Milanezi s Balkana
Kakvu smo mi uspjeli sklopiti za velike pare, to je umjetnost. 
Donaruma- solidan golman ali ima onakvih i za 15 20 miliona sa pet puta manjom platom
Konti- jedan od najgorih bekova sto sam gledao (pored Kalabrije, Rodrigeza, Laxalta ,zanimljivoda su svi kod nas). Pitati Atalantu nebi li ga vratila kao i Kaldaru.
Danac- nazad, ali ne u FC nego u AB Kopenhagen
Romanjoli- nije los ali izrazito ogranicen i glup, izgleda ko sirovina a ne gotov proizvod.
Hernandez- isto dobar igrac, odlicno spremljen imam osjecaj da puca od snage. Nekad pravi gluposti ali sve u svemu OK.
Kesi - izrazito glup igrac, pojma nema Aston Vila, Njukastl
Benanser - nije los ali nije za veliku ekipu. Razbijao bi u Bornemouthu
Krunic- Udinese, Djenova
Bilja- mislim da bi bio dobar u dobrom sistemu okruzen sa 5 6 trkaca koji jednostavno igraju, nesto kao u Laziu gdje je bio stvarno dobar, ali tamo su dobri i Lucas Leiva i Luis Alberto.
Bonaventura- glup igrac, ponekad stvarno nije bio los ali vrijeme mu je za Fiorentinu i slicne.
Turcin- cisto ludilo i neozbiljnost bez ikakve koncentracije. Klasicni Turcin neodgovoran neozbiljan, prilazi lopti kako cemo lako cemo. Moguce da bi u Bundes ligi opet bio OK. U onim ekipama koje igraju utakmice:40 otvorenih suteva  a rezultat jedva 2:1.
Kastiljeho- imam osjecaj da bi odlican bio u nekoj ekipi malog fudbala.
Rebic- isto nije los ali fali mu dosta toga. Ne zna ni on a imam osjecaj ni jedan trener koja mu je pozicoja na terenu. 
Leao- klonirani Niang da li je onako neozbiljan i da li ce napredovati vidjet cemo
Ibra- apsolutno pucanje kurca , zajebaje je se. Zna da je sa njim gotovo
Pijatek - izgleda igrac jedne sezone
Paketa - mislim da je dobar igrac ali prespor. Ima i loptu ok i dobar sut ali za tu loptu i za taj sut mu se sve mora poklopiti a najodealnije da nema protivnika oko njega pa da on ima vremena da se namjesti.

A treneri su nam tek prica za sebe.
Reply
ma ja bi prodao i Susa i Castileja, i doveo pravo desno krilo. jbt kad pogledas veceras, od prve su stvarno trebali igrat rebic i leao, strasni su, al ne samo veceras vec par utakmica zaredom. Ibra je svoje odigrao. pa 3 tekma zaredom da fula zicer. ne ide to. piatek poslije ovog veceras nemam ppjma sta da mislim, tip je katastrofa. rebic im pokazuje kakp se igra pravi nogomet, momci su toliko sjebani i daleko od ozviljonog fudbala radi idiota koji su ih trenirali
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Thumbs Up 
(01-28-2020, 11:28 PM)Jovola Wrote: Moramo im priznati da su zabavni. Meni je ovaj Kastiljeho car. Neverovatna kombinacija velikog nemanja pojma i jos veceg truda. Mislim da ekipi fali jedna totalna budala da bi karakter bio upotpunjen. Svi ovi momci su na ivici, ali neki Di Kanio, ili Gaza momenat bi nas prevalio preko tog plota.
Odlicno zapazanje.
Reply
Ja vise (kao i 90% navijaca Milana) volim da vidim Ibru (sa 39 godina) koji promasi dva zicera pa zabije go, nego neke navikane zvijezde koje se ne vide na terenu 90 minuta. Tongue Jebga kad si Ibra onda ti sve broje, a i Sheva je fulo zicere, da ne govorim o Pipu.....Wink
Reply
Ma sta vi pricati ljudi moi? Da ne bio Zlatan izgubili smo 4 iz posljedne 5 tekme. I da ne postize gol, on je najbolji nas igrac, vuce igraci prema sebi ceo vrjeme. Sta ti je korist iz pjonteka da ima 25 godine? I messi je promasio zicer u mestalji, govori neko o tome ?!?! Nitko.
Reply
(01-28-2020, 11:39 PM)kakabanja Wrote: Kakvu smo mi uspjeli sklopiti za velike pare, to je umjetnost. 
Donaruma- solidan golman ali ima onakvih i za 15 20 miliona sa pet puta manjom platom
Konti- jedan od najgorih bekova sto sam gledao (pored Kalabrije, Rodrigeza, Laxalta ,zanimljivoda su svi kod nas). Pitati Atalantu nebi li ga vratila kao i Kaldaru.
Danac- nazad, ali ne u FC nego u AB Kopenhagen
Romanjoli- nije los ali izrazito ogranicen i glup, izgleda ko sirovina a ne gotov proizvod.
Hernandez- isto dobar igrac, odlicno spremljen imam osjecaj da puca od snage. Nekad pravi gluposti ali sve u svemu OK.
Kesi - izrazito glup igrac, pojma nema Aston Vila, Njukastl
Benanser - nije los ali nije za veliku ekipu. Razbijao bi u Bornemouthu
Krunic- Udinese, Djenova
Bilja- mislim da bi bio dobar u dobrom sistemu okruzen sa 5 6 trkaca koji jednostavno igraju, nesto kao u Laziu gdje je bio stvarno dobar, ali tamo su dobri i Lucas Leiva i Luis Alberto.
Bonaventura- glup igrac, ponekad stvarno nije bio los ali vrijeme mu je za Fiorentinu i slicne.
Turcin- cisto ludilo i neozbiljnost bez ikakve koncentracije. Klasicni Turcin neodgovoran neozbiljan, prilazi lopti kako cemo lako cemo. Moguce da bi u Bundes ligi opet bio OK. U onim ekipama koje igraju utakmice:40 otvorenih suteva  a rezultat jedva 2:1.
Kastiljeho- imam osjecaj da bi odlican bio u nekoj ekipi malog fudbala.
Rebic- isto nije los ali fali mu dosta toga. Ne zna ni on a imam osjecaj ni jedan trener koja mu je pozicoja na terenu. 
Leao- klonirani Niang da li je onako neozbiljan i da li ce napredovati vidjet cemo
Ibra- apsolutno pucanje kurca , zajebaje je se. Zna da je sa njim gotovo
Pijatek - izgleda igrac jedne sezone
Paketa - mislim da je dobar igrac ali prespor. Ima i loptu ok i dobar sut ali za tu loptu i za taj sut mu se sve mora poklopiti a najodealnije da nema protivnika oko njega pa da on ima vremena da se namjesti.

A treneri su nam tek prica za sebe.

Jesi li ti igrao nogomet? Trenirao, klubski...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Nekad davno, nista ozbiljno.
Reply
otisli RR, Suso i Piatek. eh da vidimo koje pacijente ce dovest kao zamjenu. Da su imalo pametni, a nisu, ostavili bi ekipu ovakvu i sacuvali taj FFP. Al ne, idioti Boban i Maldini ce opet dovest neku tarabu i budaletinu, koja ce sjedit na klupi cijelu godinu, i onda ce se na godinu pokusavat na silu otjerat iz ekipe. kreteni, al sta ces.
Piatek se nije smio prodat, jer ne moze bit da igrac pod Ringhiom zabija kako hoće a sad nema pojma. Ibra dode i sve se stima po njemu. pa daj mu odma ulogu menagera i otjeraj Piolija. jer idalje smatram da bi najvece pojacanje bilo da se otjera Pioli.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Suso pozajmica sa opcijom otkupa... eto njega nazad u junu...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(01-30-2020, 09:01 AM)ensar7 Wrote: otisli RR, Suso i Piatek. eh da vidimo koje pacijente ce dovest kao zamjenu. Da su imalo pametni, a nisu, ostavili bi ekipu ovakvu i sacuvali taj FFP. Al ne, idioti Boban i Maldini ce opet dovest neku tarabu i budaletinu, koja ce sjedit na klupi cijelu godinu, i onda ce se na godinu pokusavat na silu otjerat iz ekipe. kreteni, al sta ces.
Piatek se nije smio prodat, jer ne moze bit da igrac pod Ringhiom zabija kako hoće a sad nema pojma. Ibra dode i sve se stima po njemu. pa daj mu odma ulogu menagera i otjeraj Piolija. jer idalje smatram da bi najvece pojacanje bilo da se otjera Pioli.

Navodno Gazidis ne dopusta ni jedan transfer, osim zamjenu za RR i to je to...stroga stednja i sparanje
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply