Milanezi s Balkana
(10-15-2011, 07:46 PM)Mecong Wrote: Kod mene je u Vijetnamu evo 1,45 poslije ponoci. U ljetnjem periodu su u 2,45 poslije ponoci. Imam satelitsku antenu i utakmice gledam na “K+”. Svaku utakmicu gledam bez obzira sto moram ici na posao ujutru. Po cijelu noc ne spavam i nije mi ni malo tesko i zao za razliku od ovih placipicki. Kako se ono kaze: “Hrdjavom kurcu i dlake smetaju”. Ima mnogo ljudi koji nikad i ni s cim nisu zadovoljni. To je bolest. A ja bi im rekao: Mars u 3 pizde materine od Milana, eto ti Barcelona pa za nju navijaj. Milan je moj, kakav je takav je, i u dobru i u zlu. Milan nije Allegri, Milan nije Bonera, Milan nije Seedorf,…Milan je Milan. Ili ga uzmi ili ga ostavi, kakav god da je. Ako neces, mars u pizdu materinu od Milana.

Idemo po tri nova boda.

naravno da pojedinci ne čine Milan,ali mi navijači koji djelimo radost kada pobijedimo i žalost kada gubimo imamo pravo na forumu izraziti nezadovoljstvo igračima...ako se meni od Bonere riga nemam ga namjeru gledati i amen...kao što ne gledam formulu otkada španjolsko ciganče vozi za ferrari...jednostavno neki pojedinci ne zaslužuju biti dio Milana,a najgore je kada me talijanske novine obmanjuju pohvalama za ambrosinija, boneru i ostale kretene...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
robinjo ale ale ale
i ibra odlična asistencijaaaa
Reply
to je to.....
Reply
Jebli Cassano i Robinho majku! Pojma nemaju!
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
(10-15-2011, 09:13 PM)Milanista Mostar Wrote: Jebli Cassano i Robinho majku! Pojma nemaju!

iskreno se nadam da si sarkastičan
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(10-15-2011, 09:15 PM)dejo Wrote:
(10-15-2011, 09:13 PM)Milanista Mostar Wrote: Jebli Cassano i Robinho majku! Pojma nemaju!

iskreno se nadam da si sarkastičan

nego sta je....
Reply
(10-15-2011, 09:20 PM)kalla1899 Wrote:
(10-15-2011, 09:15 PM)dejo Wrote: iskreno se nadam da si sarkastičan

nego sta je....

Fala Kalla
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
dašta je

nego kad smo zadnji put igrali bez AMBROSINI GATTUSO I SEEDORF? seedorf odlične partije ove sezone ali bez njega smo zabili 3 gola danas. napoli gubi a ja sam uvjeren da juve sutra isto gubi. najviše volim te ekipe koje su dobre prvih par kola a onda odu u pizdu materinu.
Reply
Abbiatti kapetan pored Neste? WTF??? To sam tek sad skužio. Ja ne vjerujem.
Da je bio Seedorf mislim da bi svejedno dobili, al da je bio Pato e tu već nisam siguran. Hehe. On bi upropastio pola naših napada.

Ovo večeras je bilo fenomenalno, kakva igra, trka i pressing na protivnika. E to je Milan kakvog želimo. Wao, kapa dolje momci.
Reply
dobra tekma, sad se vidi koliko nam znaci Robinho...Nadam se da se Silva nije ozbiljno povrijedio i da ce biti vec ako ne u srijedu, bar sljedece kolo spreman....Antonini iako sam lupo glavom sto igra kad sam vidio, veceras je odigro dosta dobru partiju....Sreca pa Palermo nije napado( nakon Silvinog izlaska naravno)...jer kad Bonera igra ja strahujem svaki napad protivnika da ovaj nesto ne kiksa...takode Nocerino je pravo dobro odigro veceras, kao i VanBomel i Akvilani...mislim da je stvarno krajnje vrijeme da "SAMPIONI" malo odmore da se da sansama ovim igracima, jos kad nam se vrati Princ, neznam koliko je tekmi suspenzije dobio, ima da opet gazimo Smile
Reply