I want to leave. I think it’s the best thing for me and the club,” declared Kaka this evening.
“I’m trying to solve the situation by Monday.”
The 31-year-old has been repeatedly linked with a return to Milan in recent months, so with their Champions League qualification in the bag it’s possible they will swoop.
Kaka left the Rossoneri for Real Madrid in 2009 for a then-world record fee of €65m (£56m).
He suffered from a series of injury problems and fell down the pecking order at the Bernabeu.
Along with Milan, Kaka has options in Brazil and the MLS.
Milan Vice-President Adriano Galliani opened the door to Kaka by telling Brazilian site Lancenet: “Kaka has always remained in our hearts. It's possible. We’ll see.”
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Jarane ja izgleda ovdje pojedincima moram sve crtat. Juventus dovede Teveza i izkesira 12 miliona + ugovor. I onda se nadje idiot Galliani i odkupi im za skoro iste pare Matria 12 + ugovor. Znaci Juventus ne mora vise placat ugovor Matriju sto odma vodis kao minus i saberes ga sa ugovorom od Teveza i dobijes kao rezultat jedan mali iznos koji ce ic u knjige. A onda uz to sve pare koje si bacio na Teveza, idioti iz via Turati ti istu tu kolicinu uplate, znaci opet minus i plus, i tako Juve od jednog velikog minusa dovede se u plus poziciju u racunima i toj UEFA Fair play listi.
Kud vise, kao zakljucak dobijes: Juventus je doveo dva napadaca za 0 €, Llorente besplatan, i Tevez kojeg im je Milan odplatio hahahahhahahhaha
Jebem ti sunce koja budalestina. Ma idi Galliani i Max a narocito Silvio, ma cijela via Turati: idite u tri p.m. jebo vas klub vas jebo
E sad mi je zao, ma ogromno zao sto ne dobismo BVB ili City, jebem vas glupe. Patagna ode djabaluka u Samdoriju a mi dovodimo konjinu koji je na mom stadionu, ispred moje curve, mahao dresom i pokazivao rukama "pa pa pa papci" kad je zavalio gol Milanu za 1:1
Fuuuuuuuj
I takvu stoku oni dovode? Ovo nije Milan koji sam volio, ovo stari Milan sebi nikad nebi dopustio. Da se spusta na tako niske grane, fuuuuuuj. Pa nije ni cudo da cak i Porto i Benfica je bolje plasirana od nas u CH. Ligi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Pregazit cemo grupu ko plitak potok, u to nema sumnje.
Dovodjene matrija je bio onaj faktor koji je prevagnu na nasu stranu. Sad kad allegreto postavi formaciju na nou campu s uvijek neugodnim muntarijem i nocerinom, iniesta i xavi nece znati sto ih je snaslo. Odmah ce im postotak tocnih dodavanja pasti na 93%.
Ove skotske i nizozemske amatere da ni ne spominjem. Ocekujem 16 bodova u skupini, mislim da to allegri moze i zna izvest. Oduvijek je najbolje partije pruzao u ligi prvaka.
Ti stvarno vjerujes da se bilans tako racuna. Da ti objasnim na primjeru operacije srca. Malo razrezes pomaknes koju fasciju stavis kleme na krvne zile i izvadis srce. Koji ce ti vrag za to ikakva skola. Nije to bas tako.
Dečki moji dragi neko vrijeme neću ovdje pisati.
Pozdrav.

MILANO SIAMO NOI!!!!
Ja ba, odkud sad odjednom iz cista neba Boateng u Schalke??? Evo upravo procitao, nigdje veze, odjednom. I to je vec na ljekarskom.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!