Milanezi s Balkana
" The errors there may be, accept mistakes as the offside or penalties, but when the ball crosses the goal line and is unacceptable . " - Galliani

http://www.rossoneriblog.com/2012/03/31/...ania-draw/
Da razjasnimo situaciju...pogledajte video i zaustavite na 0:42 sec ...jos jedan ukarden gol i naravno 4 boda su nam oduzeli onako...jednostavno Juventus mora biti tu negdje radi zaniljivosti lige do samog kraja...Ako nas ovo kojim slucajem bude kostalo Scudetta...pa ovo je ociglednije i gore od svakog Calciopola Sad
Evo tri katastrofalne odluke na stetu Milana....gol Catanie cisto ponisten jer se igrac koji je asistirao za gol ukljucio iz offside...

[Image: 540286_3583143385721_1487336679_3274747_...4382_n.jpg]
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(03-31-2012, 07:26 PM)kalla1899 Wrote: nije presla liniju lopta...tocno nasred crte je bila...nismo imali srece....

Hahahahaha..................Koju televiziju si ti gledao? Ali, lopta (po ovom snimku) nije cijelim obimom presla gol crtu. Znaci da nije gol.

Per aspera ad astra!
Reply
Sve tri situacije jasne ko dan. Gol je cist ko suza. Lopta je presla liniju. Jebemti zivot i sve ako nas ovo bude kostalo.
Reply
http://www.acmilan.com/it/news/show/140257

Slika i naslov...na offical stranici kluba, sve dovoljno govori...sto je dosta, dosta je !!!
Fkt je ovo vise neprihvatljivo...da svira bezveze offisde(Fiorentina)...da ne svira cist penal(Lazio)...ali ove dvije "situacije" su PREvise...pogotovo kad je ovako mrtva trka izmedju nas i Juventusa...8 kola do kraja mogli smo imati 4 boda vise na tabeli...to nije mala stvar nikako i sto je najgore sumnjam dali je to slucajno...jednom (iako je bila lopta u golu 1m iako je protiv direktnog konkurenta), ali drugi put ne moze biti slucajno...a argument vise je ova dva offside bezveze svirana od istog sudca i to kad su Ibra i Boa u dobrim sansama....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(03-31-2012, 08:34 PM)Mecong Wrote: Bicu kratak jer nemam volje i zelje da komentarisem igru svih igraca. Ali, ne mogu a da ne kazem da su 2 najlosija igraca Milana Aquilani i Nocerino (ne samo na danasnjoj utakmici). Aquilani do sada nije odigrao ni jednu dobru utakmicu u dresu Milana, niti ce. Nocerino nesto malo bolji. Slucajno je dao te golove koje je dao zahvaljujuci Ibri i ostalima. Flamini je izmislio fudbal i za jednog i za drugog. Radije bih gledao Seedorfa pa i Merkela nego ovu dvojicu.

I jos nesto. Boateng bas i ne pruza koliko se od njega ocekuje. Da ga, mozda, niste precijenili? Ja sigurno nisam. Bljesne, pa se ugasi. On nikad nije pravio razliku niti ce. Jebo i takvog igraca.

Hahaha nista bolje nego kad neko usijane glave, taman nakon lose utakmice napise komentar Tonguep Nista licno druze, ali tebi niko ne valja pa i sam Maradona da igra za nas iz svojih najboljih dana ti bi mu naso neku zamjerku :pp nije zivot tako crno-bijel, ipak ima mnogo vise nijansi... Npr. Taj Boateng je bezbroj puta napravio razliku, da ne spominjem sad Lecce kad smo gubili 3:0... i ostale utakmice..Ok i ja nisam zadovoljan sa nerjesenim rezultatom, al treba bit rrealan pa rec da nas je Catania u jednom periodu sasvim naigrala i da je nerjeseno najrealniji rezultat, pored svih ovih sumnjivih sudijskih odluka Wink
Reply
(03-31-2012, 08:34 PM)Mecong Wrote: Bicu kratak jer nemam volje i zelje da komentarisem igru svih igraca. Ali, ne mogu a da ne kazem da su 2 najlosija igraca Milana Aquilani i Nocerino (ne samo na danasnjoj utakmici). Aquilani do sada nije odigrao ni jednu dobru utakmicu u dresu Milana, niti ce. Nocerino nesto malo bolji. Slucajno je dao te golove koje je dao zahvaljujuci Ibri i ostalima. Flamini je izmislio fudbal i za jednog i za drugog. Radije bih gledao Seedorfa pa i Merkela nego ovu dvojicu.

I jos nesto. Boateng bas i ne pruza koliko se od njega ocekuje. Da ga, mozda, niste precijenili? Ja sigurno nisam. Bljesne, pa se ugasi. On nikad nije pravio razliku niti ce. Jebo i takvog igraca.

Aquilani je dostigao sasvim pristojnu formu u dresu Milana mislim da je u jednom trenutku bio i vodeći asistent lige.Njega je povreda dosta unazadila. Nocerino je koristan igrač koji je zabio dosta golova vjerojatno ih nikada neće zabiti toliko u jednoj sezoni, ali ne bi rekao da je slučajno zabio svoje golove. A ako bi ti radije gledao Seedorfa i Flaminija prije Aquilanija i Nocerina onda se ja pitam koliko si ti pratio Milan jer Flamini otkad je došao u Milan nije pokazao ništa osim retardiranih divljačkih startova, a Seedorf šeta na terenima od 2008. Nocerino je korisniji od obojice zajedno iako je trenutno u lošoj formi nego inače, ali nije pretjerano pao u svojoj igri. Ista stvar i za Boatenga, čovjek je bio ozljeđen a kad je zdrav uvijek pravi razliku jer nas vezni red je puno bolji sa njim nego bez njega.

Što se same utakmice tiče treba biti pošten i reći da je rezultat reala jer ih nismo potpuno nadigrali, štoviše i oni su imali inicijativu i na kraju su mogli i pobijediti. Sumnjao sam da je prešla crtu cijela, sad sam siguran da jest i to je vise nedopustivo,vrijeme je za video tehnologiju jer zbog ovakvih stvari ekipe mogu ostat bez prvenstva. Pomoćni nas je unakazio sa dva zaleđa koja nisu postojala, a barem jedno od ta dva bi završila golom. A sada Barcelona!!
http://www.calciomercato.it/news/151843/...Kalou.html što da ne?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
koji kurac, otkad se igra četvrtfinale 2 tjedna zaredom?

svejedno ne bi ja vrijeđao noce aqua boa jer kad oni ne igraju to je totalna katastrofa, sjetite se samo početka sezone kad nije bilo boatenga pa kad je došao boateng, nisu igrači na razini psg 05-07 ali koji jesu?
Reply
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=77154 ovo vrijedi pročitati...koliko su nas suci ostetili, neke utakmice sam i zaboravio...
Reply
Prvo, CAtania je odlicna momcad i igraju odlican nogomet tako da smo dobro i prosli s obzirom na suce i na to kako su neki odigrali.

LAzio, Fiorentina, Juve i ovo - 4 utakmice gdje nam je ukradeno 8-10 bodova!

A što se tiče igre:
Kako mi mislimo dobiti teška gostovanja kada igramo sa 9 igrača uglavnom! Emanuelson igra kao igrač 2. lige, a Aquilani kao da ima 10kg previše! Nocerino sve vise pokazuje zasto vrijedi 0.5mln.

Da, Flamini je igračina za njega i pobogu to je jasno. A Boa nije kriv nego nije usao u formu. A da je Boateng Kaka', jasno je da nije. I dalje stojim da nam treba prava polušpica a Boa na desnog veznog.

Robinho isto igra kao junior. Pa nabij tu loptu jbt... šutni ju ko ćovjek jednom u životu! Stoperi ga bacaju kao dijete tamo! NEdo nam bog da on igra na Camp Nou, moze jedino sebe premuvat...

Ibra je umoran, a najbolji stoper nam je ozlijeđen naravno... jer nije trebao biti!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(04-01-2012, 12:37 PM)mrki Wrote: Prvo, CAtania je odlicna momcad i igraju odlican nogomet tako da smo dobro i prosli s obzirom na suce i na to kako su neki odigrali.

LAzio, Fiorentina, Juve i ovo - 4 utakmice gdje nam je ukradeno 8-10 bodova!

A što se tiče igre:
Kako mi mislimo dobiti teška gostovanja kada igramo sa 9 igrača uglavnom! Emanuelson igra kao igrač 2. lige, a Aquilani kao da ima 10kg previše! Nocerino sve vise pokazuje zasto vrijedi 0.5mln.

Da, Flamini je igračina za njega i pobogu to je jasno. A Boa nije kriv nego nije usao u formu. A da je Boateng Kaka', jasno je da nije. I dalje stojim da nam treba prava polušpica a Boa na desnog veznog.

Robinho isto igra kao junior. Pa nabij tu loptu jbt... šutni ju ko ćovjek jednom u životu! Stoperi ga bacaju kao dijete tamo! NEdo nam bog da on igra na Camp Nou, moze jedino sebe premuvat...

Ibra je umoran, a najbolji stoper nam je ozlijeđen naravno... jer nije trebao biti!

Da jači je imenom, ali reci što je točno pokazao Francuz u Milanu??Došao je na ljeto 2008. nakon što je odigrao izvrsnu sezonu u Arsenalu i to je doveden kao slobodan igrač. Evo ovo mu je 4. sezona, ali računat ću mu 3 sezone jer ove godine je povrijeđen. Nije pokazao ništa, a vjerujem i ove sezone da je zdrav ne bi se uspio nametnuti, jednostavno nije se prilagodio talijanskom nogometu i bolji smo sa Nocerinom nego sa Flaminijem.
Reply