![]() |
|
|
#18706 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Mourinho se rješava petorice: Na listi za odstrel Viera, Mancini, Obinna, Rivas i Quaresma
Mourinho se rješava petorice: Na listi za odstrel Viera, Mancini, Obinna, Rivas i Quaresma Tekst: Totalsport Foto: AFP PREMA pisanju milanskog sportskog dnevnika Gazzette dello Sport, trener Intera Jose Mourino ima namjeru smanjiti kadar momčadi za sljedeću sezonu. Trenutačno Interova svlačionica broji 29 igrača, dok Mourinho ima u planovima zadržati oko 23 ili 24 igrača. Iako su redove "nerazzurra" već napustili Hernan Crespo, Julio Cruz, Jimenez i Luis Figo (mirovina), nekoliko je igrača poput Diega Milita i Thiaga Motte stiglo, tako da portugalski stručnjak mora odrediti na koje igrače više ne računa. Gazzetta dello Sport tako piše da se među one na koje Mourinho više ne računa nalazi i 33-godišnji fracuski veznjak Patrick Vieira, koji je nedavno bi spominjan u kontekstu transfera u PSG, ali je njegova visoka plaća usporila pregovore dvaju klubova. Amantino Mancini (28) ima na stolu ponudu West Hama, ali kako brazilski krilni igrač želi igrati u Ligi prvaka, vjerojatno neće pristati na transfer, a još jedan igrač kojeg će se Inter teško riješiti je Ricardo Quaresma (25), koji unatoč činjenici da grije klupu, odbija transfer, te je odbio ponudu Genoe. Posljednja dva igrača koja se spominju u kontekstu transfera su Victor Obinna i Nelson Rivas. Nigerijskog 22-godišnjeg napadača želi Napoli, dok su Palermo, Ajax i Lazio na tragu 26-godišnjeg kolumbijskog braniča. Evo.....nije da ja sad jako zagovaram ove igrace ali mislim da Mancini i Quaresma mogu biti jaaako korisni, Mancini je 28 godina ako se ne varam
|
|
|
#18707 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ne leti mrki pred rudu,ev imas solidnih videa vidi se da je zvjer uz to zvjezda Amrickog soccera,solidne godine cak idealne za stopera zasto ne..po forumima dosta hvaljen vidjecemo ljudi,duga je sezona..
|
|
|
#18708 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
kakav quaresma bogati,pogledaj njegove igre u interu.........
|
|
|
|
#18709 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Ma nisam ja fan Quaresme toliko ali lik je relativno mlad i zna igrati...samo je pitanje koji trener ce ga ukrotiti.
Ali kazem,,,ja bi pokusao dovesti samo Mancinija
|
|
|
#18710 |
|
Registered User
![]() |
iskusan stoper doveden besplatno,dobar backup za nestu i silvu....pogledaj njegovu partiju protiv brazila sad u finalu pa onda nesto reci......
|
|
|
#18711 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18712 |
|
Registered User
![]() |
Pa ma Barbarin je klasa za sebe ja bi snjim pokusao na mjestu Pirla to bi bila atrakcija za gledati!!Al meni je simpatican uvjek bio i drag bez obzira na milion skrivljanih golova doduse je imao mnogo dobrih partija al vidjecemo..
|
|
|
#18713 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,beckenbauer,baresi,breitner
![]() |
e jel postoji u zagrebu neki milanov fan club i ak da,di se nalazi
|
|
|
#18714 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18715 |
|
Registered User
![]() |
Nesta izjavio da je spreman za novu sezonu!!DA se osjeca sjajno i da je veoma uzbudjen..aaaaa!!!
|
|
|
#18716 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Albertazzi ne valja jer je nas igrac. Tj. potice iz Milanovih mladi. A mi znamo Galliania i Silvia, njima niko od nasi mladi ne valja, samo strani igraci koji kostaju.
Nazalost, Albertazziu je najbolje da ode u neki drugi klub da se probije, jer za Milanello on nikad nece imat pojma. Ne znam kakav je Onyewu, nisam nesto obracao paznju na amere. Al valjda valja. Ma kakav god da je, moce nam pomoc. Mora biti bolji od Favallia. Jer muka mi je formacije: Zambrotta 33 -Maldini 41 -Favalli 38 -Jankulovski 32 4 igraca 144 godina Fali jos Bale, i Dzeko ![]() |
|
|
|
|
|
#18717 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
http://www.corrieredellosport.it/Not...di+denti%C2%BB
hahaha, svaka cast momcino. Ma znao sam ja da tu nesto smrdi. Smrdi govno od Galliania. Poletio pred rudu, pljunuo 15 miliona za nepoznatog igraca, i kako bi zaustavio transfer, slaze da ovome nevaljaju zubi. Zbog toga ovoliko dugo razvlacenje oko transfera. Mi hocemo Cissokha, al ne za 15 mil, vec za 10 mil. E moj Galliani koji si ti MORON. MORON nad MORONIMA! Ne znas ni procijenit igraca. Pa onda svaljujes krivicu na druge. Ma mi smo za ismijavanje. Trebali su jucer srusit rezidenciju u via Turati |
|
|
|
|
|
#18718 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
bolje da dovedu hrvoja čalu.......bale je očajan igrač,jednostavno katastrofa od igraca a trebalo bi ga platit pun k****.
|
|
|
|
#18719 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Džeko produžio ugovor za godinu dana
Prema izvještaju Wolfsburger Allgemeine Zeitunga, bosanski napadač Wolfsburga Edin Džeko (23) postojeći je ugovor (do 2011.) s prvakom nogometne Bundeslige produžio do 2012. godine... Osim što će novim ugovorom dobiti povišicu u odnosu na prošlosezonska primanja (600.000 eura na godinu), u novi je ugovor unijeta klauzula koja mu apsolutno ide naruku. Već sljedećeg ljeta moći će otići iz kluba javi li se ponuđač koji je spreman za njega isplatiti 20 milijuna eura odštete. Radi se o iznosu koji je Milan bio voljan isplatiti ovog ljeta. Sada nije bilo dovoljno, za 12 mjeseci hoće, barem tako tvrdi WAZ. Prema ranijim napisima u njemačkim medijima, Džeko je mogao birati između dugotrajnijeg produžetka ugovora (do 2013.) s povoljnijim godišnjim primanjima (1.8 milijuna eura), ili između kratkoročnijeg produženja, kojeg je na kraju potpisao, uz simbolično povećanje plaće. |
|
|
|
|
|
#18720 |
|
BANNED!
![]() |
nesta je ko munja
|
|