10-15-2011, 08:50 PM
(10-15-2011, 07:46 PM)Mecong Wrote: Kod mene je u Vijetnamu evo 1,45 poslije ponoci. U ljetnjem periodu su u 2,45 poslije ponoci. Imam satelitsku antenu i utakmice gledam na “K+”. Svaku utakmicu gledam bez obzira sto moram ici na posao ujutru. Po cijelu noc ne spavam i nije mi ni malo tesko i zao za razliku od ovih placipicki. Kako se ono kaze: “Hrdjavom kurcu i dlake smetaju”. Ima mnogo ljudi koji nikad i ni s cim nisu zadovoljni. To je bolest. A ja bi im rekao: Mars u 3 pizde materine od Milana, eto ti Barcelona pa za nju navijaj. Milan je moj, kakav je takav je, i u dobru i u zlu. Milan nije Allegri, Milan nije Bonera, Milan nije Seedorf,…Milan je Milan. Ili ga uzmi ili ga ostavi, kakav god da je. Ako neces, mars u pizdu materinu od Milana.
Idemo po tri nova boda.
naravno da pojedinci ne čine Milan,ali mi navijači koji djelimo radost kada pobijedimo i žalost kada gubimo imamo pravo na forumu izraziti nezadovoljstvo igračima...ako se meni od Bonere riga nemam ga namjeru gledati i amen...kao što ne gledam formulu otkada španjolsko ciganče vozi za ferrari...jednostavno neki pojedinci ne zaslužuju biti dio Milana,a najgore je kada me talijanske novine obmanjuju pohvalama za ambrosinija, boneru i ostale kretene...
MILANO SIAMO NOI!!!!