12-22-2012, 01:59 AM
(This post was last modified: 12-22-2012, 02:04 AM by mrki.)
Ja sam tu bio i kad smo dobijali i gubili. I nikoga nsiam osobno vrijeđao, osim mojih prepirki sa Leptirom.
Što vi to meni radite, ah valjda je stvar osobne ljudske naravi.
Moje je mišljenje i stav da je Allegri jedan ispodprosjećan trener i da nikada Milan nije igrao na 100% pod njim. A kako je njemu prošla godina bila bellissimo, ja se nadam da ce onda sljedeca biti super bellissimo. Jer to bellissimo je za mene bilo 0 trofeja i hrpa utakmica (i pripreme ) koje je očito odradio ko moja baba. Kako mu je Pippo pred svima rekao: "Ti nisi ozbiljan trener!"
Nemojte se zavaravati da su ozljede izgubile prvenstvo. Taj alibi je za djecu. Evo i sada smo bili drugi u grupi sa glupom Malagom. To je isto uspjeh vjerojanto. Mozda su neki ovdje zaboravili sto je AC Milan.
Da je netko htio trenirat Milan vec bi on odavno letio, ali nitko nije htio preuzeti.
Juve je...nemam rijeci.
Sutra moramo dobiti!!! Onda se prikljucimo za trece mjesto i malo se pojacamo na zimu.
Moggi je izjavio kako ne misli, nego zna, da ce Drogba u Milan.
(12-21-2012, 06:23 PM)dejo Wrote: Milan je izgubio scudetto zbog povreda i ničeg drugog, pardon i zbog određenih sudačkih odluka (čitaj: Muntarijev gol)
Milan je zadnji kup Italije osvojio 2003. a prije toga kad je moj djed imao 35 godina, dakle to dovoljno govori koliko je Milan zainteresiran za to natjecanje. To je u načelu loše, ali takva je Milanova tradicija.
Je, je, samo zbor povreda i 2 boda. Svakako. Galliani jesi to ti?
Onda je mega trener trebao izgubiti (odigrati sa rezervom) utakmicu u Torinu a ne dati Silvi da po zimi igra jos nespreman, i to prije najvažnijih utakmica. Kada je vec prvu ocajno postavio i izgubio ju na San Siru kako se i sjecamo. Al kako ni sam ne zna sto je i kako je zapravo, tako smo tada ispali, izgubili Silvu i ostatak znamo.
Samo neka on pokupi stvari i ako imaju ovi ikakve love neka dovedu nekog poštenog trenera ili da barem netko pošteno odradi pripreme.
Jel to Silva imao ozljedu misica? A da...je.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
12-22-2012, 08:55 AM
(This post was last modified: 12-22-2012, 08:56 AM by dejo.)
(12-22-2012, 01:59 AM)mrki Wrote: Ja sam tu bio i kad smo dobijali i gubili. I nikoga nsiam osobno vrijeđao, osim mojih prepirki sa Leptirom.
Moje je mišljenje i stav da je Allegri jedan ispodprosjećan trener i da nikada Milan nije igrao na 100% pod njim. A kako je njemu prošla godina bila bellissimo, ja se nadam da ce onda sljedeca biti super bellissimo. Jer to bellissimo je za mene bilo 0 trofeja i hrpa utakmica (i pripreme ) koje je očito odradio ko moja baba. Kako mu je Pippo pred svima rekao: "Ti nisi ozbiljan trener!"
Nemojte se zavaravati da su ozljede izgubile prvenstvo. Taj alibi je za djecu. Evo i sada smo bili drugi u grupi sa glupom Malagom. To je isto uspjeh vjerojanto. Mozda su neki ovdje zaboravili sto je AC Milan.
Da je netko htio trenirat Milan vec bi on odavno letio, ali nitko nije htio preuzeti.
Juve je...nemam rijeci.
Sutra moramo dobiti!!! Onda se prikljucimo za trece mjesto i malo se pojacamo na zimu.
(12-21-2012, 06:23 PM)dejo Wrote: Milan je izgubio scudetto zbog povreda i ničeg drugog, pardon i zbog određenih sudačkih odluka (čitaj: Muntarijev gol)
Milan je zadnji kup Italije osvojio 2003. a prije toga kad je moj djed imao 35 godina, dakle to dovoljno govori koliko je Milan zainteresiran za to natjecanje. To je u načelu loše, ali takva je Milanova tradicija.
Onda je mega trener trebao izgubiti (odigrati sa rezervom) utakmicu u Torinu a ne dati Silvi da po zimi igra jos nespreman, i to prije najvažnijih utakmica. Kada je vec prvu ocajno postavio i izgubio ju na San Siru kako se i sjecamo. Al kako ni sam ne zna sto je i kako je zapravo, tako smo tada ispali, izgubili Silvu i ostatak znamo.
Samo neka on pokupi stvari i ako imaju ovi ikakve love neka dovedu nekog poštenog trenera ili da barem netko pošteno odradi pripreme.
I sva sreća da nije nitko htio preuzeti Milan, jer da kojim slučajem jest i da je ostvario ovakve rezultate kao što je Allegri ostvario u zadnjih mjesec, mjesec i pol onda bi neki svršavali od sreće, pokazivali na genijalnost novog trenera i bljuv bljuv bljuv....
Ovako Allegri je pokazao da može i da zna...ako ti se ne sviđa njegovo lice, frizura, ako smatraš da je za Regginu ne moj gledati Milan, tvoj problem.
I Mrki nitko te nije ničime uvrijedio...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
12-22-2012, 01:23 PM
(This post was last modified: 12-22-2012, 01:24 PM by trinexx21.)
Ja se slažem sa mrkijem u vezi allegrija, on je tek sad počeo ostvarivati rezultate kakve je trebao od početka sezone, ili barem od onih utakmica sa laziom i onih malo prije / malo poslije. U tih par utakmica je sve zajebao, ala abbiatti na početku prošle sezone. Ali ima još vremena da se popravi, nije ni pola sezone prošlo, danas se trebamo koncentrirati na utakmicu s romom i izvući barem bod.
(12-22-2012, 08:55 AM)dejo Wrote: (12-22-2012, 01:59 AM)mrki Wrote: Ja sam tu bio i kad smo dobijali i gubili. I nikoga nsiam osobno vrijeđao, osim mojih prepirki sa Leptirom.
Juve je...nemam rijeci.
I sva sreća da nije nitko htio preuzeti Milan, jer da kojim slučajem jest i da je ostvario ovakve rezultate kao što je Allegri ostvario u zadnjih mjesec, mjesec i pol onda bi neki svršavali od sreće, pokazivali na genijalnost novog trenera i bljuv bljuv bljuv....
Ovako Allegri je pokazao da može i da zna...ako ti se ne sviđa njegovo lice, frizura, ako smatraš da je za Regginu ne moj gledati Milan, tvoj problem.
Upravo to. Da je došao neki drugi trener i napravio niz dobrih rezultata druga bi priča bila.
Večeras očekujem dobru utakmicu sa nekoliko golova. Iako bi bod bio dovoljan na gostovanju, pobeda bi bila odlična pred pauzu i pokazala da ova ekipa ima velike šanse za neko od prva 3 mesta.
mrki, razumijem te, ali...
ja ovaj forum bojkotujem od onog zagrljaja Galliania i Allegrija. i tad sam rekao, necu se raspravljat ovdje sve dok je "onakvo" stanje u klubu.
a ti dejo, ako si vec neki fanaticni Milanista, sto se ne javis Saletu pa ne odes na neku tekmu tvog voljenog Milana? pa mogu i ja biti takav navijac Santosa
Ja sam ih gledao, i imam mogucnost da odem gledat ovu sezonu, pa cak i Barcu, ali NECU!!! Iz principa. ja nisam navijac kojem mozes zamazat oci. kad su pocetkom sezone rekli da nemaju para da trose na igrace, nista, rekao sam: nemam ni ja da gledam to vase zajebavanje sa mojim najdrazim klubom. e pa ako vi stedite, e pa stedit cu i ja do kraja sezone 2012/13. ni jedan fan artikel niti karta niti dres. nista. i jadni su mi oni navijaci koji protestuju pa se opet vracaju na tribine San Sira. Znaci, ja stojim iza svog stava, i ove sezone necu ni 1€ da potrosim na Galliania i Silvia.
A ti jarane ako ti se toliko ovo sve svidja, kupi si kartu pa otidji jednom uzivo da vidis kako se (ne)krecu ti tvoji miljenici pod palicom Allegrija
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(12-22-2012, 08:55 AM)dejo Wrote: ...ako ti se ne sviđa njegovo lice, frizura, ako smatraš da je za Regginu ne moj gledati Milan, tvoj problem.
Ne mogu voditi rasprave sa ljudima koji su i dalje djeca i koji mi stavljaju riječi u usta. Točno sam objasnio ztasto smatram da Allegri nije dorastao našem klubu. A ti mene činiš površnim. Bio bi dobar u političkim igricama. Uostalom tako funkcionira cijeli ovaj naš edbilni Balkan pa nije ni cudno.
Mialn proigrao kada je Berlusconi počeo svaki tjedan dolazit na treninge i kada je Galliani počeo visiti u Milanellu. Silvio mu sastavio ekipu za Juve i to, sa Boatengom kao lažnim br.9. Sprdacina. Do tada je bio raspad. Gattuso prošle godine izjavio da su ljudi na kraju sezone kasnili na treninge, i da tako nešto nikada nije vidio u Milanu. To je bilo kada smo gubili scudetto, od Viole i sta ja znam. Nekim smijesnim tekmama. Informiraj se pa cemo onda.
Costacurta se ponudio da vodi klub. A nije ga htio Galliani. Zasto? Pa zakljuci zasto... jer ima muda.
Tako je bilo i sa Carlettom. Nikada nije izvukao 100% od ekipe.
Danas ne smijemo nikako izgubiti. Igrat cemo sa binho-Shaarawy-Boa. Sredina Montolivo-Noce-Ambro. Ta sredina je ocaj, a Ambro je bio loš i protiv PEscare. Valjda ce danas bolje.
Forza Milan!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
Definitivno napuštam ovaj forum, ovo je zlo.. nevjerovatno..
12-22-2012, 02:55 PM
(This post was last modified: 12-22-2012, 02:56 PM by kakabanja.)
(12-22-2012, 02:21 PM)mrki Wrote: (12-22-2012, 08:55 AM)dejo Wrote: ...ako ti se ne sviđa njegovo lice, frizura, ako smatraš da je za Regginu ne moj gledati Milan, tvoj problem.
Ne mogu voditi rasprave sa ljudima koji su i dalje djeca i koji mi stavljaju riječi u usta. Točno sam objasnio ztasto smatram da Allegri nije dorastao našem klubu. A ti mene činiš površnim. Bio bi dobar u političkim igricama. Uostalom tako funkcionira cijeli ovaj naš edbilni Balkan pa nije ni cudno.
Mialn proigrao kada je Berlusconi počeo svaki tjedan dolazit na treninge i kada je Galliani počeo visiti u Milanellu. Silvio mu sastavio ekipu za Juve i to, sa Boatengom kao lažnim br.9. Sprdacina. Do tada je bio raspad. Gattuso prošle godine izjavio da su ljudi na kraju sezone kasnili na treninge, i da tako nešto nikada nije vidio u Milanu. To je bilo kada smo gubili scudetto, od Viole i sta ja znam. Nekim smijesnim tekmama. Informiraj se pa cemo onda.
Costacurta se ponudio da vodi klub. A nije ga htio Galliani. Zasto? Pa zakljuci zasto... jer ima muda.
[undefined=undefined][undefined=undefined]Tako je bilo i sa Carlettom. Nikada nije izvukao 100% od ekipe.
[/undefined][/undefined]
Danas ne smijemo nikako izgubiti. Igrat cemo sa binho-Shaarawy-Boa. Sredina Montolivo-Noce-Ambro. Ta sredina je ocaj, a Ambro je bio loš i protiv PEscare. Valjda ce danas bolje.
Forza Milan! Apsolutna glupost. Mislim ovo za Karla.
Inter x! Odlicno. Dobijemo veceras i onda smo se skroz prikljucili za ligu prvaka.
Crudelli adio.
( Massimo Morratti )
12-22-2012, 05:05 PM
(This post was last modified: 12-22-2012, 05:09 PM by Maji_TZ.)
(12-22-2012, 04:20 PM)mrki Wrote: Inter x! Odlicno. Dobijemo veceras i onda smo se skroz prikljucili za ligu prvaka.
Crudelli adio.
Napoli dobio (Cavani zabio 13 i blizu je Pharaona...jebg kad Cavani zabije 5 golova iz penala)
Lazio dobio...
Fiorentina dobila...
Veceras tekma sa direktnim konkurentom..ako pobjedimo dolazimo na 5 bodova od CL kolo prije kraja polusezone...Pobjedom mozemo prestici Romu...bitno je da ne izgubimo i da ne prekidamo niz ... Ako se ja pitam kako su krenuli u sezonu i s obzirom da su imali najgori start u zadnji 80 god, ovo na kraju je i dobro...Juve je novi sampion i tesko da mogu prokockati 9 bodova...
Allegri je imao solidnu ekipu ali je nije uigrao, totalno je pobrkao loncice sa nekim igracima i sa formacijom ... od kako je poceo koristiti 9 ili 10 standardni igraca u istoj formaciji, nisu upisali poraz jos od Fiorentine(ne racunam Zenit)...to je njegov najveci grijeh i greska...sto je davno jos na pocetku sezone trebo lupit sakom od sto i pokazat zube, a ne cekat da mu Berlusconi pocne dolaziti svaki vikend u Milanello...
Sto se tice transfera...Pato je skoro sigurno bivsi...Robinho takodjer kao i Mesbah...
Ja iskreno nebi volio Drogbu ... vise nekog brzo krilo na desnoj strani radi formacije...ali ono sto je najbitnije je da moze igrati i CL...od zadnjih vezni pominju se Cigarini,Nianngolang,De Rossi,Palombo...mislim da u jan skoro sigurno nece doci Strootman...fkt bi volio De Rossia igrac koji moze to izvaredno popuniti plus moze igrat i na ostalim pozicijama u ovoj novoj formaciji...
P.S.@Ensare, nista licno, ali pomalo je blesavo to pricati ako si neki navijac sto ne odes na utakmicu i to ostalo li-la....mozda neko nema priliku ili novca i sl...Milan imao na fejsbuku 3 miliona navijaca zamisli kad bi svi isli na utakmice...idealno, ali ne ide to...mnogi bi ovde volili otici gledat Milan makar i u kupu protiv Reggine nema tu puno veze jel se to nekom svidja ili ne...nismo mi ovde svi tako blizu Milanu pa da mozemo kad nam se cefne otici na San Siro ...naravno ti imas svoje uvjerenje zasto ne navijas i ne ides i to je ok jer cvrsto stojis iza toga ali tako pricati vec ne ide ...
Poz i no hard feelings...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|