AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-09-2010, 16:09   #27001

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eki111 View Post
Ego i talenat obicno idu u kompletu (vidi primer Ibrahimovica, Maradone, Di Canio, Balotelli, itd).
Ja vise volim takve igrace nego one koji su i nesposobni i mutavi.

Dajte vi nama Neymar, a za njegov karakter, ima vremena jos je on neobrusen dijamant...
A sta kazes onda na Kaku i Shewu...
Old 01-10-2010, 05:50   #27002

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
A sta kazes onda na Kaku i Shewu...
Kaka'i Sheva su takoreci neponovljivi, nemaju paragona ni sa jednim igracem koji je igrao u proslosti (mozda Weah i Van Basten, mada su i oni posbni na svoj nacin).

Ipak Neymar je san svih Evropskih velikana, a to ce se videti sledeceg prelaznog roka...

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 06:06   #27003

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
(nesta,gatusso,flamini,jankulovski,bonera,ronaldinho,inzaghi,roma)-transfer lista po meni!!
i napokon osvježit igru sa mladim igračima..ovi igrači su tromi ,stari,spori i moderan nogomet ih je prigazija!!!ronaldinho nije ni sjena sebi!!!
jednostavno triba minjat politiku kluba!!!

a stanković neka sere i dalje ,jer taj smrad ne zna ništa drugo nego srat i lajat!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 12:26   #27004

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Allegri će riskirati s ozlijeđenim Ibrahimovićem

U subotu će nogometaši Milana, u sklopu 5. kola talijanske Serije A, gostovati kod Parme. Pritom će tražiti i prvu gostujuću pobjedu u sezoni...

Isto tako je trener Massimiliano Alegri odlučio riskirati, te će utakmicu odigrati sa svojim prvim ovogodišnjim strijelcem, Zlatanom Ibrahimovićem.

Šveđanin je u velikoj golgeterskoj formi. Zabio je sva tri gola za Milan u Ligi prvaka, dva u domaćoj pobjedi 2-0 protiv Auxerrea i u utorak u Amsterdamu protiv svog bivšeg kluba Ajaxa za konačnih 1-1. Poentirao je i dva puta u Seriji A.

No, nakon utakmice kod Ajaxa se Ibrahimović tužio na bolove u trbušnom mišiću, ali će ga unatoč tome Allegri gurnuti "u vatru" protiv Parme.
Alexandre Pato se oporavio, te bi mogao zaigrati od 1. minute na Tardiniju u subotu.

------------
................ jel moguće ??? tek se oporavio čovjek

ajd barem ćemo vidit pata i ibru kao 2 špice, nadam se robinho iza njih

i SEEDORF NA PIRLOVOJ POZICIJI!!!

Last edited by RossoneroCroato; 01-10-2010 at 12:31.
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 12:57   #27005

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
nadam se da je panchina uvideo koliko je neuspešan i nepotreban bio eksperiment sa 4 4 2 (4-3-1-2) postavkom, koja pre svega zahteva jake bokove i pakera koji je u stanju da napravi višak.. to je ono što nemamo i s tim treba da se pomiri i prestane da se glupira

do pobede sutra vode dva puta: 1. autogol parme, 2. čarolija dinha.. jednostavno, premalo je vremena prošlo da bi se neki značajan pomak napravio u igri, ali je svakako neophodno da se sutra uveče pokažu bar naznake.. bar nek naprave neku akciju kod kornera, čisto da vidim da su nešto uvežbavali na treninzima

što se tiče postavke, voleo bih videti 4-2-3-1

...................fascio.................

zambrota......nesta/TS.......antonini

.........flamini...........boateng.......

robinho........seedorf...........rone

....................11....................

staklenu sedmicu ne treba odmah bacati u vatru, dosta mu pola h u drugom, a za pirla mali ’odmor’.. zaslužio ga je u potpunosti. Ipak, uzimajući u obzir način na koji razmišlja naš trener, treba očekivati komiranog i pit bula u paketu, dubinske neuspele lopte, kaskanje u defanzivi, podelu bodova i naravno sutradan izjavu da je apsolutno zadovoljan igrom a još više rezultatom..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 13:06   #27006

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
E moj Leptire, ja sam vise prestao uopce se nadat nasem sastavu. Posto onaj majmun svaki put me uspije iznenadit sa svojim egzibicijama. Seedorfa svi prozvali propalim, ovaj ga gura 2-3 tekme za redom. Ringhio nemocan, ovaj mu non stop vjeruje. Pirlo izgubljen na terenu, nema skim da igra, ovaj mu idalje gura istu poziciju. Pitam se, zasto toliko strpljenja nedadne mladima? Zasto mjesto te velecasne trojke: PSG ne pokusa sa nekim mladim igracem, pa sta iako odigra lose, daj mu vremena. On ce ojacat, ali ova trojka to vise NE MOZE!!! Oni mogu samo bit gori, jer vratit im staru slavu je NEMOGUCE!!! Al haj, mi imamo optimistu na klupi, koji vjeruje u Boga, da ce jednog dana Pirlo-Seedorf-Gattuso pocet igrat isto onako kao davne 2005-2007
Zato i ne igram vise predict, jer nema smisla. Zasto bi igrao, kad me ovaj debil svaki put iznenadi sa svojim pomicajima u taktici. Wundervoll!!! Bolje bi bilo da vodimo predict: Kakvu ce glupost sad pokusat Allegri da izvede!
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 13:38   #27007

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
E moj Leptire, ja sam vise prestao uopce se nadat nasem sastavu. Posto onaj majmun svaki put me uspije iznenadit sa svojim egzibicijama. Seedorfa svi prozvali propalim, ovaj ga gura 2-3 tekme za redom. Ringhio nemocan, ovaj mu non stop vjeruje. Pirlo izgubljen na terenu, nema skim da igra, ovaj mu idalje gura istu poziciju. Pitam se, zasto toliko strpljenja nedadne mladima? Zasto mjesto te velecasne trojke: PSG ne pokusa sa nekim mladim igracem, pa sta iako odigra lose, daj mu vremena. On ce ojacat, ali ova trojka to vise NE MOZE!!! Oni mogu samo bit gori, jer vratit im staru slavu je NEMOGUCE!!! Al haj, mi imamo optimistu na klupi, koji vjeruje u Boga, da ce jednog dana Pirlo-Seedorf-Gattuso pocet igrat isto onako kao davne 2005-2007

Zato i ne igram vise predict, jer nema smisla. Zasto bi igrao, kad me ovaj debil svaki put iznenadi sa svojim pomicajima u taktici. Wundervoll!!! Bolje bi bilo da vodimo predict: Kakvu ce glupost sad pokusat Allegri da izvede!
Slažem se u potpunosti druže.

I ja sam pre par dana ukazao na isti problem. Pogledao sam sve pripremne mečeve i da nisam video ništa perspektivno ne bi reč prozborio o tome, ali tu zaista ima materijala. Inače, nisam neka paljevina na podmlađivanje, uvek sam pre za iskustvo i izbalansiran tim, ali nama je dogorelo do noktiju!

Na kapitena i gattusa ne treba računati od sled sezone, forma se polako gubi, povrede sve češće i umesto da polako uvodi u igru strassera, dečko stabilan DM, zna da stane na loptu, da okrene, da zagradi, po meni najveći potencijal, samo mu iskustvo fali. Merkel takođe, jako podseća na sneijdera, malen brz, spretan, pokretan, box to box, na obe strane, odličan osećaj za prostor, strašne mogućnosti za napredak, pozicija AM, sa kojom oskudevamo. Verdi i Oduamadi brza krila koji realno ne mogu dobiti previše prilika u ovoj sezoni ali zašto da ne neka pozajmica, da vidimo ima li materijala za napredak..

Pa sećam se meča na emirates cupu, mali wilshere izgledao kao retard naspram merkela, ovaj naš pravio budalu od njega, rek'o bi čovek smešan dečko. Kad eto ti pođe premiership, venger počeo da ga gura u vatru i mali postade starter. A naša dvojica služe za nošenje kanti na treninzima i kao simulacija krpenih lutki za iživljavanje i vežbanje mavaši geri udaraca.

Tužno prijatelju, tužno..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 14:07   #27008

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
(nesta,gatusso,flamini,jankulovski,bonera,ronaldinho,inzaghi,roma)-transfer lista po meni!!
i napokon osvježit igru sa mladim igračima..ovi igrači su tromi ,stari,spori i moderan nogomet ih je prigazija!!!ronaldinho nije ni sjena sebi!!!
jednostavno triba minjat politiku kluba!!!

a stanković neka sere i dalje ,jer taj smrad ne zna ništa drugo nego srat i lajat!!!
i zambrotta naravno!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 16:22   #27009

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

ako iko ovde igra football manager (ili bar ima instalirano 05/06 ili tu neki i najnoviji, neka printscreena ocjene naših igrača (seedorf pirlo gattuso ambrosini nesta) tada i sada pa da usporedimo
Old 01-10-2010, 18:11   #27010

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
ako iko ovde igra football manager (ili bar ima instalirano 05/06 ili tu neki i najnoviji, neka printscreena ocjene naših igrača (seedorf pirlo gattuso ambrosini nesta) tada i sada pa da usporedimo
novi izlazi za mjesec dana pa cu onda to napravit....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 19:04   #27011

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Alegri...još jedna u nizu od Silvijevih marioneta...
Old 02-10-2010, 03:06   #27012

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

MILANELLO – Rossoneri coach Massimiliano Allegri has called up the following 21 players for his team’s match against Parma:
Abbiati, Amelia, Roma,
Antonini, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate,

Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf,

Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Unavailable: Ambrosini, Bonera.
Not called up: Montelongo, Oddo, Onyewu, Strasser, Oduamadi.

Quote:
Bolje bi bilo da vodimo predict: Kakvu ce glupost sad pokusat Allegri da izvede!
zvao je jankulovskog a nije strassera
Old 02-10-2010, 03:11   #27013

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

MILAN – Clarence Seedorf is one of the ten candidates for the Golden Foot 2010 Award: the winner will leave his footprint on the Champions Promenade of the Principality of Monaco. After Ronaldinho’s victory last year, another Rossonero is in running for the award: the Milan number 10! The award ceremony will take place on October 11. Fans can cast their votes on the event's official website, goldenfoot.com.

wtf nisam ni znao da ju je ronaldinho osvojio hahahahaha

forza clarence
Old 02-10-2010, 03:13   #27014

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

THE MATCH AGAINST PARMA
"The line-up for tomorrow? I still have some doubts about the midfield and the right full-back position. Inzaghi? There’s a great possibility he’ll play, Pato is available as well, while Ibra has some physical problems, so we’ll see, I don’t want to use players and then be forced to make substitutions. Parma is a good team, organised, with a creative offence. This match is very important for us, as it will be the last one before the international break after a rather busy week. I also expect this game to make the team move up the table and improve our self-esteem, therefore for us it’s like a final. Tomorrow’s match will be important also from a psychological point of view, as we have to find our self-esteem. Ronaldinho? In football no one has a guaranteed place in the starting line-up. It’s normal that he didn’t like watching our Champions League match from the outside, I would have been surprised if it had been the opposite. He’s important like everyone else in the team, he has to be a added value for this team.”

http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=130304
Old 02-10-2010, 03:16   #27015

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=130180

MILAN – An old familiar face, Luca Antonelli plays for Parma, Milan’s next opponents in the championship match to be played Saturday evening at 20.45 CET at the Tardini Stadium.

Italian international defender Luca Antonelli (born in 1987) came through the Milan youth system, where he even captained the Youth Team. He debuted for the Rossoneri on November 8, 2006 in the Milan-Brescia (4-2) Italian Cup match, coming on early in the second half.
He made his first appearance in the championship at the age of 19, in Udinese-Milan (0-3) on December 23, 2006, when he replaced Seedorf with a couple of minutes left on the clock.

Luca is the son of Roberto Antonelli, known as Dustin, who played for Milan between 1977 and 1982, winning the league title in the 1978-1978 season, helping the club to its 10th Scudetto.
----------------------------------------
jel ovo još jedan talent koji smo upropastili??

Tags
balkan

Posting Rules