Milanezi s Balkana
(01-30-2012, 01:21 PM)ensar7 Wrote: solidna igra, taman dovoljno za uzet 3 boda. Dragi dejo, evo da me ti napokn razumijes: koje zadovoljan sa osvajanjem Serie A, i mozda kupa Italije, taj je super opremljen s Allegrijm. covjek ne rizikuje, zna svoj posao, poznaje Serie A pravo dobro. znaci taman da uzme i slijedecu titulu. al kad se nadje naspram jaci protivnika (juve, udine, napoli, inter,...) e tu kiksa, posto ne zna se suprotstaviti taktici. tj. ne zna na terenu pocitat greske protivnika, i kako sa svojim snagama se suprotstaviti tome. al zato ove male tekme sve dobija, pa se i nalazi na vrhu.
e kad je u pitanju ch. liga, tu on nema sta trazit. Jednostavno euroski fudbal, ili ti strani fudbal, mu je nepoznanica, i u tom podrucju je jos neiskusan. tako da tu Milan nema sta trazit. u Ch. ligi cemo ispast, to je vec zagarantovano, sumnjam da ce allegreto nadigrat Arsena, al eto ima podrsku vas navijaca, koji mu vjerujete Wink
a i da prodjemo (u sto sumnjam, poznavajuci vrline panchine di merda) slijedeca stanica nam je i zadnja. A iskrno mislim dobro je da smo u ch. ligi, jer ni u Euro Ligi nebi bolje prosli. samo bi se obrukali hehe
jbg. nazalost je tako, trebas bit trener da mozes sudjelovat u europi. to je potpuno drugo podrucje, a posto vidim da se razumijes u fudbal, onda znas da je tako nesto slicno izjavio i hitzfeld i hiddink Wink
al eto, budi ti zadovoljan sa Seriom A, kad budemo zaista odlucili da nesto postignemo i u Ch. Ligi e onda cu i ja biti malo vise prikljucen ovom forumu. Jer dotad mi je glupo i dosadno raspravljat taktike kako cemo protiv Cesene ili Novare, i koje igrace odmarat za tesko gostovanje u Genovi... jebote, pa nije ovo Inter da mi je vrh scudetto. Ovo je najtrofejniji klub svijeta. i bio sam jucer u Milanu, i slikao se pored ogromne table sa SVIM nasim titulama. Premocna slika, da se najezis kad vidis koliko je mocan ovaj klub, jer ima sjajnu istoriju. samo ga sadasnjost jebe hahahaha
Karlo nije valjao jer je osvajao samo lige Šampiona, a Max nevalja jer je je od prve nije osvojio. Nevjerovatno ali istinito. Da nije mozda on kriv sto je izgubio od Barselone jednom od dvije utakmice (tima koji je u zadnjih 10 godina skršio bar 700 miliona eura na pojačanja.)
Reply
(01-30-2012, 02:18 PM)Tiziano Crudelli Wrote: @ Ensar u tvome postu je toliko kontradikcije, samouvjerenosti, nebuloze, netrpeljivosti, neobjektivnosti i jedna doza gađenja prema treneru Milana.

Vidim iz priloženog da bi ti porlaznu ocjenu Allegriu dao pod uslovom da Milan uzme LP (kojim slučajem igramo finale) pored toga obavezno uzimanje Serie A te nacionalnog kupa, pucaš na visoko moj prijatelju..

Nadalje vidim da si sarkastičan ali ruku na srce ima to i svoje dobre i loše strane ti si bezobrazno sarkastičan kada je u pitanju su nije mi jasno niti će ikada biti zašto tolika kritičnost prema jednom čovjeku, koji je solidan trener uz to jako,jako mlad te će vrijeme pokazati. Ti si toliko uvjeren da Milan ispada od Arsenala šta ako bude suprotno jer u tvome morbidnom umu je već odigran susret i Milan je aut zahvaljujuci glupome Allgeriu, šta onda ako pokažemo suprotno? Nastavićeš dalje po istom jer ne znaš drugačije kao i X putda gdje su tvoje teze bile pobijene kada si prije cirka 10-12 mjeseci govorio da ako uzme scudetto dobija kredibilitet sada mu to ni ne pomaže. Smješno i jadno..

a što se čudiš za ensarove postove kad si i sam o njemu donio ispravan zaključak?pa to je nenormalno što taj tip piše ovdje. On nije na razini da svoje subjektivne stavove o nekome promijeni kad vidi da taj kojeg on mrzi pobija njegovo mišljenje i donosi rezultate. Evo ja mrzim Ibrahimovića i uvijek ću ga mrziti, ali bio bi mentalno retardiran da kažem da taj čovjek nije zaslužan za Milanove rezultate ove sezone, ima već 15 golova iza sebe, jedino mu zamjeram što forsira da izvodi svaki slobodnjak i penal.Ali čovjek igra u serie A dobro, jedino se pribojavam za LP jer tamo je redovito nevidljiv u knock-out fazi.

A to što je Ensar na manageru osvojio sa Milanom LP s pola snage on izgleda misli da je to izvedivo i u stvarnosti. Ma šta me briga za ligu prvaka imamo ih 7, daj još dva scudetta pa da dođemo na dvije zvijezdice prije Intera,poslije lako bacit karte na LP.

I još nešto.Meni se onaj Mesbah jako sviđa i Max je izjavio kako se afirmirao. Dakle, nije bio problem u Maxu nego u Taiwu što nije igrao jer očito nije ispunjavao na treninzima dogovoreno i na utakmicama za Maxa nije djelovao kao siguran izbor. Zato se ja ispričavam(iako Max ne zna za mene, ali to je moralna obaveza s moje strane) što sam ga u nekim postovima nazvao fašistom.
I što je bitno,mali Sharaawy igra kako treba zato se nadam da će barem zbog tog dragulja onaj što nosi broj 7 biti šutnut van kluba.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(01-30-2012, 01:14 AM)MEMO Wrote: Mrtva trka, ili mi ili Juventus. Međusobni susret bi mogao odlučiti.

I da, hvala za link ljenčine jedne!!!

da si stvarno htio gledat milan nasao bi ti link lako....ako si iz hrvatske otvori racun na supersport kladionici i tamo gledaj....imaju sve utakmice milana u ligi....
Reply
http://www.firstrow.tv/

http://www.lshunter.tv/football-live-str...video.html

na ovim stranicam redovito mozes naci utakmicu koju hoces, samo se treba potrudit i potrazit malo, a ne sve cekat na gotovo. a istina je i da na milanovim blogovima iz bosne, hrvatske i srbije ljudi redovito stave pokoji link pa se i tamo moze pogledat
Reply
Dajte ohladite malo. Nisam bezveze trazio link. Adthe.net, livescorehunter i myp2p su mi stekali pa sam pitao da netko kaze ze neki drugi. I Kalla zasto mi govoris za Supersport kad sam neki dan upravo njih spomenuo da imaju prijenose. Pa nisam glup covjece. Al kad si vec pitao evo, na Supersportu ne zelim pratiti jer onda imam ludu zelju da se live kladim a s tim nemam bas dobrog iskustva pa bjezim od toga.
Reply
(01-30-2012, 02:18 PM)Tiziano Crudelli Wrote: @ Ensar u tvome postu je toliko kontradikcije, samouvjerenosti, nebuloze, netrpeljivosti, neobjektivnosti i jedna doza gađenja prema treneru Milana.

Vidim iz priloženog da bi ti porlaznu ocjenu Allegriu dao pod uslovom da Milan uzme LP (kojim slučajem igramo finale) pored toga obavezno uzimanje Serie A te nacionalnog kupa, pucaš na visoko moj prijatelju..

Nadalje vidim da si sarkastičan ali ruku na srce ima to i svoje dobre i loše strane ti si bezobrazno sarkastičan kada je u pitanju su nije mi jasno niti će ikada biti zašto tolika kritičnost prema jednom čovjeku, koji je solidan trener uz to jako,jako mlad te će vrijeme pokazati. Ti si toliko uvjeren da Milan ispada od Arsenala šta ako bude suprotno jer u tvome morbidnom umu je već odigran susret i Milan je aut zahvaljujuci glupome Allgeriu, šta onda ako pokažemo suprotno? Nastavićeš dalje po istom jer ne znaš drugačije kao i X putda gdje su tvoje teze bile pobijene kada si prije cirka 10-12 mjeseci govorio da ako uzme scudetto dobija kredibilitet sada mu to ni ne pomaže. Smješno i jadno..

Bravo! Odlican komentar. Raspravljao sam se sa tim Ensarom vise puta slicno kao ti. Ti si pristojan. Al' sa budalom (nemogu da izdrzim a da tako ne kazem) nema vise price. Ja mislim da taj Ensar svrsava kad pise sve te gluposti o Allegriu i Seedorfu. On ne moze napisati komentar a da ne pomene bar jednog od njih. Taj nikad i ni s cim nije zadovoljan. Najbolje ga ignorisati.

Per aspera ad astra!
Reply
nisam ja nista ruzno rekao, samo sam vam porucio, vama je Allegri super, meni nije. Vi ste zadovoljni sa sadasnjim stanjem, ja nisam. Vi zelite scudetto, ja zelim vise.
i to je sve. kraj diskusije. sta ste se okomili na mene.
Sad citam u Gazzetti, imamo do 25.02 najtezi raspored ikad: Lazio, Napoli, Juve u kupu, Arsenal u ch. ligi, i udine hahaha znaci pretesko, a skoro cijela nam sredina u bolnici.
@memo
slusaj kralju, opet ponavljam: skini si sopcast, otidji na www.livefootball.ws ,nadji tekmu, klikni na "pasmatri" i uzivaj. treba ti jak internet, al zato gledas sve tekme i bez smetnji
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
ok alegri nije dobar trener jel, pa ko je u Italiji bolji(vjerovali ili ne jedini je u seriji A sa osvojenim scudetom), malo ti je osvojen scudeto hoćeš više, pa koje više??
od milana ima 5-6 boljih ekipa koje višestruko više ulažu u tim iz sezone u sezonu u evropi i kako onda REALNO očekivati LP??
Reply
(01-30-2012, 09:26 PM)ensar7 Wrote: nisam ja nista ruzno rekao, samo sam vam porucio, vama je Allegri super, meni nije. Vi ste zadovoljni sa sadasnjim stanjem, ja nisam. Vi zelite scudetto, ja zelim vise.
Sad citam u Gazzetti, imamo do 25.02 najtezi raspored ikad: Lazio, Napoli, Juve u kupu, Arsenal u ch. ligi, i udine hahaha znaci pretesko, a skoro cijela nam sredina u bolnici.
@memo
slusaj kralju, opet ponavljam: skini si sopcast, otidji na www.livefootball.ws ,nadji tekmu, klikni na "pasmatri" i uzivaj. treba ti jak internet, al zato gledas sve tekme i bez smetnji

Ma nemam jaki interner, Optima, brzina 2, ona najmanja i najosnovnija tak da nije ni cudo sto nekad zasteka. I pokusao sam ja to vec sa sopcastom al nije pilo vode. Ali hvala na informacijama.

I da, mislim da pricas nerealne stvari, ali shvacam te, ti zelis vise i ne bojis se javno iznjeti svoje zelje ma koliko one bile nevjerovatne i lude. Al sve u svemu, razumijem te.

Reply
(01-30-2012, 10:15 PM)tzar Wrote: ok alegri nije dobar trener jel, pa ko je u Italiji bolji(vjerovali ili ne jedini je u seriji A sa osvojenim scudetom), malo ti je osvojen scudeto hoćeš više, pa koje više??
od milana ima 5-6 boljih ekipa koje višestruko više ulažu u tim iz sezone u sezonu u evropi i kako onda REALNO očekivati LP??

a eto Bayern je ekipa. Kad je to Bayern potrosio preko 30 mil. godisnje na pojacanja? Ne sjecam sa da je Bayern ikad u svoje redove doveo nekog Emersona, Mancinia, ili vrh: Legrotaglie! Ljudi su od nicega stvorili Müllera i Schweinia, uradili najpametniju stvar i poslali Lahma i Kroosa na posudbe da igraju, i sad imaju najtrazenijeg desnog/lijevog beka. Pa eto taj Bayern je jaci od nas. I sta se onda zalite sto Berlusconi nece da vam kupi igrace? Pa koji ce vam djavo igraci, kad i ovako ne mozete i ne zelite vise nego samo jebeni scudetto. E pa dragi moj, ovo nije onaj slavni Milan! Svaki put kad vidim ovu situaciju u klubu, gdje se muce oko dovodjenja TEveza, kretena kojeg ni jedan ozbiljan klub ne zeli, gdje je nestao onaj sampionski Milan? Ne po igri, vec ona motivacija, razmisljanje, onaj duh sampiona koji nas je krasio sve te godine. Jer nije malo kad ti jedan njemac kaze: ne bitno koji je Milan na tabeli, bio prvi ili zadnji, taj tim je uvijek u stanju da vas pobijedi. Ovo sad je neko nasli smo sredinu, i tu cemo i ostat. Ne moze dalje, ne mozemo vise, zadovoljimo se prosjekom. E o tome govorim. Zato nemoj mi molim te govorit kako je ovaj ili onaj jaci, jer odma moram jos pomislit da ces smatrat i Udine, Lazio i Napoli takodjer jacim od nas Smile
Jaci su jer mi to dopustamo.

I molim te pustite se rasprava samnom. Kao sto kaze Dejo ja pricam gluposti i nebuloze, prosipam iz supljeg u prazno. Vi uzivaj te ovako, kontaj te kako cemo odigrat u Bologni i da li ce Juve kiksat u Cagliariu. Jer vise vam i ne treba.
I da ti napomenem jednu stvar: u ovi godinu i pol Allegrijevog mandata, covjek je dobio 20 novi igraca. 20!!! to su 2 momcadi. Naravno za vas je uspijeh ovo sto je postigao, kako i nije. Svaka mu cast, slavite ga, treba mu dignut spomen.
Al ja cu napomenut: banalno ispadanje od Tottenhama, prosipanje 12 bodova prednosti u roku mjesec i po, i ove sezone gubitci protiv svakog ozbiljnog konkurenta. A Barcu ne zelim da spominjem, jer su nas ljudi ubili na Nou Campu, a ne kontam u kojem segmentu igre smo mi to nji nadigrali na San Siru. Al kao sto reko, nije vrijedno raspravljat samnom, a i ne zelim da raspravljam. Jer po vasem valjam gluposti. Zato uzivaj te u tekmama Serie A, vise vam i ne treba...
(01-30-2012, 11:56 PM)MEMO Wrote:
(01-30-2012, 09:26 PM)ensar7 Wrote: nisam ja nista ruzno rekao, samo sam vam porucio, vama je Allegri super, meni nije. Vi ste zadovoljni sa sadasnjim stanjem, ja nisam. Vi zelite scudetto, ja zelim vise.
@memo

Ma nemam jaki interner, Optima, brzina 2, ona najmanja i najosnovnija tak da nije ni cudo sto nekad zasteka. I pokusao sam ja to vec sa sopcastom al nije pilo vode. Ali hvala na informacijama.

I da, mislim da pricas nerealne stvari, ali shvacam te, ti zelis vise i ne bojis se javno iznjeti svoje zelje ma koliko one bile nevjerovatne i lude. Al sve u svemu, razumijem te.

znam za to. Taj problem imam kad sam u Zenici, slab internet i odma nista od tekmi. NE znam, jedino da pogledas na rojadirecta.es ili par drugi linkova:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
http://myp2p.do.am/
http://atdhenet.tv/
http://rojadirecta.es/
http://www.sportlemon.tv/
http://www.lshunter.tv/
http://www.ilemi.eu/streams.php?site=MYP2P

pa tu trazi neki lagani link oko 300 kb/s. Primjetio sam da mozes i te linkove pokrenut preko sopcasta. JEdnostavno, uzmi si vremena i neku tekmu, i isprobaj gdje ti je granica kb/s. npr. u Ze mi je oko 350 kb/s, dok sam se sad nakacio na neki bezicni internet, pa sad mogu i dole gledat one 1,5 MB/s Big Grin hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply