AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 06-04-2010, 09:57   #23866

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
ne mozes tako govoriti to je sve dio fudbala, jer onda ni ja nebi mogao Sevi oprostiti onaj promasaj protiv Liverpoola u produzetku kada je s pola metra pogodio Reinu.....neidje veze, po meni Huntelar je za klasu bolji od Borriela...----

ti si puko.jeste vi ljudi slijepi ili sta? jel vi samo gledate tko ima vise talenta ili potencijala ili sta? jel vi uopce gledate dubinu nogometne igre.kao sto sale kaze,borielo igra s ekipom,trci,bori se,a klas? pa taj covjek jos nije ozuljao koljena,uklizao.postigao je nesta golova,normalno,napadac je,al njegov odnos prema igri je uzasan.totalno je bezvoljan,tehnika mu je nula bodova,svaka druga lopta je izgubljena kod njega.

vec smo vodili rasprave o njima dvojici al kad neko kaze da je huntelar za klasu bolji od boriella e onda taj nije normalan.

sta je tebi dubina 2 gola poluskaricama i odmah je igracina, pa Gila je takve davo u Parmi ,p a nista od njega...Boriello deff nije igrac za Milana tj da bude prvi centarfor.... iako cemo porediti oba igraca Lovac je kompletniji igrac od njega ovaj dobar lijeovm nogom, desnom uzasno lose igra.....a letati i trcati moze svako bitno je da se nadje u pravom trenutku na pravom mjestu vi sudite, Lovcu koji nije 5 tekmi zapoceo od prve minute ,pa koji je vama k...c lik dobiva na kapaljke minutazu i ako fula nesh vi ga osudjujete......a vazno je da Boriello ima dobru tehniku, odlican diribling strasan sut s obe noge, nidje veze, ALI DOBAR JE MEMO

Last edited by meskalin; 06-04-2010 at 10:02.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 10:02   #23867

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

* Igrač godine nizozemske prve lige:2003–04
* Najbolji strijelac nizozemske prve lige:2003–04
* Johan Cruijff pokal: 2006, 2007
* Osvajač kupa Nizozemske: 2005–06 , 2006–07
* Najbolji strijelac nizozemske prve lige
* Talenat godine nizozemske prve lige: 2005–06
* Osvajač Europskog prvenstva U-21: 2006
* Najbolji strijelac EP U-21: 2006
* Najbolji strijelac nizozemske U-21 reprezentacije
* Najbolji strijelac na svijetu: 2005–06

ovo su svi dokazi koji govore u korist Boriella, pa da Lovac igra toliko u Seriji, vec bi bio medju top 3 strijelca ajde sada ocekujem komentar tip lako je u Holandskoj ligi ovo ono
Old 06-04-2010, 10:38   #23868

crorossonero

Registered User

crorossonero is on a distinguished road
DA NAPISI španjolskog dnevnika Sporta o mogućoj razmjeni igrača na relaciji između Real Madrida i Milana (Karima Benzeme i Alexandrea Pata) nisu bez osnove, potvrdio je i Mino Raiola, Patov novi agent.

"Real Madrid i Chelsea raspituju se za Pata. Naravno da njegov odlazak nije sigurna stvar, ali dečko je nesretan u Milanu koji će ponovno sezonu završiti bez osvojenog trofeja", rekao je za Telelombardiju Raiola, koji je prošle sezone posredovao u transferu Zlatana Ibrahimovića iz Intera u Barcelonu, a također zastupa Marija Balotellija.

Pato je ove sezone najbolji strijelac Milana u Seriji A sa 12 postignutih golova u 21 odigranoj utakmici, a trenutno je izvan travnjaka zbog ozljede zadnje lože. Njegov se povratak očekuje u posljednje dvije ili tri utakmice sezone, a aktualni ga ugovor za Milan veže do lipnja 2014. godine.

Patovu tržišnu vrijednost transfermarkt.de procjenjuje na 35 milijuna eura.
crorossonero is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 10:39   #23869

crorossonero

Registered User

crorossonero is on a distinguished road
DA NAPISI španjolskog dnevnika Sporta o mogućoj razmjeni igrača na relaciji između Real Madrida i Milana (Karima Benzeme i Alexandrea Pata) nisu bez osnove, potvrdio je i Mino Raiola, Patov novi agent.

"Real Madrid i Chelsea raspituju se za Pata. Naravno da njegov odlazak nije sigurna stvar, ali dečko je nesretan u Milanu koji će ponovno sezonu završiti bez osvojenog trofeja", rekao je za Telelombardiju Raiola, koji je prošle sezone posredovao u transferu Zlatana Ibrahimovića iz Intera u Barcelonu, a također zastupa Marija Balotellija.

Pato je ove sezone najbolji strijelac Milana u Seriji A sa 12 postignutih golova u 21 odigranoj utakmici, a trenutno je izvan travnjaka zbog ozljede zadnje lože. Njegov se povratak očekuje u posljednje dvije ili tri utakmice sezone, a aktualni ga ugovor za Milan veže do lipnja 2014. godine.

Patovu tržišnu vrijednost transfermarkt.de procjenjuje na 35 milijuna eura.
crorossonero is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 11:31   #23870

sandicro

Registered User

sandicro's Avatar

Fave Players: Gattuso, Pirlo, Kaka, Boban
sandicro is on a distinguished road
Ne vjeruj svemu sto se moze procitati na internetu. I za Kaku su svasta pisali... Ovo je pokrenuo goal.com ako se ne varam, a oni pisu cesto takve gluposti, sad su cak makli taj clanak.
sandicro is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 11:59   #23871

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Lik mu uopce nije agent!!!!
Old 06-04-2010, 12:56   #23872

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Milan odustaje od Džeke i okreće se Cacauu?

Velika odšteta od čak 40 milijuna eura ohladila je Milanovo zanimanje za bosansko-hercegovačkog nogometaša Wolfsburga Edina Džeku. Umjesto njega, “rossoneri” se okreću Cacauu...

Nijemcu rođenom u Brazilu na kraju sezone istječe ugovor sa Stuttgartom u kojem je proveo posljednjih sedam godina. No, već je potvrdio kako nema namjeru potpisati novi ugovor sa Švabama.

Interes za 29-godišnjeg napadača već je pokazalo nekoliko klubova, od njemačkih prvoligaša Hoffenheima i Wolfsburga, preko španjolskih Seville i Valencije do engleskog Blackburna u kojem bi Cacau mogao praviti društvo u napadu hrvatskom nogometašu Nikoli Kaliniću.

No, prema pisanju engleskog Daily Maila, koji se poziva na talijanske izvore, Milan je spreman povremenom njemačkom reprezentativcu ponuditi trogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao oko 50.000 eura tjedno.

Cacau je ove sezone postigao 11 golova u 28 nastupa za Stuttgart u svim natjecanjima, a čak je sedam njih zabio u samo osam dana tijekom veljače čime je i privukao zanimanje velikog broja klubova.

Poznata mi nešto ova politika dovođenja igrača od strane našeg ćelavog stručnjaka
mugello is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 13:14   #23873

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Agent: Ne znam ništa o razmjeni Benzema - Pato

Nedugo nakon što je u javnost procurila špekulacija o mogućoj zamjeni nogometaša na relaciji Real Madrid - Milan, a spominjali su se pritom Karim Benzema i Pato, oglasio se agent francuskog napadača "kraljeva", negiravši takvu mogućnost...

- Real Madrid i Chelsea raspituju se za Pata. Naravno da njegov odlazak nije sigurna stvar, ali dečko je nesretan u Milanu koji će ponovo sezonu završiti bez osvojenog trofeja - potvrdio je Patova premišljanja agent Mino Raiola.

Mogućnost razmjene napadača, pak, odbacuje Benzemin agent Karim Djaziri uz tvrdnju da prvi puta čuje za takvu ideju.

- Niti sam pročitao te glasine, niti su one došle do mene, pa sve što na tu temu mogu reći jest da je Karim zadovoljan u Realu. Podcrtao bih to - veli Djaziri.

Pato je dodatni iskorak na "radaru" kluba sa Santiago Bernabeua napravio s dva pogotka u pobjedi Milana u Madridu. Bilo je 3-2 u listopadu.
Old 06-04-2010, 13:21   #23874

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
sta je tebi dubina 2 gola poluskaricama i odmah je igracina, pa Gila je takve davo u Parmi ,p a nista od njega...Boriello deff nije igrac za Milana tj da bude prvi centarfor.... iako cemo porediti oba igraca Lovac je kompletniji igrac od njega ovaj dobar lijeovm nogom, desnom uzasno lose igra.....a letati i trcati moze svako bitno je da se nadje u pravom trenutku na pravom mjestu vi sudite, Lovcu koji nije 5 tekmi zapoceo od prve minute ,pa koji je vama k...c lik dobiva na kapaljke minutazu i ako fula nesh vi ga osudjujete......a vazno je da Boriello ima dobru tehniku, odlican diribling strasan sut s obe noge, nidje veze, ALI DOBAR JE MEMO ----

da da,dobar je memo.heheheh.ma ne znam kako da ti to objasnim.evo probat cu ti ukratko.ja kad gledam nas voljeni klub vidim boriela koji prima loptu medju trojicom,hrva se s njima,cuva loptu,gradi igru u napadu,naravno nekad i izgubi loptu.normalno.svi grijese.al kad gledam klasa,vidim jebeni panj koji samo ceka loptu i koji ne pretrci ni upola kao ostatak ekipe.vidim u njemu igraca koji uopce ne igra sa srcem.dojam koji on ostavlja je katastrofalan.zabio je on nekoliko golova,bitnih,al to je sve,kud je se jos ispromasivao ohohoho.ne ide mi u glavu zasto neki toliko vjeruju u klasa.imao je on svojih prilika,imao je,al kad god je igrao,igrao je kao panj.i zato ga ne volim.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 15:53   #23875

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Heheheh ma puca meni neka stvar sto se Borielo bori i gradi sa trojicom mene zanimaju golovi... neka Hunt hoda ali neka i zabija naravnoo.. Svaka cast borielu na trudu ali on je napadac a ne Gatuso, neka borbu ostavi za ambra flaminia i soatle on treba da krunise njihovu borbu... Hunt, džeko i pato trebaju biti nasi napadaci, pippo i borielo penzija i napoli....

Messi se i dalje drogira, ovo veceras je maestralno
Old 06-04-2010, 16:16   #23876

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Heheheh ma puca meni neka stvar sto se Borielo bori i gradi sa trojicom mene zanimaju golovi... neka Hunt hoda ali neka i zabija naravnoo.. Svaka cast borielu na trudu ali on je napadac a ne Gatuso, neka borbu ostavi za ambra flaminia i soatle on treba da krunise njihovu borbu... Hunt, džeko i pato trebaju biti nasi napadaci, pippo i borielo penzija i napoli....

Messi se i dalje drogira, ovo veceras je maestralno
bravo, zato po meni treba Patu dati sansu da iduce godine pokaze ono sto svi ocekuju od njega, ako ne bude neka onda ide gdje ce ''osvajati'' trofeje :S

ps: messi kralj
Old 06-04-2010, 17:35   #23877

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
haha Messi nije covjek, ono je vanzemaljac. A Maradona poslije ovog veceras mora napokon i sam priznat da ga je Messi prestigao. Napokon imamo novu fudbalsku zvijezdu. Bio je Pelé, pa Maradona, a sad je Messi. Svaka mu cast.

Boriello - Huntelaar? Pazi, sta za vas znaci napadac? Ja koliko sam ucio taj fudbal, uvijek sam spica shvatao kao igraca koji ce da zavrsi trud momcadi, tj. da zabije gol. Nista drugo. Nema on sta da radi u odbrani ili da razmislja hoce li lopta desno ili lijevo, njegovo je da gleda gdje je offside linija, istrci, primi loptu i zabij. Nema druge. Imao sansi i sansi, trudio se, vracao se,... halo decko? Pa nisam ja tebe kupio da ti meni trckaras po terenu, vec da zabijas golove. Ja napadace mjerim po zavrsnicama. Napadaci su Shewa, Batistuta, Van Nistelroy, znaci ljudi kojima ne treba puno pametovat, jednostavno nadje se u pravom trenutku na pravom mjestu i uradi pravu stvar. I kraj. Za mene napadac nemora da se vidi ni 1 minute, ali hocu da onaj tren, kad dobije sansu da zabije gol. Van Nistelroy je u Manchi bio majstor tog zanata. Nigdje ga, ma nista ga ne vidis, odjednom lopta u sesnestercu dodje do njega, i gol. A ovi nasi lupaju desno, lijevo, preko, u golmana, i onda kaze bilo je sansi al tesko zabit. Sine, ti ne znas zabit. Pa i corava kokos jednom ubode jaje.
Znaci, za Milana nisu ni Boriello ni Klaas.
E sad njih dvoica su razlicita prica. Klaas ne moze igrat sam kao spic, a Boriello moze al je zato slab u zavrsnici. Najbolja varijanta je kad bi igrali zajedno. Jer tad su najopasniji. Jer, Klaas je sjajan kad treba zabit. To je ono sto je naucio, brzo istrci i smjesti loptu u mrezu. Dok kod Boriella je vise tijelo uz tijelo, guranje, okret, pukni pa sta bude. On nije za sprinta, ali bi bio sjajan partner da spusta lopte za Klaasa, ali nazalost njih dvoica se ne podnose.
A sad, slijedece sezone posto cemo imati Patka, onda Klaasova uloga otpada, ali ako dovucemo Dzeksona, onda Boriellova uloga otpada. Marca slabo da ko hoce u Europi, a za Klaasa su zainteresovani (valjda i to govori koliko je ovaj bolji pri zavrsnici). Za ovu sad taktiku, najbolja solucija je Boriello, jer Klaas nema snage i neiskusan je kada oko sebe ima troicu odbrambeni. To nije nikad igrao. Ali, najbolja solucija je stavit Boriella tu a Klaasa kao pomocnog napadaca s desne, jer i to nije Klaasova pozicija, al barem ima onog istrcavanje sto mu odgovara.
Zakljucak: i jedan i drugi nisu niti ce ikad biti pravi napadaci. Dzeko i Pato su za njih doktori nauka.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2010, 17:43   #23878

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Pogledajte minutazu koju je igro Huntelar i onu koju je igro Borielo. Onda pogledajte koliko su golova dali. A valjda je to glavna stvar po kojoj se gleda ucinkovitost nekog napadaca. I ja bi prije dao Boriela nego Huntelara. Huntelar je skoro u svakoj utakmici koju je igro zabio go. Borielo zna radit dobre stvari za tim, jer se dobro gradi, ali ja nikad nisam volio takvu vrstu napadaca koji su vise okrenuti guzicom prema golu nego glavom. Sjetim se samo Sheve, izgleda da mi dugo jos necemo imat takvog napadaca, a inter ima dvojicu Milito i Eto ili cak i trojicu ako racunamo Pandeva.
Ma gdje ces Shevu sa ovom dvojicom (ili petoricom) i iu istu rece nicu staviti.
Znaci desna noga, lijeva noga, glava, celo potiljak, lob, polu-lob, volej, polu volej, peta, vanjski, unutrašnji, brzina, dribling, sila ili bilo kako jednostavno mu ne mogu prici ni blizu.

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=AxeWNnwC5pY

E sad ce svi nesto kenjati o Mesiju ali za mene je ovo jace (godinama raditi)

Last edited by kakabanja; 06-04-2010 at 17:45.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2010, 05:14   #23879

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kakabanja View Post
Ma gdje ces Shevu sa ovom dvojicom (ili petoricom) i iu istu rece nicu staviti.
Znaci desna noga, lijeva noga, glava, celo potiljak, lob, polu-lob, volej, polu volej, peta, vanjski, unutrašnji, brzina, dribling, sila ili bilo kako jednostavno mu ne mogu prici ni blizu.

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=AxeWNnwC5pY

E sad ce svi nesto kenjati o Mesiju ali za mene je ovo jace (godinama raditi)
Teško je sad njih dvojicu uspoređivat ali jedan je naš SHEVA
mugello is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2010, 05:23   #23880

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma nisam ja njih u tom kontekstu poredio, ljudi sta vam je svima. Nisam lud, znam ja dobro sta je Sheva bio, al sam samo reko da nemamo vise takvog napadaca koji se vrati po loptu i okrene se odma prema golu i ide naprijed, a ne ko ovi nasi panjevi koji se samo guzicom guraju (Borielo). Volio bi da inter ima slabije napadace, ali je CINJENICA da imaju dosta bolji napad od naseg. Uostalom znate kako smo se proveli protiv njih u 2 utakmice ove sezone.
huss is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules