![]() |
|
|
#27211 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27212 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
pa on je jedan od najprgavijih igraca na svijetu...... u ovom videu se ne zeli kačit sa zlatanom jer zna da bi ga bosanac razbio.....
|
|
|
|
#27213 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
)) sta ce ovaj mesar nikada nije ni znao igrati defanzivu bez zutog eventualno crvenog, Maldini 'osvoji' LP bez zutog kartiona s 35 na ledjima ![]() Last edited by meskalin; 13-10-2010 at 17:24. |
|
|
|
|
|
|
#27214 |
|
Registered User
![]() |
o tome ti pričam......ne smije njega bommel krivo pogledat
|
|
|
#27215 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Robinho: Zavezat ću Ronaldinha, neće nikamo otići
U samom smiraju ljetnog prijelaznog roka za nogometaše iz Manchester Cityja je u Milan stigao napadač brazilske reprezentacije, Robinho... Iako se još nije igrama nametnuo i pogocima dokazao svoju vrijednost, i dalje je oduševljen što je u Italiji. - Pronašao sam sreću jednaku onoj kada sam igrao za Santos. Imam i volje ponuditi tako spektakularan nogomet - kaže Robinho koji u Cityju nije briljirao što je znao opravdati i nostalgijom za domovinom. - Ovdje je mnogo Brazilaca, pa je teško patiti od nostalgije. Jedan od njih je i Ronaldinho kojeg mediji često spominju u kontekstu odlaska sa San Sira. Najčešće se pritom spominje MLS liga. - To morate odmah prestati pisati - naglasio je medijima Robinho pojasnivši: - On ostaje sa mnom, s nama. Spreman sam i zavezati ga u svlačionicu bude li to potrebno. On ne samo da je istinski prvak, on je također i vođa. I, za mene, pravi prijatelj. O svom privikavanju na talijanski nogomet Robinho je kazao: - Trener Massimiliano Allegri mi pomaže naviknuti se na Milan i ovdašnji nogomet. Ne treba očekivati da igraju četvorica napadača, to bi bilo pretjerano, već treba pronaći pravu ravnotežu. Trener nam treba znati dokazati da smo svi prvotimci, da smo jednako potrebni klubu. A ja vas uvjeravam da nikada neću protestirati provedem li nedjeljni dan na klupi za pričuve.
|
|
|
#27216 |
|
Registered User
![]() |
Milan boss Massimiliano Allegri feels the next month could be crucial in determining his side’s title aspirations.
The Rossoneri face Real Madrid, Napoli and Juventus in the next three weeks in a schedule that should give a real indication as to this team’s strength. Speaking at a sponsorship event, Allegri said: “It will be a decisive month for our season. We still lack a little in expressing all of our potential. “Unfortunately, we seldom all work together. But the game against Parma left us with good indications.” When asked about his first impressions of Ronaldinho as a trequartista, Allegri said: “He was happy and I was too. “It was fun and then again he has all the qualities to play in that position. He can play everywhere. He is more at the heart of the play in that position with respect to when he plays wide-left. “We can line him up this way or in a trident according to the opponent.” Allegri also had praise for Alexandre Pato who scored again for Brazil last night in their friendly against Ukraine. “He must give us a hand. He must grow and complete the jump in quality. He has all the means to do so.” Finally, the 43-year-old was asked for his reaction to speculation linking Kaka with a return to the club. “He is an extraordinary player, but I has not made any requests on the market. Milan are highly competitive as they are. “We don’t have time to think about these things. The squad that I have is more than fine,” he concluded ----------- Thiago Silva has backed Milan’s reported bid for Benfica centre-back David Luiz because ‘he is the new Alessandro Nesta’. The 23-year-old Brazil international is widely regarded as one of the best young defenders in the world and has already attracted interest from Real Madrid and Manchester City. Speaking to La Gazzetta dello Sport, Thiago said: “David Luiz has quality and power. He can become the new Nesta. “For a little while I’ve partnered him in defence with Brazil so, as well as being friends, we also get on perfectly. Milan shouldn’t lose sight of it. “Right now we are thinking about the present. At the start of the season we have shown that we can win the Scudetto. Despite the new signings we have quickly become a very tight group. “Ibrahimovic is someone who doesn’t act like a phenomenon. He fights and he works for the team, not for himself. How can you not want him to do well?” Finally, Thiago was asked whether he would prefer to win the Scudetto or the Champions League. “Milan mustn’t set limits for itself. We must try and win everything. It has always been our obligation, and it’s logical that it’s like this for players who play for such a big club.” -------
|
|
|
#27217 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
znan samo da je ove huligane u genovi jebeno prigazilo!!onako masakriranje i iživljavanje policije nisan dugo vidija!!
|
|
|
|
|
|
#27218 |
|
Registered User
![]() |
zamolio bi za link ako nije problem.....hvala
|
|
|
#27219 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#27220 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Znas i sam kakvi su krembili ovi nasi. Ja vise razmisljam kojeg ce nam sad Over30 dovuc na zimu i predstavit kao pojacanje, kao sto je slucaj bio sa Manciniem. hahaha zalosno
|
|
|
|
#27221 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27222 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#27223 |
|
Registered User
![]() |
kraj 2. videa...
http://www.net.hr/sport/page/2010/10/13/0509006.html lijep potez dinha na treningu ![]() http://www.jutarnji.hr/video--ronald...hunta-/895033/
|
|
|
#27224 |
|
Registered User
![]() |
Brazilac dobio slobodu da bira svoju sudbinu u Milanu
I pored priča o Ronaldinjovom napuštanju kluba, Silvio Berluskoni ga želi u Milanu. ''Moj ugovor treba da istekne, ali nisam zabrinut oko svoje sudbine. Berluskoni mi je rekao da mogu da ostanem u klubu koliko hoću'', rekao je samouvereni Ronaldinjo. On je i hvaljen i kritikovan zbog svojih igara ove sezone, ''Da li još uvek mogu da igram? Mogu. Ljudi se nerviraju jer svašta radim na terenu bez mnogo trčanja, ali onda ja asistiram dobro. Psihološki se osećam odlično i vraćam se na nivo kada sam osvojio titulu najboljeg igrača sveta'', kaže sjajni Dinjo i nagoveštava da će ponovo uveseljavati navijače na ''San Siru''.
|
|
|
#27225 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pa pazi, ja sam prosle sezone Cirkusanta najvise kritikovao. Ali, kad mi neko pokaze pomake, volju, zelju i htijenje za poboljsanje, e onda i ja mijenjam svoje predrasude. Ne samo sto sam mu skinuo prefiks cirkusant, vec sam ga prozvao magijom.
Zasto? Dinho je pokazao da moze i zna sta hoce. Kod Lea je mogao da radi sta mu je volja, kod Allegria to ne ide. Ovaj mu je odma pokazao zube izbacivsi ga u 55' susreta, a prije par tekmi ostavio na klupi. Znaci, mora se mijenjat i igrat za tim a ne samo razmisljat o postizanju golova. Nije ovo betonski, pa uzmi loptu i driblaj dok ne zabijes. Dinhov posao je da asistira, a ne da postize golove. I to radi fenomenalno, ko sto Bruce Willis rece: Kansas City Shuffle ![]() A sad je naucio da mora znat igrat i iza napadaca. Zato, bravo magijo
|
| Tags |
| balkan |
|
|