10-23-2012, 09:06 PM
i ko je sve danas pao na kladionici?
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-23-2012, 09:06 PM
i ko je sve danas pao na kladionici?
10-23-2012, 09:10 PM
jebem im mater Torinsku. sad mi je jasno kako uzimaju bodove i titule u Italiji. jbg. Europa, nema italianski lopova da im sude pa da lake sale pobjedjuju. jebem im mater u usta ko je prvak Italie. Izgubit od neke tamo rupetine. haj da vidim bil im se to ovdje desilo da izgube od Cesene ili Pescare. bi k.... moj. sudija bi to odma svirao crveni, penal, nema offside, samo da Stara Kurva a ne dama, osvoji svoje 3 zvijezdice. Ma propadni Serie A, propadni skroz. da Bog da slali samo jedan klub u Ch. Ligu. mafijasi i kraj
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-23-2012, 09:51 PM
(10-23-2012, 08:51 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Kako sam skontao Alegria sutra bi mogao krenuti naprijed sa Bojanom ispred Pato i Pazzini !! Bojan kao polušpica ili? MILANO SIAMO NOI!!!!
10-23-2012, 09:58 PM
(This post was last modified: 10-23-2012, 10:03 PM by Gennaro Gattuso.)
(10-23-2012, 09:51 PM)dejo Wrote:(10-23-2012, 08:51 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Kako sam skontao Alegria sutra bi mogao krenuti naprijed sa Bojanom ispred Pato i Pazzini !! meni se cini da je rekao da ce igrat il pato il pazzini a iza nekog od njh bojan, najvjerovatnije umjesto boatenga...4-2-3-1
10-23-2012, 10:07 PM
Kakva igra Shakhtara. Velicanstveno.
10-23-2012, 10:10 PM
(10-23-2012, 09:10 PM)ensar7 Wrote: jebem im mater Torinsku. sad mi je jasno kako uzimaju bodove i titule u Italiji. jbg. Europa, nema italianski lopova da im sude pa da lake sale pobjedjuju. jebem im mater u usta ko je prvak Italie. Izgubit od neke tamo rupetine. haj da vidim bil im se to ovdje desilo da izgube od Cesene ili Pescare. bi k.... moj. sudija bi to odma svirao crveni, penal, nema offside, samo da Stara Kurva a ne dama, osvoji svoje 3 zvijezdice. Ma propadni Serie A, propadni skroz. da Bog da slali samo jedan klub u Ch. Ligu. mafijasi i kraj hahahah nisu izgubili, izvukli su bod, ali definitivno nesto postoji u italijanskoj ligi. Da li se ostali klubovi njih plase, pa su vec izgubili cim izadju na teren, da li im i sudije malo pomazu, ili je italijanska liga generalno slaba. Ma najprije da je sve ovo zajedno. Jer ocito, jedino mogu proc u ligu uefa nakon ovog veceras, a u Italiji su nepobjedivi. Nesto znaci ne stima.
10-23-2012, 10:41 PM
(10-23-2012, 09:51 PM)dejo Wrote:(10-23-2012, 08:51 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Kako sam skontao Alegria sutra bi mogao krenuti naprijed sa Bojanom ispred Pato i Pazzini !! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/h...7662_n.jpg Do mene je, nece vjerovatno Pazzini ide na klupu.. Ovo nije loše na papiru ali u praksi kada je Milan svašta može da bude !
10-23-2012, 11:17 PM
Baš tako, i meni se svidja formacija ali ko zna kako će to izgledati s obzirom da je svaku tekmu druga ekipa, kako i da se uigraju.
Važno da nam Boateng više nije glavni kreator igre, Urbi je daleko više zaslužio da igra.
10-24-2012, 06:50 AM
Ne daj bože da Bonera izostane,jebem im mater svima u pičku i Boneri više
10-24-2012, 10:56 AM
Danas cu fino gledati BVB - MAdrid da vidim kako lijepo igra Dortmund iako su u ligi loši, kako igra Perišić i mozda uđe Modric i to.
Ovo govno nase ne zelim gledati ponovno nakon LAzia. Di MArzio tvrdi kako Bayern zeli dovesti Boatenga. To je ono sto sam pricao. Ima vrijednost 20-25 mln ( nekim cudom ), sto znaci da se na njemu moze jos dobro zaraditi. Otjeras ga iz postave jer trener ne zna sta ce s njim, i evo ti 20 mln. Onda Mexesa jer ima veliku placu, Binha isto, i na kraju Abatea u PSG. I opet si zaradio 50ak mln za "knjige". Sve ih treba otjherat iz kluba. I Silvio neka proda, i Galliani, BRaida i td. Dosta vise. A Max je vec dobio nogu al nece nitko preuzet. Pa kakav smo mi klub koji SVE radi na improvizaciju. Oni zovu GAttusa da preuzme!!! HALO?? I NESTU??? Tuzno...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti ) |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|