Milanezi s Balkana
Agonija pod debilom na klupi se nastavlja...
Reply
Druga parola i najbolja.... "Cilj trece mjesto? ... Takvog Milana ne prepoznajemo ! "
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Pregazili smo ih kao plitak potok.
Jadni vi.
Reply
Defanzivno savršeno, znači u nekim trenutcima brilijanta postavka odbrane i pokrivanje svakog milimetra terena, šta reći imali smo milosti u određenim trenutcima.. Obožavam ovakve tekme Milana gdje smo apsolutni vladari na terenu i znamo šta hoćemo, ekipa izvrsno motivirana i fokusirana.. Znači gažnje supertalentovanog PSV-a za otvaranje nove sezne Luge prvaka.. Navijači su dali ogroman impuls i polazali da su uz Maxa i ekipu, sad je na menadzmetu da se pozabave logistikom

Ćestitke dečkima i Maxu na rutinski odrađenom poslu..
Reply
(08-28-2013, 09:17 PM)mrki Wrote: Izvadi Shaarawya i Poli stavi... Pa kolika kukavica mozes bit...

Joj mrki daj molim te. Koliko god da je Allegri sjebo stvari danas je odradio vrhunski posao. Ta zamjena je bila savrsena, pa Faraon je trcao kao blesav citavu utakmicu i vidilo se da je umoran, uvodi Polija koji je super odigrao, zadrzao loptu i zasluzan je za treci gol. Pun pogodak zamjena. Sve je bilo dobro, zgazili smo ih. Ja jos ne vjerujem da smo ovako kvalitetno odigrali na svim pozicijama, malo je Abate stekao al nije strasno. Navala nam je vrhunska, jos sam da imamo bolju sredinu bilo bi to super. De Jong me ugodno iznenadio, mislim da je odigrao savrsenu partiju, uzimao lopte, dijelio, neprelazan je bio, ma zvijer od igraca. E sad kad vidimo kako mozemo odigrati i da ovj ekipi pridodamo jos jednog super veznog igraca, i jednog super desnog bocnog, auuu, bili bi sigurno u top 3 u Italiji.

Veceras se nema sta prigovoriti, drago mi je zbog ulaska u Ligu prvaka jer s ovakvom igrom mozemo ocekivati prolaz u drugi krug i borbu za vrh prvenstva. Cak mislim da je poraz od Verone dobro dosao jer nas je ti spustilo na zemlju i pokazalo koliko jos trebamo raditi i davati sve od sebe, nek skontaju da nije sve u imenu Milan. Majku vam vasu ocu da igrate kao veceras, da grizete i lomite i da trcite svih 90 min bez prestanka. Jos pohvale De Scigliu, kakva igracina, tako mlad a igra kao da ima 10 godina iskustva. Bravo ekipi i cestitke na ulasku u Ligu prvaka. Hejteri (zna se vec koga) sutite bar veceras.
Reply
http://www.milannews.it/primo-piano/alle...tto-121436
Gospodin čovjek.
Reply
Odlično, ispunjen cilj od prošle sezone i imamo podlogu da ova bude uspešna.
Nije baš sve bilo idealno u odbrani, imali su 2 lepe prilike gde nas je držao Abiati koji je odradio dobar posao ali slažem se da je bilo dosta bolje nego do sada i sa više učešća bekova u defanzivnim zadacima pa su mogli štoperi malo da odahnu. Mekses sjajan a DES mi deluje kao već sada najbolji bek kome fali iskustva i samopouzdanja da to pokazuje češće na terenu. Muntari i De Jong lepo pokrivali i sprečavali ih da kombinuju, praktično su samo gadjanjem u glavu i šutevima iz daljine mogli stići do gola. Ne znam zašto Boateng treba biti upitan za mečeve u Evropi, osim u posebnim slučajevima, kada je uglavnom medju boljim igračima i koristi pun potencijal, da ne pričam o bitnim golovima kao večeras. Šaravi se vrlo dobro kreće, standardno obavlja posao u odbrani i kada bi povratio onu svoju završnicu iz prošle godine to bi bilo super. Baloteli odličan, nadam se da će imati ove godine dosta partija u kojima će proigravati igrače poput Ibre jer nam fale takvi pasovi. Poli se pokazuje kao pravo pojačanje, ova 2 ulaska sa klupe je odlično koristio, večeras sjajno prekidao napade protivnika pored asistencije, vrlo zahvalan do sada.
Uglavnom, dosta bolja partija od prethodnih, iskorišćeni kvalitet i iskustvo na pravi način, treba još raditi na nekim stvarima, kao da na primer protivnik opet bude ovako bezopasan iz kornera a mi iz jednog damo gol. Sad se nadam pojačanju.
Devilcool
Reply
(08-28-2013, 10:08 PM)kakabanja Wrote: http://www.milannews.it/primo-piano/alle...tto-121436
Gospodin čovjek.

pa šta to znači?da odlazi?
Sjajna utakmica Milana. Allegri je dobro postavio taktiku. Mogli ste vidjeti koliko urla na obranu da ne dozvoljava opasne udarce iz daljine. Nadam se da će sada doći serija pozitivnih rezultata. I očekujem da odustanu od Matrija
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
To znači da je popizdio na sve.
Vrlo teško da odustaju od Matrija jer evo Galijani kaže da trener traži jednog centralnog napadača. Ko bi mogao biti drugi nemam pojma. Vrlo je malo dana ostalo.
Reply
(08-28-2013, 10:21 PM)kakabanja Wrote: To znači da je popizdio na sve.
Vrlo teško da odustaju od Matrija jer evo Galijani kaže da trener traži jednog centralnog napadača. Ko bi mogao biti drugi nemam pojma. Vrlo je malo dana ostalo.

sad sam čitao na gazzetti da bi Allegri radije jednog stopera
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply