Milanezi s Balkana
(09-19-2011, 11:59 PM)NoToRiOuS Wrote: nisu ga oni prodali nego mu je istekao ugovor i on je odabrao Juventus...

On je odabrao Juventus (koji mu je ponudio ugovor) tek poslije propalih pregovora oko njegovog ostanka u Milanu. Nudjeno mu je da produzi ugovor ali sa umanjenom platom (ne znam koliko-izgleda dosta). On nije prihvatio i to je to. I meni je zao sto smo ga tako olako prepustili bas Juventusu.

Per aspera ad astra!
Reply
Zato Memo što ni on nema karaktera niti osjeća pripadnost našem klubu kao ja i ti,jer da osjeća otišao bi negdje van,i ja ga gledam kako igra ko lud,uklizava,trči,skače,asistira tj. sve ono što kod nas nije radio zadnjih 3-4 godine.Neka ga što dalje od nas kad je takva glava,neće dugo ni tamo igrat ovako,predviđam da će već u drugom djelu sezone postat onaj Milanov Pirlo od 2007-2011
Reply
Onda sam možda malo pretjerao kad sam rekao da je on ikona kluba. Hm,u jednu ruku on to je a drugu on to nije. Ne znam više šta da mislim o njemu.
Reply
Zamparini, vlasnik Palerma: "Galliani mi je skoro iznudio prodaju Nocerina. Toliko su osiromašili da kupuju samo igrače kojima ističe ugovor."

Fabrizio Blasin, novinar: "Da se nije dogodio taj problem sa Lodo Mondadorijem (kazna od 560 mln evra za kompaniju Fininvest, većinskog vlasnika kluba, prim.U.M.), Milan bi sigurno uložio mnogo više novca u letnjem prelaznom roku."
Reply
(09-20-2011, 12:11 AM)MEMO Wrote:
(09-19-2011, 11:59 PM)NoToRiOuS Wrote: nisu ga oni prodali nego mu je istekao ugovor i on je odabrao Juventus...

Ma što god da je crnjak je, tim još veći ako je on sam odabrao Juventus. Zašto pobogu njih? Zaštoooo???

pa milan i juve su prijateljski klubovi....bolje da je otisao u juve nego u inter...
Reply
Ovaj inter je gori od nas jbt.....
Rossonero Per Sempre...
Reply
(09-20-2011, 08:40 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Ovaj inter je gori od nas jbt.....

znamo to svi....pa jesmo ih dobili ili nismo....
Reply
zalosno je to, sto je Inter vec shvatio problem, pa ce odma promijenit onog idiota na klupi. I odma krenut ka vrhu. A nama i dalje ostaje nas moron sa svojim kreacijama na terenu. Iskreno vise mi se ne gledaju. Jer znam vec napamet kako ce to izlgedat kad sredinu cine Seedorf i Ambro, plus Bonera na boku. Nece me nista iznenadit.
Shvatite da Allegri nema pojma. On nije u stanju objasnit veznom redu: Bommel - Nocerino - Aquilani - Boateng; kako da odigraju, vec mora ubacit iskusne igrace da oni vode red tamo... haha koji debil. Za razliku od njega koji samo stoji uz aut liniju i bleji "ko tele u sarena vrata", Mou i Capello barem dobacuju non stop svojim igracima i govore im sta da rade. Daleko je on od Ancelottia. Ovaj je barem uzeo titule sa Juveom i Milanom, osvojio 2 puta ch. ligu, on je klasa za Allegrija. Pa opet nam nije valjao. Pa mozes mislit onda koliko mi panchina ne valja? Covjek jednostavno nema pojma, tj. ona stolica nije za njega, prevelika je. Ne moze neka budala i nepoznanik vodit Milan. To je ogromna odgovornost, a Allegri nije u stanju da je podnese. Em sto moras drzat sve igrace na lancu, em uvest disciplinu, stvorit trening za pojedince (posto ti je 25% igraca Over 30), moras pazit na fizicku spremu jer imas debilni MilanLab koji uspijesno obnavlja povrede igracima tako da nam uvijek fali 4-5, a jos pored svega toga moras slusat onu dvoicu glavonja: Galliani & Silvio. Kad ti oni kazu, to moras cinit. Jedino ako si faca da im se usprotivis, i napravis rezultat, e onda si uspio. Inace letis ko Leonardo Sad

Znaci Allegri, ti si za mene jednostavno panchina di merda, i radujem se danu kad ces napustit ovaj klub i povest svog Seedorfa u setnju na neki drugi travnjak (po mogucnosti San Siro ali u plavom crnim bojama).
A do tad mi ostaje samo da se tresem, grizem nokte, i molim Boga da oni na travnjaku sami skontaju kako da pobijede protivnika, jer od tebe nemaju nikakvu pomoc.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(09-20-2011, 11:00 PM)ensar7 Wrote: zalosno je to, sto je Inter vec shvatio problem, pa ce odma promijenit onog idiota na klupi. I odma krenut ka vrhu. A nama i dalje ostaje nas moron sa svojim kreacijama na terenu. Iskreno vise mi se ne gledaju. Jer znam vec napamet kako ce to izlgedat kad sredinu cine Seedorf i Ambro, plus Bonera na boku. Nece me nista iznenadit.
Shvatite da Allegri nema pojma. On nije u stanju objasnit veznom redu: Bommel - Nocerino - Aquilani - Boateng; kako da odigraju, vec mora ubacit iskusne igrace da oni vode red tamo... haha koji debil. Za razliku od njega koji samo stoji uz aut liniju i bleji "ko tele u sarena vrata", Mou i Capello barem dobacuju non stop svojim igracima i govore im sta da rade. Daleko je on od Ancelottia. Ovaj je barem uzeo titule sa Juveom i Milanom, osvojio 2 puta ch. ligu, on je klasa za Allegrija. Pa opet nam nije valjao. Pa mozes mislit onda koliko mi panchina ne valja? Covjek jednostavno nema pojma, tj. ona stolica nije za njega, prevelika je. Ne moze neka budala i nepoznanik vodit Milan. To je ogromna odgovornost, a Allegri nije u stanju da je podnese. Em sto moras drzat sve igrace na lancu, em uvest disciplinu, stvorit trening za pojedince (posto ti je 25% igraca Over 30), moras pazit na fizicku spremu jer imas debilni MilanLab koji uspijesno obnavlja povrede igracima tako da nam uvijek fali 4-5, a jos pored svega toga moras slusat onu dvoicu glavonja: Galliani & Silvio. Kad ti oni kazu, to moras cinit. Jedino ako si faca da im se usprotivis, i napravis rezultat, e onda si uspio. Inace letis ko Leonardo Sad

Znaci Allegri, ti si za mene jednostavno panchina di merda, i radujem se danu kad ces napustit ovaj klub i povest svog Seedorfa u setnju na neki drugi travnjak (po mogucnosti San Siro ali u plavom crnim bojama).
A do tad mi ostaje samo da se tresem, grizem nokte, i molim Boga da oni na travnjaku sami skontaju kako da pobijede protivnika, jer od tebe nemaju nikakvu pomoc.

mala ispravka samo - gosn karlito nije osvojio titulu dok je radio u torinu.. ima samo 1 (JEDAN) scudetto (s najboljim timom prethodne decenije posle sadašnjeg barcinog) za 13 godina rada na čizmi, što ga svrstava u red najprecenjenijih trenera svih vremena.. samim tim se ne slažem da je klasa za panchinu, naprotiv.. još mnogo govana će panchina morat izasrat ne bi li po imbecilnosti sustigao onu sedu mazgu..

a CL imaju i rafael benitez, frank rajkard, imao bi i avram grant da nije one noći padala kiša u moskvi.. takmičenje koje je teoretski moguće osvojiti bez ijedne pobede u regularnom delu (što je acm učinio 2003 računajući mečeve od 1-4 finala) nije pravo merilo za jednog stratega

inače moram reći da uživam gledajući kako merda obeščašćava svoje navijače do patosa i nazad i baš mi ovaj ensarov post dao fix zamisao kako bi tačka na j bila u stvari da sutra morati potpiše karlita.... onda im ne treba ni oduzimati nameštene i dodeljene titule, onda ih samo treba gledati kako se gase i zauvek umiru u ponoru bezličja i frustracije
Reply
Hahahaha Smile
Ta ti je dobra Smile jao zamisli stvarno Carlitto u Interu i njegovo bozino drvo hahaha Smile
Al haj, uzeli su Lea, zasto nebi ni ovu budalu. Iako, ja bi radije da odvuku ovu panchini di merda, ali to su samo snovi Sad
Hvala na ispravci, ma to sam ja onako na brzaka napisao, nisam ni racunao. Stvar je jednostavno, sto sam htio rec da je Allegri daleko od velikanera i da nece nikad stic gore. A vodi klub kome trebaju veliki stratezi.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply