AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-09-2010, 12:47   #26566

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
ajmo neki fini link za tekmu.hvala unaprijed.da bar bet.365 poveca sliku.ono je bas malo al ak ne bude izbora morat ce se tamo gledat.
previše izvoljevaš memo.. bet365 daje najbolju sliku i rezolucija je sasvim zadovoljavajuća.. nema boljeg streama..

Izgleda da će robinho zbog blaže povrede početi sa klupe
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 12:50   #26567

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
da da Lazio su druga ekipa od lani sledece kolo gostuemo kod niv ali za to otom potom neznam sada kak cemo zgaziti catania boim se od te glupe kontre dobro sto se vracaju nesta i silva a sta ga forsira tog bonera i kad ce da Robinjo zaigra...

p.s. a sto kod vas nema li prenos calcio ovde u Makedonia ima po 5 utaknice od 10 na TV

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 12:52   #26568

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Dobro Mrki....prestajem....i počinjem sa nogometom i Milanom

Što se tiče Catanie i onoga što se piše uoči ove utakmice,priča se da će Boateng igrati desno umjesto Pata jer Robinho nije još sasvim spreman,meni osobno to nije drago jer bi nam vezni red mogao izgubiti potrebnu dinamiku koju ima kad je on u vezi....

Druga varijanta je da Inzaghi bude stavljen na tu poziciju desnog napadača u tom famoznom tridenteu....možda jedno pluvrijeme Robinho pa neka igra dok ne rikne a onda uđe napaljeni Pippo....nisam ni sam pametan ali više bi volio vidjeti Boatenga u vezi nego u napadu
Old 18-09-2010, 12:55   #26569

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
previše izvoljevaš memo.. bet365 daje najbolju sliku i rezolucija je sasvim zadovoljavajuća.. nema boljeg streama..

Izgleda da će robinho zbog blaže povrede početi sa klupe

hehehhe.znam ja da nema boljeg streama al samo kazem da je mala slika.i svi to znamo.nego,prosli put sam gledao na adthe.net,netko je bio dao link.jest da je rezolucija losija al isplati se gledat vecu sliku.

ni ja nisam za boatenga desno.moze desno ali u sustavu 4-4-2.al taj sustav je za nas dvosjekli mec.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 13:02   #26570

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
A od silne pameti ti Leptiru ( da budemo jasni, smatram da odlično "čitaš" utakmice i igrače, i prihvatim kada me ispraviš i nešto dobro uočiš itd. ) ne vidiš nepotrebnu agresivnost koja ide ljudima na živce. NEma potrebe. Svuda oko svih nas ljudi rade i govore pizdarije, pa ne hodaš ulicom i ne ispravljaš svakoga anegdotama i nadimcima, poslovicama, mitovima... Idi, blokiraj fakultete, prosvjeduj, sudjeluj u raspravama o psihologiji na nekim forumima, ali ljudi, ovo je nogometni forum. Npr. tzv. "psihički bolesnik", ono što često koristiš, može biti i onaj koji ne može prestati pljuvati, razumiješ?

Predlažem da se držimo tehničke strane - nogometa. Vrijeđajte igrače, trenere, silvia, a komentare drugih analizirajte nogometno, ne osobno. Adios!

Danas cemo ih nagaziti!

Ovo nije provokacije, samo dobronamjerni komentar i prijedlog.

DEJO - isto i za tebe. Prestanite od ovoga posta na dalje i to je to. Nogomet na prvom mjestu.

Predict je super, covjek se ponudio da odradi svoj dio, svaka cast!
Naravno da me savršeno boli lakat za sve ono što drugi rade i pišu, ali kad se to odnosi na mene i moju ličnost, kada sam ja predmet vređanja svakako da ću uzvratiti i postaviti stvari na svoje mesto.

Evidentno da ti ne čitaš pažljivo postove drugih članova foruma, jer da je tako ne bi ovaj post meni upućivao, već upravo dvojici pomenutih. Jer su upravo oni prvi vređali u pokušaju, peckali , koristili izraze kao što su "jadnik i defekat leptira" i mene savetovali da ne dajem ocene o trenerima jer po njihovim rečima nisam dorastao tome.. Zašto se nisi tad i povodom toga oglasio i uputio na tehnički aspekt priče? zar to nije vid agresivnosti i ugnjetavanja tuđeg mišljenja? Ili ti samo registruješ ono što ja napišem kao odgovor na njihove jeftine provokacije?

Ja sam na to sve njima uputio pesmicu.. i o kakvoj onda agresivnosti ti pričaš?? Ako tebi idem na živce, nemoj se kriti iza tuđih nikova, slobodno reci, to nije ništa strašno, ja ću ti reći ponovo što sam i njima .. da me boli kurac.. jer ja nisam ovde došao da bi se nekom udvarao i podilazio. Branim svoj stav, napadam tuđi.. na pristojan i argumentovan način.

Dakle, promašio si "krivca i poentu priče.

Last edited by Efekat leptira; 18-09-2010 at 13:13.
Old 18-09-2010, 13:22   #26571

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Što se prijenosa tiče mislim da se ovo odnosi samo na forumaše iz Hrvatske jer čini mi se da maxtv nema drugdje(ako ima nemojte mi se odmah smijati) ima prijenos na arenasport 2 kanal 405.
Old 18-09-2010, 13:23   #26572

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Naravno da me savršeno boli lakat za sve ono što drugi rade i pišu, ali kad se to odnosi na mene i moju ličnost, kada sam ja predmet vređanja svakako da ću uzvratiti i postaviti stvari na svoje mesto.

Evidentno da ti ne čitaš pažljivo postove drugih članova foruma, jer da je tako ne bi ovaj post meni upućivao, već upravo dvojici pomenutih. Jer su upravo oni prvi vređali u pokušaju, peckali , koristili izraze kao što su "jadnik i defekat leptira" i mene savetovali da ne dajem ocene o trenerima jer po njihovim rečima nisam dorastao tome.. Zašto se nisi tad i povodom toga oglasio i uputio na tehnički aspekt priče? zar to nije vid agresivnosti i ugnjetavanja tuđeg mišljenja? Ili ti samo registruješ ono što ja napišem kao odgovor na njihove jeftine provokacije?

Ja sam na to sve njima uputio pesmicu.. i o kakvoj onda agresivnosti ti pričaš?? Ako tebi idem na živce, nemoj se kriti iza tuđih nikova, slobodno reci, to nije ništa strašno, ja ću ti reći ponovo što sam i njima .. da me boli kurac.. jer ja nisam ovde došao da bi se nekom udvarao i podilazio. Branim svoj stav, napadam tuđi.. na pristojan i argumentovan način.

Dakle, promašio si "krivca i poentu priče.

buahahahahahaha!!! isuse, pa ovo nisam ni slutio! hahahahahahaha!!!!

Joj... ne znam sta da kazem... na internetu da smišljam nove nickove da raspravljam ( SVAĐAM SE! ) s čovjekom kojeg ne poznam! hahahaha!

Dobro, oni su tebe pa ti njih, i tako to ide na balkanu, ha? Klasika.

Meni se to neda.
----------------------------------------------------------------------

Sastav: Abbiatti, BONERA, NEsta, Thiago, Antonini, Pirlo, See, Boateng, Ibra, PIPPO, Dinho.

Ne sviđa mi se što je Bonera a ne Zambro, ali mi je drago što je Pippo tu a ne Boateng desno a Rino u sredini! Forza superpippo!
Old 18-09-2010, 13:37   #26573

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ma i ja tamo gledam, da se izdrzat nekako
na windowsima 7 ukljucis magnifier i slika ti bude preko cijelog ekrana......
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 13:39   #26574

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Vistu imam, jebiga
geoff is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2010, 13:41   #26575

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
buahahahahahaha!!! isuse, pa ovo nisam ni slutio! hahahahahahaha!!!!

Joj... ne znam sta da kazem... na internetu da smišljam nove nickove da raspravljam ( SVAĐAM SE! ) s čovjekom kojeg ne poznam! hahahaha!

Dobro, oni su tebe pa ti njih, i tako to ide na balkanu, ha? Klasika.

Meni se to neda.
Šta je s tobom mrki? To za nick je u prenesenom značenju.. naravno da ne mislim da jedna osoba koristi sva 3 nicka, već da si iskoristio ovu situaciju i njihov gnev da bi mene proglasio agresivcem i odgovornim za off topic i glupu raspravu.

A da je dobro, sigurno nije.. zato te i savetujem da u buduće pažljivije pročitaš ko je šta napisao da bi bukvicu i savet uputio onima kojima je i potreban.

Navijam da bonera odigra kao grčki invalid prošli vikend po cenu poraza, ali i dugoročnog uspeha. Jedino na taj način može izleteti iz svih kombinacija. panchina srami se.
Old 18-09-2010, 13:51   #26576

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

http://atdhe.net/24311/watch-ac-milan-vs-catania
Old 18-09-2010, 13:57   #26577

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Quote:
Originally Posted by dejo View Post
Što se prijenosa tiče mislim da se ovo odnosi samo na forumaše iz Hrvatske jer čini mi se da maxtv nema drugdje(ako ima nemojte mi se odmah smijati) ima prijenos na arenasport 2 kanal 405.

daj mi reci jel taj program arenasport2 u osnovnom paketu maxtv-a ili je u onom plus sportskom paketu ili kojem vec? hvala unaprijed.
Old 18-09-2010, 14:02   #26578

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

pippo odi u kurac.........ovo promasit je nemoguce.........
Old 18-09-2010, 14:04   #26579

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

ljudi moji zar je moguce da je pippo isao lijevom udarat tu loptu u takvoj situaciji???daj desnom to lagano zabij.ne mogu vjerovat.njegov mozda i najveci promasaj u karijeri.
Old 18-09-2010, 14:05   #26580

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ibra zrtvovan zbog inzaghia stoji predaleko od gola, a ovaj ne moze zabit s tri metra
geoff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules