AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 28-06-2009, 12:53   #18526

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Nista od Dzeke izgleda, samo da sad ne dovedu Adebayora. Bilo ko od ovih koji su spominjani je bolja i jeftinija opcija od njeg. A bas imam osjecaj da ce njeg dovest, i da ce to bit potpuni promasaj...Pravo uspjesan prelazni rok, vratili smo Abatea i Di Genara sa posudbi i doveli Zigonia iz druge lige :Pp Jebote srozali smo se na nivo Reggine, Leccea, Perugie....uz duzno postovanje prema ovim klubovima
huss is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 13:00   #18527

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Nista od Dzeke izgleda, samo da sad ne dovedu Adebayora. Bilo ko od ovih koji su spominjani je bolja i jeftinija opcija od njeg. A bas imam osjecaj da ce njeg dovest, i da ce to bit potpuni promasaj...Pravo uspjesan prelazni rok, vratili smo Abatea i Di Genara sa posudbi i doveli Zigonia iz druge lige :Pp Jebote srozali smo se na nivo Reggine, Leccea, Perugie....uz duzno postovanje prema ovim klubovima

bravo ni meni nije adebajor po volji igrac, koji ide samo za parama nama trebaju igraci da srcem igraju neko je napisao prije post...... ja sam cak za Forlana prije nego Ade. jer sma sigruna da bi bio paklen s Patom u spicu
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 13:08   #18528

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
evo fiorentina objavila da je spremna prodati vargasa.........ako nista poznatiji je od cissokha i ima iskustvo igranja u serie A.....jebo ih adebayor........cak bi i prihvatio i kalinica(dostupan za 5 mil. eura) umjesto njega da bude zamjena borriellu......

Last edited by kalla1899; 28-06-2009 at 13:13.
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 13:27   #18529

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
evo fiorentina objavila da je spremna prodati vargasa.........ako nista poznatiji je od cissokha i ima iskustvo igranja u serie A.....jebo ih adebayor........cak bi i prihvatio i kalinica(dostupan za 5 mil. eura) umjesto njega da bude zamjena borriellu......
uhh vergas je odlican i afirmisan igrac u seriji prosle godine ga trazio i real, ja sam za njega deff prije nego za cissoka a o napdacu sam rekao sta bi volio
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 14:02   #18530

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Najbolji je izbor Benzema, s tim da je to naravno za nas tek san. Galliani kaze da smo kupili mladog igrača ali mora srediti detalje pa ce objaviti ime. Vjerojatno mu je Real dao Huntelaara, kao nekom prosjaku

Ali vec smo mi dva igrača "kupili", tako da treba pričekati...
Old 28-06-2009, 16:10   #18531

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RickyKaka View Post
Dobrodosao sam ja ovde, malo se vi pitate. Nego kako su se tupavi bosanci nasli prozvanim. hahaha Glupavi ste ko kurac. Najveci glupsoni iz bivse juge bosanci. Da vam dam jednu srpsku bananu picketine, m? hahaha ps:A o ponasanju ti seljacino bosanska mudzahedinska nemoj da mi pricas, picko usrana.

e ko nam kaze...picko jedna dodji u Novi Pazar da ti jebem kevu...a da ti ne smes da dodjes dole jer bi te sahranili
Old 28-06-2009, 16:39   #18532

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Najbolji je izbor Benzema, s tim da je to naravno za nas tek san. Galliani kaze da smo kupili mladog igrača ali mora srediti detalje pa ce objaviti ime. Vjerojatno mu je Real dao Huntelaara, kao nekom prosjaku

Ajde mrki prijatelju opusti se malo,ja nisam ni mogao zamisliti da nama mercato pocinje kupovinom sa 3 jako talentirana igraca u Italiji al stvarno jesu..gledao sam Abatea i Di Gennara vise od nekoliko puta dok za ovog Zignonia kako se zove ptice pjevaju po italiji da ce za godinu-dvije biti gol masina..

Drugo Milan ce potpisat i Dzeku i Cissokha..ovo sa Dzekom je dobilo ogroman zaokret iz razloga enormne plate Wolsf. a ksrzue spekulacije da se celnici Njemaca kaju iz razloga jednostavnog da ce potrositi na Dzeku desetke miliona al zasto,prevelik rizik za tako malen klub..

Galliani najavljuje veliki obrat na mercatu i najavljuje konstanto novo ruho Milana,da je kreten najveci a nije..to nebi radio ipak ima odredjenu strategiju za ove kupovine..mi ljudi imamo soldinu ekipu,par igraca su na putu dobrog opravka i vracanja u konkuretni sastav..
Old 28-06-2009, 17:09   #18533

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Ajde mrki prijatelju opusti se malo,ja nisam ni mogao zamisliti da nama mercato pocinje kupovinom sa 3 jako talentirana igraca u Italiji al stvarno jesu..gledao sam Abatea i Di Gennara vise od nekoliko puta dok za ovog Zignonia kako se zove ptice pjevaju po italiji da ce za godinu-dvije biti gol masina..

Drugo Milan ce potpisat i Dzeku i Cissokha..ovo sa Dzekom je dobilo ogroman zaokret iz razloga enormne plate Wolsf. a ksrzue spekulacije da se celnici Njemaca kaju iz razloga jednostavnog da ce potrositi na Dzeku desetke miliona al zasto,prevelik rizik za tako malen klub..

Galliani najavljuje veliki obrat na mercatu i najavljuje konstanto novo ruho Milana,da je kreten najveci a nije..to nebi radio ipak ima odredjenu strategiju za ove kupovine..mi ljudi imamo soldinu ekipu,par igraca su na putu dobrog opravka i vracanja u konkuretni sastav..
zdrav nesta je i sad medju 5 najboljih stopera na svijetu, gattuso nam je previse falio i pirlo ona 2 mjeseca koliko je bio ozlijedjen pa nije do kraja sezone moga uci u formu,zatim ozljeda kake koj ije bio out skoro 2 mjeseca,znaci 4 bitna igraca koja nisu igrala cijelu sezonu...
makni interu ne 4 nego samo 2 glavna igraca(zlatan,maicon) na 2 mjeseca ili 8 kola pa da vidis koji bi bili
da se me ne pita uvijek bih prije doveo vargasa nego cissokha.....dzeko mora doci,nikako adebayor....

galliani je izjavio da je uzeo nekog mladog igraca ali jos nece reci ime dok ne bude sve gotovo.....pitanje je sta znaci mlad igrac?
onaj od 18 od 21 ili od 25 godina.....mlad je relativan pojam....nadam se da je u pitanju džeko
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 17:18   #18534

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Zamolio bih Vas da ne serete vise.Svima inace pici ban....ako to moze ista da pomogne
Old 28-06-2009, 17:49   #18535

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
galliani je izjavio da je uzeo nekog mladog igraca ali jos nece reci ime dok ne bude sve gotovo.....pitanje je sta znaci mlad igrac?
onaj od 18 od 21 ili od 25 godina.....mlad je relativan pojam....nadam se da je u pitanju džeko

Ne vjerujem da je Džeko jer je Galliani reka (cita san na MilanNews) da nece izlazit sa imenom u javnost dok ne zakljuci sve detalje...

Osim toga, za Džeku su do sada pričali vrlo transparentno tako da ne virujem da bi on moga bit ovaj igrač...

Na drugim forumima sumnjaju da se radi o 17-godišnjem Giacomu Beretti iz Albinoleffea koji igra za mladu talijansku reprezentaciju...

Ne znam baš za toga Berettu, jer je Galliani reka kako se radi u igracu koji odmah moze konkurirati za prvi sastav, a ne o nekom ko ce igrat za Primaveru...

Nadam se da se radi o Zapati iz Udinesea, moglo bi bit jer za njega traže 12mil., što bi za nas bilo prihvatljivo. Vidjet cemo sutra...
Old 28-06-2009, 18:35   #18536

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post

Od kade info za ova? prati link!
Old 28-06-2009, 19:27   #18537

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ma to sam rekao u šali jer je Galliani spominjao kako ima nekakav dogovor sa Realom oko Huntelaara u slučaju da nam propadnu transferi itd. Meni se čini da je Huntelaar potcijenjen, ipak se radi o strašno preciznom napadaču. Nije atraktivan ali je ubojit i ima strašnu statistiku.

Kada bi Milan mogao nekako Boriella negdje utopiti u jednoj zamjeni a dovesti Huntelaara da bude među naša prva tri napadača ( Pato, Dzeko, Huntelaar ), to bi bilo strašno. Ali to je moja mašta.

I ja mislim da cemo potpisati Cissokha i Dzeku, iako je stvarno sramotno ovo kako traljavo Milan to sve radi i koliko su škrti.

Mozda je taj mladi igrač Clichy? Arsenal ga navodno prodaje...

DAVIE BOY, molim te da baniraš ove koji tako prostače na forumu i bez veze ometaju.
Old 28-06-2009, 19:33   #18538

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Jesmo li mi platili Di Genara i Abatea??
ako jesmo stvarno smiješno i žalosno, damo mlade igrače na posudbu, prodamo ih, pa ih kupimo :S pravi biznis..

zna li ko više za Mationia?
čitam da je posuđen Gremiu??
Old 28-06-2009, 19:59   #18539

Marley

Registered User

Marley is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
Jesmo li mi platili Di Genara i Abatea??
ako jesmo stvarno smiješno i žalosno, damo mlade igrače na posudbu, prodamo ih, pa ih kupimo :S pravi biznis..

zna li ko više za Mationia?
čitam da je posuđen Gremiu??

Di Genara ne

Abate-a 3 mil za 50 % jer 50 % je bio nas

MAtioni nije bio nas, bio je posudzen iz Gremia kod nas, nije zadovoljio i vracen je nazad
Marley is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 21:22   #18540

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Mrki..Meni je Borielo bolji i kompletniji igrac od huntelara....
Barem ja tako mislim....Decko nikako nema sansu da se dokaze u Milanu...

Tags
balkan

Posting Rules