AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 23-02-2010, 11:37   #22801

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Jesi ti citao presicu Lea! Pa dobro odbrana ce biti 99% takva kakvom si je napisao ali ja sam stavio Mareka u vezu isto kao i ti Abatea u pedhodnom postu,nikakva filozofija nije tu u mene!

Tamo gdje ti je praznina Gattuso 70%,Becks 20% i Abate 10%!

Cek jel ti stvarno mislis da je Atalanta najlosija ekipa u Italiji??
Da, to je po meni najtužniji tim u seriji A.. lošiji od sijene.. dakle na stranu pozicija na tabeli (19), kadar kojim raspolažu, to što su remizirali i sa interom i sa nama u prvom delu.. govorim o trenutnom stanju i onome što prikazuju na terenu.. ekipa bez glave i repa, koja ne zna kako da napadne a još manje kako da se odbrani.. sva sreća pa nam dolazi između dve vatre (firenza, roma)
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 11:50   #22802

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Mi redovno i gubimo bodove protiv tih "najlosijih" ekipa lige npr. Livorno dva puta, Atalanta, Bologna... :Pp Ja se iskreno svaki put vise bojim utakmice protiv Siene, nego protiv Fiorentine. Al vidjecemo sta ce sutra biti, ima tu jos mnogo faktora, kao sto je stisnuti kalendar narednih utakmica...
huss is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 13:21   #22803

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Nesta se vratio u repku, jer ga je Lippi molio na koljenima. I to ne sad, vec godinu dana ga moli vec 5 puta. E to je igracina
Neka se vratio, nek pokaze koliko je jak, i vjerujem da ce u juznoj africi biti stub odbrane. Nas Nesta, novi kapiten azzura, i da ce u Finalu, poslije 90' minuta teske borbe sa Rooneyom, on dici onaj zlatni najpozelniji pehar u istoriji svakog nogometasa.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 14:25   #22804

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Nesta se vratio u repku, jer ga je Lippi molio na koljenima. I to ne sad, vec godinu dana ga moli vec 5 puta. E to je igracina
Neka se vratio, nek pokaze koliko je jak, i vjerujem da ce u juznoj africi biti stub odbrane. Nas Nesta, novi kapiten azzura, i da ce u Finalu, poslije 90' minuta teske borbe sa Rooneyom, on dici onaj zlatni najpozelniji pehar u istoriji svakog nogometasa.
Hahaha.. e to je pravi san.. dodaj to u potpis
Old 23-02-2010, 15:42   #22805

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
jel iko gleda stutgart-barcelona. kakva sramota. ne to sto je barca losa,nego dva cista penala za stutgart nisu dosudjena.prvo ruka,a onda lakat namjerni u tijelo od strane marqueza,to je onda drugi zuti njemu,crveni i barca je gotova.cisti ko suza. jebes vise ovo sudjenje. izgleda da uefa opet tjera barcu i manchester ka finalu. majku vam lopovsku. crknite i vi vasi sudci!!!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 15:53   #22806

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fudbal kao igra se raspada u pravom smislu te reči i gubi svaki smisao.. Italija je postala prvak sveta dobivši poklon penal od nakaze kantaljeha u 93. minutu na simuliranje Grosa.. Barselona je postala prvak evrope dobivši više poklona od ćelave norveške nakaze na stamford bridgu.. kada se dva najveća, najvažnija, najprestižnija pehara dodeljuju bespravno.. kada sudije postaju "strah i trepet".. dželati i milosrdni anđeli od kojih danas više zavisi ishod meča nego od igrača koji bi trebali da budu istinski i jednini kreatori rezultata na semaforu.. onda je jedna stvar u potpunosti jasna.. NEŠTO I TE KAKO NE VALJA U OVOM JEBENOM SISTEMU..

košarkaški meč sude trojica iako je teren 20 puta manji.. ili ubacite još 2 arbitra, ili omogućite challenge, ili se zapalite svi kolektivno
Old 23-02-2010, 16:00   #22807

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ma samo chalenge rjesava problem,i to npr. da svaka ekipa ima pravo na 1,2,3 ili nebitno koliko chalenga.slicno kao u tenisu.e to bi bila prava stvar.i naravno,da postoji sudac koji ce pregledat te chalenge,i da tu on odluci,a ne onaj na terenu,npr. kao beusan u oku sokolovu.e to je onda posao,tad nema vise nepravde.to ce spasiti nogomet.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 16:52   #22808

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Daj ba efekat mojne zajebavat. Ako je neko zasluzeno osvojio ono svijetsko, onda je to Italia. Bilo je i ranije gresaka sto sudija nije svirao Italiji, a onaj penal: sorry, al greska Australijanca. On je sam ponudio Grossu situaciju da padne. Pa koliko smo puta vidjeli da napadac ulazi u sesnesterac, pruza si dugu loptu, i odbrambeni zakasni i ostavi nogu, i ovaj moze zaobic nogu, ili jednostavno nastavit dalje i pasti preko nje i to je penal. Jedino se jos Maradone sjecam da je bio postenjak pa izbjegavao nogu da zabije normalno gol. Ove "nove" zvijezdice sve i jedna ide na penal. Zato, Grosso je mogao ostat na nogama, ili jednostavno preci preko covjeka i trazit penal.
I svaka cast Zizou! Pravi pokazatelj djeci kako se treba ponasat na terenu: ako ti neko ide na zivce, samo ga spucas glavom, pljunes, ili ga stosem zavalis. To radi zvijezda fudbala Zizou, znaci tako se treba ponasat na terenu. Jer, to nije prvi put Zizou. Kad je igrao u Juventusu, protiv Hamburga, isto tako je zviznuo protivnika kraj out linije.
Old 23-02-2010, 17:12   #22809

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Fudbal kao igra se raspada u pravom smislu te reči i gubi svaki smisao.. Italija je postala prvak sveta dobivši poklon penal od nakaze kantaljeha u 93. minutu na simuliranje Grosa.. Barselona je postala prvak evrope dobivši više poklona od ćelave norveške nakaze na stamford bridgu.. kada se dva najveća, najvažnija, najprestižnija pehara dodeljuju bespravno.. kada sudije postaju "strah i trepet".. dželati i milosrdni anđeli od kojih danas više zavisi ishod meča nego od igrača koji bi trebali da budu istinski i jednini kreatori rezultata na semaforu.. onda je jedna stvar u potpunosti jasna.. NEŠTO I TE KAKO NE VALJA U OVOM JEBENOM SISTEMU..

košarkaški meč sude trojica iako je teren 20 puta manji.. ili ubacite još 2 arbitra, ili omogućite challenge, ili se zapalite svi kolektivno
a ne sjecas se da je tada (i ako je meni preodvratan igrac) Materazzi dobio ne posteno crveni karton na pocetku tekme

Last edited by meskalin; 23-02-2010 at 17:15.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 17:15   #22810

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

I evo jedna informacija:
Ono izlijetanje Thiaga Silve sve vise i vise prema naprijed, nije slucajnost. To mu je Leonardo naredio. Zasto? Pa slijedece sezone nasi penzioneri, tz. "Campioni", ce (necete vjerovati) biti stariji za jos godinu dana. Da da, nazalost, nije im stao bioloski sat. E pa, posto mi nemamo para za pojacanja, a neko mora zamjenit starog: Ambra, Ringhia, Pirla, Seedorfa, i manekena; Leonardo se odlucio da to bude bas nas Thiago. Zato ima sada sto vise puta istrcavanje u sredinu, jer se slijedece sezone planira da on postane DM (defanzivni vezni) i da on obavlja posao Pirla.
Po meni veoma pametno. Al vidjet cemo da li on moze rijesavat zadatke na toj poziciji
Old 23-02-2010, 17:28   #22811

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Kako god.. promašujete suštinu moje priče.. nek je i italija osvojila zasluženo, uzeo sam primer jer mi je prozujala kroz glavu ta situacija.. ali eto, činjenica da su bile ogromne greške.. i moguće i da je materaci dobio nezasluženo crveni, ali upravo o tome govorim.. to su ogromne greške koje izazivaju katastrofalne posledice (nebitno na čiju stranu).. a pogotovo ako se uzme u obzir da je u pitanju svetsko, ili recimo liga šampiona.. onda tek dobija na značaju ta loša procena.. pa čini mi se da je nekom hrvatu onaj englez dao 3 žuta kartona, markus merk svirao svakakve penale, a kad se setim gola koji je japan dao australiji, smejem se, a plakao bih..

a što se tiče silve kao DM.. zvuči mi jako interesantno.. i vrlo lucidno.. nesta i onyewu, a ispred silva i kapiten.. moglo bi tu svašta da se napravi, samo nam treba novi gurkuf.. daj bože da onaj mali hernanes trči upola dobro kao što dribla.. i da ne zveknu cenu kao za džeka
Old 24-02-2010, 05:01   #22812

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Thiago je vec igrao zadnjeg veznog u Brazilu, a ova istrčavanja su vec 1000 puta viđena. Samo sto ih do sada u Milanu nije izbodio. Ne znam isplati li se milanu kupiti novi stoper ili novi vezni, ali sam siguran da Thiago moze oboje igrati jednako dobro. Čak bi na veznom bio odličan po meni. Ali, meni je san da od njega napravimo beka. Jer zamislite beka sa njegvoom brzinom, ŠUTEM ( jesti kada vidjeli kakav on zapravo ima šut? ), centaršutem, skokom, tehnikom... Ali to se nece dogoditi.

I da, opet sve vuce na to da mi nemamo love ze mercato! A taj Onyewu nije dovoljno dobar za Milan, nikada nece biti i nikada nije bio!

Hernanes nije brz igrač, i nije Gattuso ili Ambro, ali se dobro krece i pokriva puno prostora ( kada se krece ).
Old 24-02-2010, 05:20   #22813

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Thiaga treba ostaviti na stoperu pa lud bi bio onaj covjek koji bi njegovo igranje uz Nestu kasnije bacio u vezduh i prebacio ga u vezni red! Bas me zanima kako izgleda Silva kada je na 30 metara od suparnickog gola i pocinje kontra i on je ganja,pokriva praznine,duplira itd. To je defenzivac,a ta istrcavanja prema gore mogu biti iz trilion razloga danas postoji mnogo takvih stopera,a Brazilci to praktikuju najvise (Lucio npr).Nista meni neobicno.

Kaladze opet nije pozvan vec 4 put ove sezone sto je znak da on odlazi na ljeto! Njegova trzisna vrijednost se krece izmedju 5-7 miliona tako da tu mozemo profitirati!

Kako sam citao analize i vidjenja poznatog kolumniste milana koji radi za neke Talijanske novine milan bi mogao imati jako dobar mercato ciscenjem odredjenih igraca Huntelar 15 mil. Kaladze 6 mil. Jankulovski?? + novak od seika Maktouna za spoznzoriranje 16 mil po sezoni kao i od ucesca za narednu CL- oko 20 miliona eura!
Old 24-02-2010, 05:44   #22814

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post

Kako sam citao analize i vidjenja poznatog kolumniste milana koji radi za neke Talijanske novine milan bi mogao imati jako dobar mercato ciscenjem odredjenih igraca Huntelar 15 mil. Kaladze 6 mil. Jankulovski?? + novak od seika Maktouna za spoznzoriranje 16 mil po sezoni kao i od ucesca za narednu CL- oko 20 miliona eura!
Nazalost, imali smo mi proslih godina, prodajom kake i sheve, i puno vise novca na raspolaganju pa nista nismo napravili. Ostaje nam nadati se da ce ovaj mercato zaista biti drukciji jel su valda sad svi vidjeli da nam trebaju određena pojacanja u svim segmentima igra.

Sto se tice silve, bas sam primjetio ta njegova okomita istrcavanja naprijed i vidlo se da je prebrz, spretan s loptom i ladno predje 30-40 metara. Mislim da bi bio sjajan bas on kao zadnji vezni. Tako bi nekog od penzionera poslali na klupu i jos kupovinom dobrog stopera napravili sjajan potez.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2010, 05:45   #22815

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Nesta se vratio u repku danas ama jos nema to oficialno na netu....?
ja sam da ne se vrati posto e premnogu krevok ni to vise to stari Nesta pre spor e da igra na svetsko...

so se tice Thiaga to se treba ostaviti na stoper on je vise izmegu najboli jer tako Efekat ?
A Onuevu mislim da oj je stvarno solidana podrska za nasu odbranmenu liniju niko od njega ne ocekue nesta posebno ali e boli od Kaladze

za veceras se ne bojim milslim da ce mo gi dobiti - pato zabie na svi dosadasni dueli protiv Fio nadamo se da ce produlzi tako da pocinamo sa hendikep 0 - 1 za Milan
Bojim se od Atalanta u nedelu oni ce se brane sa 11 + 11

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules