09-24-2011, 09:50 PM
potpuno ocekivan rezultat(i igra) utakmice...ali kad se zlatan vrati bit ce to drukcije.....
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-24-2011, 09:50 PM
potpuno ocekivan rezultat(i igra) utakmice...ali kad se zlatan vrati bit ce to drukcije.....
09-24-2011, 09:53 PM
konačno probijen led - to je najvažnije zasad, s obzirom da nam je falilo dosta igrača (Robinho, Ibra i Boateng) ovo je vrlo važna pobjeda. Seedorf je jako dobar ove sezone, bolji recimo od Neste i od Abbiattija, sigurno top 3 igrač šta se tiče ovih 5 utakmica. Bommel isto solidan, jako dobro igra za svoje godine. Nocerino - ja ne znam šta je s tim igračom i kakav je to igrač ali skoro sva njegova dodavanja idu unazad što je jako loše i sigurno me ne impresionira. Cassano redovito u zaleđima ali njegovo kretanje je jako dobro i kroz cijelu utakmicu je konstantna prijetnja. Zambrotta solidan skroz, sigurno bolji od Abatea koji baš i nije nešto pokazao.
(09-24-2011, 06:29 PM)kalla1899 Wrote:(09-24-2011, 05:09 PM)tzar Wrote: ma kako realno?? ponekad mrzim sam sebe.....koliko sam realan... (09-24-2011, 09:53 PM)trinexx21 Wrote: konačno probijen led - to je najvažnije zasad, s obzirom da nam je falilo dosta igrača (Robinho, Ibra i Boateng) ovo je vrlo važna pobjeda. Seedorf je jako dobar ove sezone, bolji recimo od Neste i od Abbiattija, sigurno top 3 igrač šta se tiče ovih 5 utakmica. Bommel isto solidan, jako dobro igra za svoje godine. Nocerino - ja ne znam šta je s tim igračom i kakav je to igrač ali skoro sva njegova dodavanja idu unazad što je jako loše i sigurno me ne impresionira. Cassano redovito u zaleđima ali njegovo kretanje je jako dobro i kroz cijelu utakmicu je konstantna prijetnja. Zambrotta solidan skroz, sigurno bolji od Abatea koji baš i nije nešto pokazao. sta ocekujes od igraca tipa gattuso, kojeg smo platili 500 000 eura i koji ima jako malu placu?
09-24-2011, 10:49 PM
Važno da smo uzeli napokon ta 3 boda.
Sedorf lepo zabio, odigrao opet dobro, imali smo nekoliko prilika da povećamo prednost, na primer ona Šaravijeva i Sedorfova, ali eto. Ne tako dobra igra, fali nam stvarno dosta igrača, ko što ovi stalno spominju na Areni, od naših povredjenih igrača može se napraviti jedan dobar tim. Taivo solidan, doduše preterao sa onim faulovima, Emanuelson dobar, Šaravi slično kao u prošloj. Nocerino dosta trči, trudi se, možda novi Gatuzo ili pak zamena za Flaminija čiji se opstanak u klubu dovodi u pitanje. Potrebno je da se što pre oporave igrači da bismo ubrzo počeli da se penjemo na vrh, a i zbog toga što se igra tempom vikend-utorak ili sreda.
09-25-2011, 11:34 AM
Za "strucnjake" koji ne mogu napisati komentar bez pljuvanja Seedorfa i ne samo njega. Sinoc su igrali svi mladi igraci po zelji pomenutih "strucnjaka". I? Opet 35-godisnji Seedorf najbolji na terenu. Da li je i sinoc mozda Allegri pogrijesio sa sastavom i izmjenama? Doduse nije ni imao mnogo izbora. Pljuvaci nikad i ni s cim nisu zadovoljni niti ce ikad biti. Da nema Allegria i Seedorfa pljuvali bi po nekom drugom. Da nema ni tog drugog pljuvali bi po nekom trecem. Da bar znaju zasto pljuju.
Dejo, 1000 sam puta rekao kad pricam o Ibrahimovicu pricam o njemu kao fudbaleru a ne o njegovom karakteru. Takodje sam mnogo puta rekao da se ni meni ne svidja njegov karakter. Meni je bitno kakav je, koliko daje, kako saradjuje sa saigracima,...na terenu. Sta on radi i kakav je izvan terena boli me k.... Cinjenica je da bez njega Milan ne bi osvojio Scudetto. Milan ce i ove sezone osvojiti (odbraniti) Scudetto, sasvim sam siguran, najvise zahvaljujuci Ibrahimovicu. Ja takvog igraca ne bih bas tako lako tjerao iz kluba kao ti sto bih ga sutra otjerao. Nema kluba u kojem nema bar jedan Ibrahimovic (mislim na karakter). Leptirove komentare ne komentarisem i ne obracam mu se, mozda, godinu dana. Neki dan me je, nicim izazvan, uvrijedio iz cista mira. Zato sam i reagovao onako kako sam reagova. Slijedeci put cu biti mnogo bezobrazniji i vulgarniji. Nediram te, nediraj me. Allegri: Seedorf treba da bude kloniran Trener Milana ima revolucionarnu ideju za rešavanje krize Milana. "Treba da kloniramo Seedorfa." Rekao je on nakon sinoćnje pobede nad Cesenom. Milan je slavio minimalnim rezultatom. Allegri odaje priznanje sjajnom holanđaninu. "Seedorf je odigrao odličnu partiju. Nažalost on ima 35 godina i ne može konstantno da igra. Možda bi mogli da ga kloniramo." Kroz osmeh je govorio Allegri.
Per aspera ad astra!
09-25-2011, 12:05 PM
Mecong primljeno na znanje.
Papanešto, dao si mi dva boda za pogođeni predznak,ali zaboravio si mi dodati još tri boda jer sam pogodio i točan rezultat... MILANO SIAMO NOI!!!!
09-25-2011, 12:56 PM
(09-25-2011, 11:34 AM)Mecong Wrote: Za "strucnjake" koji ne mogu napisati komentar bez pljuvanja Seedorfa i ne samo njega. Sinoc su igrali svi mladi igraci po zelji pomenutih "strucnjaka". I? Opet 35-godisnji Seedorf najbolji na terenu. Da li je i sinoc mozda Allegri pogrijesio sa sastavom i izmjenama? Doduse nije ni imao mnogo izbora. Pljuvaci nikad i ni s cim nisu zadovoljni niti ce ikad biti. Da nema Allegria i Seedorfa pljuvali bi po nekom drugom. Da nema ni tog drugog pljuvali bi po nekom trecem. Da bar znaju zasto pljuju. boli me ona stvar kako se igrac ponasa van terena ako nam donosi naslove.... sto se mene tice moze klat ljude okolo, ali da na terenu sutradan bude to sto je.... nas kljucni igrac...
09-25-2011, 01:49 PM
Naravno da je bitno da igrač osim fudbalskih pokaže i određene ljudske kvalitete. Lijepo je osvajati trofeje ali veličina kluba se ne mjeri samo po njima već i po ljudima koji su igrali za nj.
Bogatstvo Milana nisu samo 7 osvojenih LP i 18 scudetta već i igračke i ljudske veličine kao što su Baresi, Maldini itd Milan je godinama bio poznat kao "džentlmenski" klub ali u zadnje vrjeme, s dolaskom Ibre, Cassana, Bomela i sl. taj epitet smo izgubili.
09-25-2011, 04:52 PM
Naš najbolji igrač u dosadašnjem tijeku sezone ne računajući naravno Tiaga Silvu je Seedorf. Priznali to neki ili ne. Bravo Seedorf, kad se najmanje od tebe to očekivalo ti si dokazao da još uvijek gineš za ovaj klub. Bravo!
09-25-2011, 05:26 PM
Apsolutno se slazem za seedorfa! Svaka cast!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|