Milanezi s Balkana
(02-21-2012, 04:46 PM)kalla1899 Wrote: izgleda da smo definitivno dogovorili montoliva,2.5 milijuna place na 4 godine sto je relativno malo za igraca koji ce biti standardan u prvih 11...primjerice gattuso ima preko 4, ambrosini isto tu negdje.....

Ambrosini sa novim dogovorom prima nesto oko 1.5 mil. Zato on je tu a Pirlo (4 mil) je u Juventusu. Sagrin
No ho visto Superman volare, ma ho visto Super Pippo segnare. I supereroi esistono davvero.
Reply
(02-21-2012, 04:46 PM)kalla1899 Wrote: izgleda da smo definitivno dogovorili montoliva,2.5 milijuna place na 4 godine sto je relativno malo za igraca koji ce biti standardan u prvih 11...primjerice gattuso ima preko 4, ambrosini isto tu negdje.....

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply

potvrdjeno!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Gdje je to potvrđeno,na acmilan.com nema ničega,a jedino vjerujem kad se tamo pojavi!
Reply
(02-21-2012, 07:45 PM)deejaysale Wrote: Gdje je to potvrđeno,na acmilan.com nema ničega,a jedino vjerujem kad se tamo pojavi!

hehe ma evo vidio na milannews a kad ovako napisu onda i bude tako. a i to sto kazes, tek kad acmilan potvrdi, onda je istina.
Jel, jesi gledao sad CSKA - Real?
Reply
Pojedinci napisu jedno ( Sale, Alberto, Ja i jos par) a pojedinci opet kontra nesto ubacuju nama sto nismo rekli...
JEBEM VAS GLUPE jer sa glupanima ne mozes drugačije... Pročitajte Saletov post ali DOBRO GA PROČITAJTE i skontajte da niko nije trazio da Pippo igra 45 vec jbn deset minuta AKO ĆE GA VEC UBACIVAT a ne da ga OMALOVAŽAVA u sudijskom vremenu... TO JE JBN POENTA ... i da ja te smatram obicnim sezonskim navijacem AC Milana jer pravi navijač ZA MENE nikad ne bi mogao da omalovazava covjeka koji je donio toliko radosti pa imao on i 60 godina i sjedio na klupi kao 8 napadac... zavrsavam raspravu s moje strane... pozz
Reply
(02-21-2012, 08:35 PM)uvijek_rossoner Wrote: Pojedinci napisu jedno ( Sale, Alberto, Ja i jos par) a pojedinci opet kontra nesto ubacuju nama sto nismo rekli...
JEBEM VAS GLUPE jer sa glupanima ne mozes drugačije... Pročitajte Saletov post ali DOBRO GA PROČITAJTE i skontajte da niko nije trazio da Pippo igra 45 vec jbn deset minuta AKO ĆE GA VEC UBACIVAT a ne da ga OMALOVAŽAVA u sudijskom vremenu... TO JE JBN POENTA ... i da ja te smatram obicnim sezonskim navijacem AC Milana jer pravi navijač ZA MENE nikad ne bi mogao da omalovazava covjeka koji je donio toliko radosti pa imao on i 60 godina i sjedio na klupi kao 8 napadac... zavrsavam raspravu s moje strane... pozz
U potpunosti ispravno misljenje, ali da li se to odnosi na sve Milanove legende, jer se na ovome forum toliko omalozavalo mozda i vecu legendu od Inzagija, Karla Ancelotija.
Reply
25 min chelsea ni se sastavio sa loptom... dobar napoli
na klupu za celzi esien,tores,mikel,lampard,cole,kalu :/ a nie igramo u prvi idanaest sa antonini,nocerino i emanuelson Big Grin i smo sverovi
olllllleee canavaro 0-1
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
napoli kraljevi
Reply
Forza Italia!
Napoli i Milan izbacise sve Engleze tooooooooo!!!!
Joj jest mi drago Big Grin

alberto, rossonero i sale, sve ja to razumijem, i ja sam od 15.02. odlucio vise ovdje ne raspravljat niti pisat kakve komentare ili vodit rasprave u vezi Milana. Kao sto reko, sa 15.02. sam zavrsio na ovom forumu stim, ako mi se raspravla to cu sa Saletom i mojim drustvom al uzivo al sigurno ne ovdje. hvala na divno provedenom vremenu ovdje, al mislim da sa starim forumom je i umro i milanmania. Tako da,nit se zelim pravdat, niti zelim branit, jednostavno citat cu vas, al to da nesto pisem o taktici politici Milana, ne pada mi na pamet. Uzivaj te
Reply