![]() |
|
|
#27166 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Evo ti lista 50 najboljih igraca Serie A od 1980. a sastav valjda znas cim ga komentarises. Najboljih 50 nogometaša u Italiji po portalu Football Italia: 50. Glenn Stromberg 49. Matias Almeyda 48. Walter Casagrande 47. Enzo Francescoli 46. Andreas Möller 45. Carlos Aguilera 44. Abel Balbo 43. Karl-Heinz Riedle 42. Ramon Diaz 41. Diego Simeone 40. Jürgen Klinsmann 39. Aldair 38. Youri Djorkaeff 37. Jürgen Kohler 36. Andreas Brehme 35. Tomaš Skuhravy 34. Siniša Mihajlović 33. Ruben Sosa 32. Alen Bokšić 31. Paolo Montero 30. Oliver Bierhoff 29. David Trezeguet 28. Toninho Cerezo 27. Marcos Evangelista Cafu 26. Liam Brady 25. Zvonimir Boban 24. Zbigniew Boniek 23. Dejan Savićević 22. Lilian Thuram 21. Edgar Davids 20. Lothar Matthäus 19. Antonio Careca 18. Marcel Desailly 17. George Weah 16. Zico 15. Javier Zanetti 14. Manuel Rui Costa 13. Frank Rijkaard 12. Andrij Ševčenko 11. Pavel Nedved 10. Zlatan Ibrahimović 9. Gabriel Batistuta 8. Ronaldo 7. Kaka 6. Zinedine Zidane 5. Ruud Gullit 4. Falcao 3. Marco van Basten 2. Michel Platini 1. Diego Maradona |
|
|
|
|
|
|
#27167 |
|
Registered User
![]() |
Samo da te podsjetim.
Idealna momčad stranaca u Seriji A od ukidanja moratorija 1980. godine po Footbal Italiji (4-3-2-1): Julio Cesar (Brazil/Inter) – Lilian Thuram (Francuska/Juventus), Paolo Montero (Urugvaj/Juventus), Ivan Ramiro Cordoba (Kolumbija/Inter), Javier Zanetti (Argentina/Inter) – Toninho Cerezo (Brazil/Sampdoria), Dejan Stanković (Srbija/Lazio, Inter), Zvonimir Boban (Hrvatska, Milan) – Michel Platini (Francuska/Juventus), Diego Maradona (Argentina/Napoli) – Marco van Basten (Nizozemska/Milan). Klupa: Walter Samuel (Argentina/Roma, Inter), Manuel Rui Costa (Portugal/Fiorentina, Milan), Hans-Peter Briegel (Njemačka/Verona), Marcelo Salas (Čile/Lazio, Juventus), Zlatan Ibrahimović (Švedska/Juventus, Inter). Trener: Jose Mourinho (Portugal/Inter) |
|
|
|
|
|
#27168 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
glupe su te liste kad nema recimo igrača sa 4 lige prvaka (seedorf), ili igrača sa 2 lige prvaka i svjetskim prvenstvom (pirlo, gattuso)....... a pusti igrači bez ijednog od ta dva trofeja
ali evo zanimljivo štivo sad sam ga našao Quote:
|
|
|
|
#27169 |
|
Registered User
![]() |
Momci izvinjavam se sto se nisam prije komentarisanja predstavio. Bosanac sam a vec 5 godina zivim i radim u Vijetnamu. Volim Milan. Ibrahimovica obozavam i kao igraca a i (neki ce se iznenediti) kao covjeka. Za mene on je veoma snazna i karakterna osba koja odlicno zna sta hoce i koliko vrijedi. Kakav se karakter moze ocekivati od momka koji je odrastao u getu i koji je, vec kao djecak, svaki dan bio podcjenjivan, omalovazavan i sikaniran i u skoli i na ulici i na fudbalskom igralistu od strane i mladjih i starijih Svedjana. Sam je Ibr pricao koliko su ga puta tjerali sa asvaltiranih igralista gdje je i naucio igrati fudbal. Zato izuzetno postujem njegov ponos, dostojanstvo pa i aroganciju.
|
|
|
|
|
|
#27170 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Seva je bio bolji igrac od Ibrahimovica ccc Turam prije Savicevica lista je glupa, po meni a i mnogima vise je u Seriji A pokazao vanBasten od Diega, ali jbg ovaj je prestao igrati fudbal s 29 godina koliko sada ima Ibra ko zna gdje bi bio da ga mesari nisu toliko udarali!!
idealna momcad je spuer nema Cafua cccc pa od Stankovica ima barem jedno 10 igraca koji sus bolji od njega uzass Last edited by meskalin; 10-10-2010 at 15:40. |
|
|
|
|
|
#27171 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pozdrav mecongu.cuj,dobro sam ja informiran.zato sam i spomenuo tu listu.jer su izabrali sastav od 15 najboljih stranaca.na to sam mislio.ova lista je totalno druga prica.vidis da je na njoj batistuta na 9. mjestu a nema ga u idealnoj ekipi.zasto?jer je van basten ispred njega.al opet,kako je marcelo salas dobio mjesto u rezervi a nema batigola.jest da je on bio moj idol i neki ce misliti da ga zato branim al brojke govore.covjek je zabio preko 200 golova u italiji,od toga 170-180 u seriji a.salas je kurton za njega.salas???sprdacina.
neko je spomenuo da su sedorf i pirlo trebali biti tu,jesu,ali brate ne mogu biti nikako ispred maradone i platinija.stankovic apsolutno nije trebao biti u sastavu kao ni boban ma da mi je drago zbog toga.ima par nelogicnosti al sta se tu moze.i da,tko je uopce taj toninho cereza?za milijun sam igraca cuo al za ovog nikad.i da je bio toliko dobar to nisam znao.i da,za cafua je se trebalo naci mjesta al jebga. al mislim da je sastav trebao biti u formaciji 4-3-3.onda bi u napadu bili van-basten-shevchenko-batistuta,a iza njih maradona-platini-zidane.a nazad ona cetvorka.a cafu bar u rezervi. |
|
|
|
|
|
#27172 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
jel ti uopće znaš kakvo je to pravilo,ja se sad s pravom pitam???reci profesore..objasni glupima!!!cc a sinko malo se preispitaj,vidin da si zaluta!
Last edited by fdlspalato; 10-10-2010 at 20:09. |
|
|
|
|
|
#27173 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
ovo su posljedice tog famoznog pravila!
- Nogometaši nisu najvažniji likovi u profesionalnom nogometu i drugim navijačkim sportovima. Najvažniji su navijači, a stotine milijuna navijača prošle su i prolaze lošije krivnjom Bosmana i Europskog suda. Besprizornim zgrtanjem bogatstva i najvećih zvijezda, nekoliko je desetaka klubova steklo milijune površnih poklonika izvan matičnih zemalja - poklonika koji za dotični klub "navijaju" iz šminke, bez prave strasti, recimo zato što im se sviđa frizura nekog od igrača. - Dobro prolaze samo najbolji nogometaši, a uz njih i potpuno nezasluženo njihovi menadžeri, većinom bahati, polupismeni i beskrupulozni tipovi čije blagostanje ne bi smjelo biti u interesu poštenog i civiliziranog društva. Ista je tehnika primjenjiva kad se radi o pregovorima za produženje ugovora. Igrači sada lakše dobivaju što žele, a to je u mnogim slučajevima neumjerena i nepošteno visoka plaća. - Gomilanje najboljih nogometaša u nekoliko klubova nekolicine zemalja vodi prema dosadnoj i natjecateljski nezanimljivoj nogometnoj NBA, usred pustoši zemalja u kojima je nogomet upropašten. Ima još tih lipih sranja..ovo su ona najbitnija. evo "mozgonjo"(KALLA1899).dobro je definirano(neko je dobro izdefinira),pa mozgaj malo ..ili idi zurit u sunce ili tako nešto. Last edited by fdlspalato; 10-10-2010 at 20:17. |
|
|
|
|
|
#27174 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Joj pa šta se svađate oko tog izbora igrača, kao da to ima neku težinu za bilo koga od vas, sjetite se tko je sve našao mjesto na Peleovoj listi od 125 nogometasa (Hong Myung Bo, Romerito, Emre Belozoglu, zatim neke dvije Amerikanke) - to vam je sve iz bog zna kakvih razloga sastavljeno....
Inače Memo druže Toninho Cerezo ti je bio jako dobar igrač, član možda i najboljeg sastava Brazila koji nije bio svjetski prvak (Španjolska 82), igrao je za Romu i Sampdoriu i sa obje ekipe stigao do finala Lige prvaka uglavnom odličan igrač.... Mrki daj očisti si malo taj inbox da ti pošaljem poruku na private ![]() P.S. moj sastav Julio Cesar;Cafu,Desailly,Matthaus, Mihajlović; Rijkaard,Cerezo, Falcao, Platini;Maradona; Van Basten.
|
|
|
#27175 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Quote:
Sto se tice Ibre ok, svako ima pravo na svoje misljenje i razumijem ako ga gotivis, ali te njegove price o getu su malo smijesne...Svedski geto...hahaha znam sigurno da bi pola ljudi iz Bosne rado otisli u taj negov geto |
|
|
|
|
|
|
#27176 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
To je spisak naj boljih stranih igraca ako se ne varam?
Tu treba dodati gigante poput.....Baresi, Maldini, Nesta, Pirlo, Del Piero, Ferrara, Totti, R. Baggio, Vialli, Inzaghi...i jos dosta njih. Sve ovo je u top 50 po meni. |
|
|
|
|
|
#27177 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Lazio već priprema ponudu za Alessandra Nestu
Alessandru Nesti, 34-godišnjem stoperu AC Milana i nekad neprelaznom braniču talijanske nogometne reprezentacije, iz njegova matičnog kluba, rimskog Lazija, već pripremaju poziv za povratak kući... Prema pisanju ItaSportPressa, predsjednik trenutačno vodećeg kluba Serije A Claudio Lotito odlučan je u namjeri da vrati bivšu klupsku ikonu u Lazijev dres, te mu omogući rastanak od nogometa u klubu za koji je nastupao od 1993. do 2002. godine. Nesti na kraju tekuće sezone istječe ugovor s Milanom, koji Silvija Berlusconija godišnje košta 4.5 milijuna eura. S obzirom na veteranske godine, Nesta će teško dobiti novi atraktivan ugovor... Lotito se stoga nada, kako tumači ItaSportPress, da će Nesta prihvatiti njegov poziv i odigrati još pokoju sezonu u Laziju uz skromnija primanja, nakon čega bi mu ponudio neku drugu, nenogometašku karijeru u klubu s Olimpica. |
|
|
|
|
|
#27178 |
|
Registered User
![]() |
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=36207 bravo braida sada manje price i kreni u šoping
|
|
|
#27179 |
|
Registered User
![]() |
Čini se da nas je uprava ovdje čitala na forumu i da će doći jedan bočni igrač na zimu; uz već spomenutog Coentraa, tu su još i David Luiz(stoper ali može i na lijevi bok) te Cissokho(onaj sa neispravnim zubima
), i Bale..... nadalje spominje se da će Yepes i Sokratis biti prodani na zimu vjerojatno u svoje prijašnje klubove što mi se čini malo vjerojatno jer Onyewu ima puno lošiji status od njih u ekipi, spominje se odlazak Bonere negdje u Englesku...Za Davida Luiza calciomercato navodi da je čak spremna i ponuda od 20 milijuna eura a toliko vrijedi i Coentrao....ako je tako ja bi radije htio vidjeti Coentraa u ekipi... Spominje se i neki Sakho za kojeg sam samo načuo i nemam pojma koliko je dobar samo znam da i on može biti stoper i bočni igrač.... Povezuje se sa nama i Michelle Canini stoper Cagliarija ali samo ako Yepes ili Sokratis (ili oba) odu na zimu iz kluba....
|
|
|
#27180 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Te price o getu nisu ni malo smijesne. I sam sam odrastao u Holandskom getu. Moras da znas da su bas ta geta u zapadnim, razvijenim i "demokratskim" zemljama najgora. Velika su tu ponizavanja, omalovazavanja, potcjenjivanja, uskracivanja,...na svakom koraku, vjeruj mi. Sve ti se to desava prilikom odrastanja i upoznavanja svijeta oko sebe i onda nesvjesno postajes odbojan, arogantan, bezobrazan, prgav, agresivan, nekulturan,...jer zakljucis da ti je takvo ponasanje jedini nacin odbrane. A pogotovo ako si odrastao sa jednim roditeljem, a pogotovo ako je taj roditelj otac kao sto je slucaj kod Zlatana Ibrahimovica. Sto znaci da je on, ne svojom krivicom, bio prepusten ulici. Na primjer, Zlatan je zavrsio samo osnovnu skolu, nije ni pokusao upisati srednju. Ja potpuno razumijem njegovo ponasanje. Naravno da nije za pohvalu, ali nije ni za, bas toliko, gadjenje. Na kraju, kao sto kazes, svako ima pravo na svoje misljenje. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|