![]() |
|
|
#22636 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ti si smjesan dapace djetinjast! Malo pokreni sivu mozdanu masu i skontaj da ce nama tracak nade doci na ljeto sa ulazkom Seika Maktouma u sponzoriranje Milana i kupnju novih snaga.
Galliani kada je imao otvoren bankovni racun bio je u stanju kupititi sve zivio sto valja i sto ne valja,doduse imao je dobre skaute u pojedinim Braida i Leo ali covjek zna svoj posao. Druga je stvar sto on prodaje maglu i paru sada trenutno kada jedva spajamo kraj sa krajem!
|
|
|
#22637 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
everton vs man.ju 1 singl
![]() everton ima kvota 5 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22638 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
A.C. MILAN: THE MEDICAL SITUATION
2/19/2010 MILANELLO - This morning Antonini had an x-ray exam which evidenced a first-degree lesion to a muscle in his left thigh. The footballer will have to observe a rest period of 15/20 days. Kaladze rested today due to a tiring of his right flexor. Tomorrow the entity of the problem will be evaluated. Inzaghi rested due to the flu. Mancini is continuing physiotherapy. Monday he will undergo a further check to establish his re-entry times in the squad. Onyewu will return to Italy to continue in the rehabilitation in the beginning of March. Seedorf underwent an orthopedic exam yesterday afternoon, which evidenced an inflammation to his right femur. The player will have to rest completely for 10 days. Zambrotta is continuing physiotherapy. Tomorrow he will undergo a further check to establish the times of his return to the squad. BARI-MILAN: I 20 CONVOCATI ROSSONERI 20/02/2010 MILANELLO - Ecco l'elenco ufficiale. Portieri: Abbiati, Dida, Roma. Difensori: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva. Centrocampisti: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo. Attaccanti: Adiyiah (maglia numero 40), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho. Indisponibili: Antonini, Flamini, Kaladze, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta.
|
|
|
#22639 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Adiyiah pozvan, ajde da vidimo sta ima u njega, valjda ce da ga uzmu kao rezervu.
|
|
|
|
#22640 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Sledi kolo posle kojeg bi naše šanse za scudetto mogle da se izmere u promilima ili posle kojeg će ambicije, želje i očekivanja ponovo porasti do maximuma.. večeras inter dočekuje sampdoriu.. merda polako počinje da biva pod sve većim pritiskom.. jesen i zimu su odradili kako su želeli, prošli kroz onaj pakao u CL a u kalču drže lidersku poziciju.. sad je kraj februara, i prosto i navijači i uprava očekuju konkretizaciju uspešne polu sezone tj osvajanje trofeja..
Merda je već odradila dvomeč sa kaljarijem, barijem, napolijem, sada će sa sampdoriom.. imaće još u narednih 6,7 kola one nagazne mine koje moraju preskočiti.. i ako 5 kola pred kraj uđu i sa minimalnom prednošću, imaju 99% šanse za odbranu trona.. U tim sampdorie ne verujem, ali verujem u dva čoveka.. jedan je na golu, drugi je na klupi.. Storari i Luigi.. merda će sigurno pokušati kao i protiv kaljarija jedan blickrig i prosto da sa 2 gola u prvih pola sata završe posao i da čuvaju energiju i svežinu za sredu.. mislim da je i Del Neri svestan da ono što je pokušao protiv Milana kada je ispraćen sa 3 u mreži do poluvremena ne sme ponoviti.. on je za razliku od našeg trenera, neko ko uči na svojim greškama, a to potvrđuje i činjenica da su na deobi 4. pozicije i da imaju 4 pobede u nizu.. I zato imamo puno pravo da verujemo u rad ovog čoveka, on je u stanju da odnese sva 3 boda večeras.. ključnih će biti prvih 45 min.. ako se sampa sačuva do poluvremena, pritisak će biti sve veći, a prostora za kontru sve više.. |
|
|
|
|
|
#22641 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Dobit ce ih merda, mi cemo X i that's all folks...
|
|
|
|
#22642 |
|
Registered User
![]() |
hahha majmuni
![]() uplatio sam samo 5 evra na Everton ![]() kako su se nadenali na kitu hhahahha 3-1 forza everton sada sam uplatio i na west ham singl pomala kvota ali 100 % tipuem 1 nema promasaj kazete nekoja utaknica za sutra ili denes ![]() Bice pekolno u Bari ![]() ![]() p.s. a sta e to povreden zambrota majke mu ga. |
|
|
|
|
|
#22643 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
nadam se da je leonardo gledao kako se igra protiv manchestera.jebeno ne mogu vjerovat da smo mi izgubili od ovakvog manchestera. i mi smo najmanje tako trebali dobiti,laganini 3-1.
mi smo igrali ali nismo zabijali,everton je igrao i zabijao. i to je to. manchester-kanta za napucavanje! |
|
|
|
|
|
#22644 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22645 |
|
Registered User
![]() |
West Ham 1-0
![]() I m blowing bubles prety bubles in the air........... ![]() |
|
|
|
|
|
#22646 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22647 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Leonardo ponudio ostavku
U četvrtak je Milanov predsjednik i talijanski premijer Silvio Berlusconi kritički progovorio o igri kluba, a pritom prst krivnje usmjerio u trenera Leonarda. Brazilac je odgovorio ponudivši ostavku. Nakon što je Milan poražen 3-2 na svom San Siru u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Manchester Uniteda Berlusconi je, ne navodeći imena, upozorio struku izjavom: Milan ima sjajnu momčad, međutim, ona može biti takva jedino ukoliko joj se dopusti da igra na pravilan način. I ove godine imamo sve potrebno za pobjede, a to će se dogoditi samo ako će igračima biti dopušteno da igraju. Na klupskoj press-konferenciji održanoj u subotu Leonardo je jasno kazao što misli o riječima svog nadređenog. Želi li tako predsjednik, ja ću odstupiti. Sve što je potrebno da to i napravim jest samo da mi se kaže jedna riječ. U klubu sam kroz razne funkcije već trinaest godina i ne bi mi bilo teško raskinuti ugovor. Želimo li nastaviti ići prema naprijed, onda nam je prvenstveno potreban mir. Iako svakodnevno čujem glasine o svom odlasku, one me ne zabrinjavaju, ali mogu nanijeti štetu momčadi i zato bi najbolje bilo zaustaviti ih - rekao je brazilski stručnjak.
|
|
|
#22648 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
inter još 50 minuta igra kući sa sampdoriom sa 2 igrača manje ....samo da se ne sjebemo suta
![]()
|
|
|
|
#22649 |
|
Registered User
![]() |
Hahaha.. gledate li merdu.. taman kad sam pomislio da ne postoji arbitar koji nije na platnom spisku moratija, pojavi se.. kao iz vedra neba.. moćni Taljavento.. 2 crvena kartona za gamad.. prvo samjuel pa kordoba.. hoće li se konačno vratiti bar stoti deo pravde.. nadamo se da će đenovljani ostati bar neporaženi..
|
|
|
|
|
|
#22650 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sta neporazeni...Ako nemogu pobjedit sa dva igraca vise nek napuste seriju A...
|
| Tags |
| balkan |
|
|