AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 13-10-2010, 15:21   #27211

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
šta je ovom dečku? jel ti to ponovo nisi doručkovao?

sinoćnji neredi su iscenirani, do tančina planirani i iza svega stoji lični pečat vladana lukića (predsednika zvezde) a operativci su bili plaćeni cigani (naziv navijača cz) i to je svima jasno kao dan. Rulja je bila profi opremljena, sa klještima, specijalnim makazama kojima su isekli zaštitnu mrežu, bakljama, zastavama koje su palili. Imali su jasan zadatak koji su ispunili jer se dobro zna kakav je odnos zvezde i reprezentacije i da su oni odavno u bojkotu

radi se na urušavanju struktura saveza a krajnji cilj je da se otera predsednik istog koji doslovno kolje srpski fudbal.

I pre utakmice po gradu pričalo se o tome i postojale su spekulacije u koje ja nisam verovao, ali su se ispostavile kao istinite. čak je i na netu na par mesta osvanula ta informacija.. http://www4.slikomat.com/10/1013/umh-sajt-r.jpg

jel treba praviti dramu zbog 2 baklje i razbijenog stakla.. to se ne dešava na zapadu, jel? Pa sa ovako sramnim obezbeđenjem od sinoć, engleski huligani bi sravnili i stadion i grad sa zemljom.. ko je dozvolio da unesu sve te silne ’igračke’ na tribinu? zašto policija nije intervenisala pre i za vreme utakmice i ispraznila taj deo? da nisu možda naši igrači trebali da smiruju stoku nenormalnu?

krivica organizatora je bar jednaka ako ne i veća jer nisu preduzeli sve mere da se meč održi u bezbedonosnim uslovima.. pokupili neke dinosauruse i maskirali ih u specijalce, nijedan manje od 45 god, mole boga da im se ne izda naređenje da dejstvuju.. sramota je bila sa obe strane, ali nebitno.. njima ide 3 boda, nama šut karta.. ko ih jebe, i njih i raspali euro u poljskoj.. pravi momenat za čistku u savezu i struci.. na fešti u brazilu 2014 dolazimo jači nego ikad

crnogorcima (ako ih uopšte ima na ovom forumu) svaka čast. bez jovete i mirka do istorijskog boda na vembliju.. sad su 90% u baražu.

znam da nije tema, al šta da radim.. ne bi ovo pisao ovde da ne prozivaju konstantno. što se mene tiče, mirza, slobodno obriši ovaj post (ali i njegove uzroke)
Da su pokusali isprazniti tribine, onda bi doslo do opste tuce a na tribinama je pored huligana bilo i normalnih ljudi, bar koliko sam ja vidio. Ili ti mislis da bi se ovi predali cim bi karabinjeri usli na tribinu. Pa tamo nije doslo do tragedije samo zbog toga sto se nije nasao neki kreten koji bi naredio praznjenje tribine kako bi se to na ovim prostorima desilo.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 17:14   #27212

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
kako bi meni ibra dobija dva aperkata i jedan livi kroše za ovo!!jebiga bomel ne želi konflikte,jer je profesionalac!
hahahahah bommel ne zeli konflikte kazes????

pa on je jedan od najprgavijih igraca na svijetu......

u ovom videu se ne zeli kačit sa zlatanom jer zna da bi ga bosanac razbio.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 17:20   #27213

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
hahahahah bommel ne zeli konflikte kazes????

pa on je jedan od najprgavijih igraca na svijetu......

u ovom videu se ne zeli kačit sa zlatanom jer zna da bi ga bosanac razbio.....
Zamisli da ga je 192 cm 84 kg misica zakucalo ko sto je raznio Scolari Dragotinovica )) sta ce ovaj mesar nikada nije ni znao igrati defanzivu bez zutog eventualno crvenog, Maldini 'osvoji' LP bez zutog kartiona s 35 na ledjima

Last edited by meskalin; 13-10-2010 at 17:24.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2010, 05:19   #27214

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
Zamisli da ga je 192 cm 84 kg misica zakucalo ko sto je raznio Scolari Dragotinovica )) sta ce ovaj mesar nikada nije ni znao igrati defanzivu bez zutog eventualno crvenog, Maldini 'osvoji' LP bez zutog kartiona s 35 na ledjima
o tome ti pričam......ne smije njega bommel krivo pogledat
Old 14-10-2010, 06:58   #27215

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Robinho: Zavezat ću Ronaldinha, neće nikamo otići

U samom smiraju ljetnog prijelaznog roka za nogometaše iz Manchester Cityja je u Milan stigao napadač brazilske reprezentacije, Robinho...

Iako se još nije igrama nametnuo i pogocima dokazao svoju vrijednost, i dalje je oduševljen što je u Italiji.

- Pronašao sam sreću jednaku onoj kada sam igrao za Santos. Imam i volje ponuditi tako spektakularan nogomet - kaže Robinho koji u Cityju nije briljirao što je znao opravdati i nostalgijom za domovinom.

- Ovdje je mnogo Brazilaca, pa je teško patiti od nostalgije.

Jedan od njih je i Ronaldinho kojeg mediji često spominju u kontekstu odlaska sa San Sira. Najčešće se pritom spominje MLS liga.

- To morate odmah prestati pisati - naglasio je medijima Robinho pojasnivši:

- On ostaje sa mnom, s nama. Spreman sam i zavezati ga u svlačionicu bude li to potrebno. On ne samo da je istinski prvak, on je također i vođa. I, za mene, pravi prijatelj.

O svom privikavanju na talijanski nogomet Robinho je kazao:

- Trener Massimiliano Allegri mi pomaže naviknuti se na Milan i ovdašnji nogomet. Ne treba očekivati da igraju četvorica napadača, to bi bilo pretjerano, već treba pronaći pravu ravnotežu. Trener nam treba znati dokazati da smo svi prvotimci, da smo jednako potrebni klubu. A ja vas uvjeravam da nikada neću protestirati provedem li nedjeljni dan na klupi za pričuve.
Old 14-10-2010, 07:31   #27216

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Milan boss Massimiliano Allegri feels the next month could be crucial in determining his side’s title aspirations.

The Rossoneri face Real Madrid, Napoli and Juventus in the next three weeks in a schedule that should give a real indication as to this team’s strength.

Speaking at a sponsorship event, Allegri said: “It will be a decisive month for our season. We still lack a little in expressing all of our potential.

“Unfortunately, we seldom all work together. But the game against Parma left us with good indications.”

When asked about his first impressions of Ronaldinho as a trequartista, Allegri said: “He was happy and I was too.

“It was fun and then again he has all the qualities to play in that position. He can play everywhere. He is more at the heart of the play in that position with respect to when he plays wide-left.

“We can line him up this way or in a trident according to the opponent.”

Allegri also had praise for Alexandre Pato who scored again for Brazil last night in their friendly against Ukraine.

“He must give us a hand. He must grow and complete the jump in quality. He has all the means to do so.”

Finally, the 43-year-old was asked for his reaction to speculation linking Kaka with a return to the club.

“He is an extraordinary player, but I has not made any requests on the market. Milan are highly competitive as they are.

“We don’t have time to think about these things. The squad that I have is more than fine,” he concluded

-----------
Thiago Silva has backed Milan’s reported bid for Benfica centre-back David Luiz because ‘he is the new Alessandro Nesta’.

The 23-year-old Brazil international is widely regarded as one of the best young defenders in the world and has already attracted interest from Real Madrid and Manchester City.

Speaking to La Gazzetta dello Sport, Thiago said: “David Luiz has quality and power. He can become the new Nesta.

“For a little while I’ve partnered him in defence with Brazil so, as well as being friends, we also get on perfectly. Milan shouldn’t lose sight of it.

“Right now we are thinking about the present. At the start of the season we have shown that we can win the Scudetto. Despite the new signings we have quickly become a very tight group.

“Ibrahimovic is someone who doesn’t act like a phenomenon. He fights and he works for the team, not for himself. How can you not want him to do well?”

Finally, Thiago was asked whether he would prefer to win the Scudetto or the Champions League.

“Milan mustn’t set limits for itself. We must try and win everything. It has always been our obligation, and it’s logical that it’s like this for players who play for such a big club.”

-------
Old 14-10-2010, 07:51   #27217

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
znan samo da je ove huligane u genovi jebeno prigazilo!!onako masakriranje i iživljavanje policije nisan dugo vidija!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2010, 07:56   #27218

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
znan samo da je ove huligane u genovi jebeno prigazilo!!onako masakriranje i iživljavanje policije nisan dugo vidija!!
zamolio bi za link ako nije problem.....hvala
Old 14-10-2010, 10:08   #27219

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Pa zar su zasluzili bolje...
Old 14-10-2010, 11:47   #27220

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
To je zaista jako simptomatično.. i sad već postaje iritirajuće.. ja sam recimo na leto želeo del neria, aquilania, krasketa, edina.. svi će na kraju završiti u torinu.. ali bane sigurno neće. A neće ni kod nas. Čista žuta štampa.

Ivanović je zvanično najbolji RB najjače lige na planeti.. da, ugovor mu ističe na leto ali čelnici londonaca nisu nenormalni pa da puste igrača od 26 god u sjajnoj formi i to bez obeštećenja. Pre par dana njegov menadžer je odbacio sve spekulacije i jasno rekao da se pregovara isključivo sa čelsijem oko produžetka saradnje.

Dakle, njega treba zaboraviti i pokušati angažovati malog coentraa ili zhirkova.. prvi je perspektivniji, drugi je jeftiniji (i obožava Milan).. obojica su sposobni igrati na svim pozicijama po levoj strani i to bi nam puno značilo..

U svakom slučaju, jedan bek na zimu je Apsolutni Prioritet koji ne sme da izostane.
Ne brini, izostat ce Znas i sam kakvi su krembili ovi nasi. Ja vise razmisljam kojeg ce nam sad Over30 dovuc na zimu i predstavit kao pojacanje, kao sto je slucaj bio sa Manciniem. hahaha zalosno
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2010, 13:48   #27221

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
ma imaš brate di oćeš,ne budi linčina!!od nethr-a do youtuba..imaš snimaka primlačivanja na bacanje!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2010, 16:55   #27222

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

http://img205.imagevenue.com/img.php...4_122_16lo.jpg
Old 14-10-2010, 19:39   #27223

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Quote:
kraj 2. videa...
http://www.net.hr/sport/page/2010/10/13/0509006.html

lijep potez dinha na treningu
http://www.jutarnji.hr/video--ronald...hunta-/895033/
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2010, 09:19   #27224

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Brazilac dobio slobodu da bira svoju sudbinu u Milanu

I pored priča o Ronaldinjovom napuštanju kluba, Silvio Berluskoni ga želi u Milanu.

''Moj ugovor treba da istekne, ali nisam zabrinut oko svoje sudbine. Berluskoni mi je rekao da mogu da ostanem u klubu koliko hoću'', rekao je samouvereni Ronaldinjo.

On je i hvaljen i kritikovan zbog svojih igara ove sezone,

''Da li još uvek mogu da igram? Mogu. Ljudi se nerviraju jer svašta radim na terenu bez mnogo trčanja, ali onda ja asistiram dobro. Psihološki se osećam odlično i vraćam se na nivo kada sam osvojio titulu najboljeg igrača sveta'', kaže sjajni Dinjo i nagoveštava da će ponovo uveseljavati navijače na ''San Siru''.
Old 15-10-2010, 15:20   #27225

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Pa pazi, ja sam prosle sezone Cirkusanta najvise kritikovao. Ali, kad mi neko pokaze pomake, volju, zelju i htijenje za poboljsanje, e onda i ja mijenjam svoje predrasude. Ne samo sto sam mu skinuo prefiks cirkusant, vec sam ga prozvao magijom.
Zasto?
Dinho je pokazao da moze i zna sta hoce. Kod Lea je mogao da radi sta mu je volja, kod Allegria to ne ide. Ovaj mu je odma pokazao zube izbacivsi ga u 55' susreta, a prije par tekmi ostavio na klupi. Znaci, mora se mijenjat i igrat za tim a ne samo razmisljat o postizanju golova. Nije ovo betonski, pa uzmi loptu i driblaj dok ne zabijes. Dinhov posao je da asistira, a ne da postize golove. I to radi fenomenalno, ko sto Bruce Willis rece: Kansas City Shuffle
A sad je naucio da mora znat igrat i iza napadaca.
Zato, bravo magijo
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules