višak kila možda,odigrao je 2 tekme kako treba,2-3 prosječne,a ostalo ispod nivoa,a to što je nekad igrao ko zvijer me ne zanima jer to jednostavno nije pravo stanje.
Mislite šta hoćete,ja stojim kod svoga i znam da na Curvi razmišljaju jako slično kad je Pipo u pitanju na kojeg si svi posebno osjetljivi!!
Ajd ciao i pripazite malo sa tim ''debilnim'' postovima jer ja nikad nikog nisam potegao s uvredama,a imao sam milijun prilika,nisam neki internet hooligan,više volim face to face nekog pljuvat ;-)

sta je odigrao pippo prosle sezone? lik ima 36 godina i vrijeme je za mirovinu....pomiri se s tim....sta ce ti pippo igrat lijevog beka kad se ozlijedi taiwo ili stopera?
Reply
(09-03-2011, 06:41 PM)deejaysale Wrote: Opet ću vam ponoviti da ne možete suditi o tome koliko on znači ako niste doživjeli to uživo,ja vam garantiram da ovako kao i ja razmišlja 90 % članova našeg kluba u Rijeci jer Pipo jednostavno nosi ono nešto što svih podigne,a vi lupajte kako hoćete.A što se tiče Antoninija i Bonere što se mene tiče bolje da ih nema nego da ih ima (pogotovo Bonera,kad on igra kao da igramo s 10 igrača). Što se tiče Cassana neznam šta smo to tako bitno dosad vidjeli od njega u ovih 6 mjeseci igranja,višak kila možda,odigrao je 2 tekme kako treba,2-3 prosječne,a ostalo ispod nivoa,a to što je nekad igrao ko zvijer me ne zanima jer to jednostavno nije pravo stanje.

Pa cekaj, Pippo je igrao obicno poslijednjih desetak minuta i to ponekad, ili ja grijesim. Pippo, kako ja znam, nije igrao skoro godinu dana, ili ja grijesim. Porediti Pippa i Cassana u ovom momentu je cisti debilizam, naravno. A, koliko dugo bi ti zadrzao Pippa u Milanu, mozda do njegove pedesete, s obzirom da on toliko znaci? Ti to najbolje znas jer si cest gost na Milanovim utakmicama. Mi ostali pojma nemamo. Ako ti to tvoje prisustvo na Milanovim utakmicama (vise nego mi ostali) daje za pravo da pricas gluposti jebem i tebe i Milan.

Per aspera ad astra!
Reply
Kalla i Mecong- kako možete tako vrijeđat i pljuvat Saleta? Čovjek je samo iznjeo svoje mišljenje a vi odmah prostačite i serete. Malo poštovanja imajte pogotovo zato jer je stariji od vas i nikad nikog nije vrijeđao.Malo lakše prema njemu koji nam svima može omogućiti da odemo na Milanovu tekmu bez imalo muke. Malo poštovanja bokte. I ja sam protiv Inzaghija ali kažem to i ne vrijeđam. Strašno.
Reply