AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-02-2010, 06:30   #22636

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Pa svakako da nece bit kraj eto celavac ostaje :P Mozes odahnut
Ti si smjesan dapace djetinjast! Malo pokreni sivu mozdanu masu i skontaj da ce nama tracak nade doci na ljeto sa ulazkom Seika Maktouma u sponzoriranje Milana i kupnju novih snaga.

Galliani kada je imao otvoren bankovni racun bio je u stanju kupititi sve zivio sto valja i sto ne valja,doduse imao je dobre skaute u pojedinim Braida i Leo ali covjek zna svoj posao. Druga je stvar sto on prodaje maglu i paru sada trenutno kada jedva spajamo kraj sa krajem!
Old 20-02-2010, 06:31   #22637

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
everton vs man.ju 1 singl
everton ima kvota 5

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 07:14   #22638

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
A.C. MILAN: THE MEDICAL SITUATION
2/19/2010

MILANELLO - This morning Antonini had an x-ray exam which evidenced a first-degree lesion to a muscle in his left thigh. The footballer will have to observe a rest period of 15/20 days.

Kaladze rested today due to a tiring of his right flexor. Tomorrow the entity of the problem will be evaluated.

Inzaghi rested due to the flu.

Mancini is continuing physiotherapy. Monday he will undergo a further check to establish his re-entry times in the squad.

Onyewu will return to Italy to continue in the rehabilitation in the beginning of March.

Seedorf underwent an orthopedic exam yesterday afternoon, which evidenced an inflammation to his right femur. The player will have to rest completely for 10 days.

Zambrotta is continuing physiotherapy. Tomorrow he will undergo a further check to establish the times of his return to the squad.

BARI-MILAN: I 20 CONVOCATI ROSSONERI
20/02/2010
MILANELLO - Ecco l'elenco ufficiale. Portieri: Abbiati, Dida, Roma. Difensori: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva. Centrocampisti: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo. Attaccanti: Adiyiah (maglia numero 40), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho. Indisponibili: Antonini, Flamini, Kaladze, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 07:34   #22639

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Adiyiah pozvan, ajde da vidimo sta ima u njega, valjda ce da ga uzmu kao rezervu.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 07:41   #22640

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Sledi kolo posle kojeg bi naše šanse za scudetto mogle da se izmere u promilima ili posle kojeg će ambicije, želje i očekivanja ponovo porasti do maximuma.. večeras inter dočekuje sampdoriu.. merda polako počinje da biva pod sve većim pritiskom.. jesen i zimu su odradili kako su želeli, prošli kroz onaj pakao u CL a u kalču drže lidersku poziciju.. sad je kraj februara, i prosto i navijači i uprava očekuju konkretizaciju uspešne polu sezone tj osvajanje trofeja..

Merda je već odradila dvomeč sa kaljarijem, barijem, napolijem, sada će sa sampdoriom.. imaće još u narednih 6,7 kola one nagazne mine koje moraju preskočiti.. i ako 5 kola pred kraj uđu i sa minimalnom prednošću, imaju 99% šanse za odbranu trona..

U tim sampdorie ne verujem, ali verujem u dva čoveka.. jedan je na golu, drugi je na klupi.. Storari i Luigi.. merda će sigurno pokušati kao i protiv kaljarija jedan blickrig i prosto da sa 2 gola u prvih pola sata završe posao i da čuvaju energiju i svežinu za sredu.. mislim da je i Del Neri svestan da ono što je pokušao protiv Milana kada je ispraćen sa 3 u mreži do poluvremena ne sme ponoviti.. on je za razliku od našeg trenera, neko ko uči na svojim greškama, a to potvrđuje i činjenica da su na deobi 4. pozicije i da imaju 4 pobede u nizu..

I zato imamo puno pravo da verujemo u rad ovog čoveka, on je u stanju da odnese sva 3 boda večeras.. ključnih će biti prvih 45 min.. ako se sampa sačuva do poluvremena, pritisak će biti sve veći, a prostora za kontru sve više..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 07:53   #22641

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Dobit ce ih merda, mi cemo X i that's all folks...
Old 20-02-2010, 09:52   #22642

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

hahha majmuni uplatio sam samo 5 evra na Everton

kako su se nadenali na kitu hhahahha 3-1 forza everton sada sam uplatio i na west ham singl pomala kvota ali 100 % tipuem 1 nema promasaj

kazete nekoja utaknica za sutra ili denes

Bice pekolno u Bari

p.s. a sta e to povreden zambrota majke mu ga.

GAME OVER
Old 20-02-2010, 10:00   #22643

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
nadam se da je leonardo gledao kako se igra protiv manchestera.jebeno ne mogu vjerovat da smo mi izgubili od ovakvog manchestera. i mi smo najmanje tako trebali dobiti,laganini 3-1.

mi smo igrali ali nismo zabijali,everton je igrao i zabijao. i to je to. manchester-kanta za napucavanje!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 10:13   #22644

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
hahha majmuni uplatio sam samo 5 evra na Everton

kako su se nadenali na kitu hhahahha 3-1 forza everton sada sam uplatio i na west ham singl pomala kvota ali 100 % tipuem 1 nema promasaj

kazete nekoja utaknica za sutra ili denes

Bice pekolno u Bari

p.s. a sta e to povreden zambrota majke mu ga.
Bravo duco, sad prebaci na merda sampdoria x2, ovde kvota 2,40
Old 20-02-2010, 10:25   #22645

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

West Ham 1-0
I m blowing bubles prety bubles in the air...........

GAME OVER
Old 20-02-2010, 11:31   #22646

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Ti si smjesan dapace djetinjast! Malo pokreni sivu mozdanu masu i skontaj da ce nama tracak nade doci na ljeto sa ulazkom Seika Maktouma u sponzoriranje Milana i kupnju novih snaga.

Galliani kada je imao otvoren bankovni racun bio je u stanju kupititi sve zivio sto valja i sto ne valja,doduse imao je dobre skaute u pojedinim Braida i Leo ali covjek zna svoj posao. Druga je stvar sto on prodaje maglu i paru sada trenutno kada jedva spajamo kraj sa krajem!
Posto vidim da ne znas za salu, bolje nemoj ulazit u raspravu sa mnom. A pogotov nemoj govorit o mojoj "mozdanoj masi". Ti znas koliko je moja masa "pokrenuta" ili "nepokrenuta"? Na osnovu cega to zakljucujes? Na osnovu komentara na forumu? Ovdje dolazim prvenstveno radi zabave, a ako te interesuju moje reference mogu ti poslat CV na PM. :P Pozdrav
huss is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 12:44   #22647

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Leonardo ponudio ostavku

U četvrtak je Milanov predsjednik i talijanski premijer Silvio Berlusconi kritički progovorio o igri kluba, a pritom prst krivnje usmjerio u trenera Leonarda.

Brazilac je odgovorio ponudivši ostavku. Nakon što je Milan poražen 3-2 na svom San Siru u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Manchester Uniteda Berlusconi je, ne navodeći imena, upozorio struku izjavom:

Milan ima sjajnu momčad, međutim, ona može biti takva jedino ukoliko joj se dopusti da igra na pravilan način. I ove godine imamo sve potrebno za pobjede, a to će se dogoditi samo ako će igračima biti dopušteno da igraju.

Na klupskoj press-konferenciji održanoj u subotu Leonardo je jasno kazao što misli o riječima svog nadređenog.

Želi li tako predsjednik, ja ću odstupiti. Sve što je potrebno da to i napravim jest samo da mi se kaže jedna riječ. U klubu sam kroz razne funkcije već trinaest godina i ne bi mi bilo teško raskinuti ugovor. Želimo li nastaviti ići prema naprijed, onda nam je prvenstveno potreban mir. Iako svakodnevno čujem glasine o svom odlasku, one me ne zabrinjavaju, ali mogu nanijeti štetu momčadi i zato bi najbolje bilo zaustaviti ih - rekao je brazilski stručnjak.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 15:28   #22648

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
inter još 50 minuta igra kući sa sampdoriom sa 2 igrača manje ....samo da se ne sjebemo suta

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 15:29   #22649

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Hahaha.. gledate li merdu.. taman kad sam pomislio da ne postoji arbitar koji nije na platnom spisku moratija, pojavi se.. kao iz vedra neba.. moćni Taljavento.. 2 crvena kartona za gamad.. prvo samjuel pa kordoba.. hoće li se konačno vratiti bar stoti deo pravde.. nadamo se da će đenovljani ostati bar neporaženi..
Old 20-02-2010, 15:37   #22650

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Sta neporazeni...Ako nemogu pobjedit sa dva igraca vise nek napuste seriju A...

Tags
balkan

Posting Rules