Koliko je ovdje mrznje prema covjeku koji je u Milanu osvojio titula, vjerovatno onoliko koliko mrzitelji imaju godina. Cuj "neki tamo" odbio da bude konobar Galijaniju. Ko je taj i koje su mu reference. Nasao (ako je to uradio) par dobrih igraca, Palermo i Verona.
I sad Sedorf frajer gospodin i bogatas.
Stabje onda Pipo Inzagi kojeg Galijani kao hoce.
Za merkato nema para i to je to. Ne znam sta toliko dramatizujete. Berluska ce prodati kad mu bude interes i to je to. A do tada kome nije po volji imate Reale Barcelone PSG ove Celzije Mancestere pa slazite ekipe u mislima.
Evo kakabanje majstora sa realizmom, uzvraća udarac. Osveta za otkaz geniju Allegriu, šampionu.
Seedorf je dosao, rekao sto ne valja, da igrači nisu fit, da hoce ove i ove, a ove nece, i Galliani mu od tada pokušava spakovat otkaz. Nema tu nikakve mržnje, mržnja je tvoja riječ i tvoja projekcija stari moj. Nisam ja nikakav teenager ili dijete da mrzim nekog debelog talijana jer je neki klub loš. Ja ne mrzim ljude koje ne znam. Samo govorim ono što je istina. A istina je da Galliani radi sranje od posla i da nece nikoga tko zna raditi da mu se mješa. B. Berlusconi je čak imala sastanke sa direktorom Atl. Madrida, koji tamo radi čuda, ali ni njega nije htio Galliani. Milan ima plaće DVA puta veće od Atl. MAdrida npr., pa ti misli tko je kakvu ekipu sastavio. A sastavlja direktor. Tj dottore Galliani veleuvaženi. A velika ljubav prema Milanu se pokazala kada je htio otići zbog Barbare, pa je raskid ugovora sa G-em 60mln eura. Pa ti vidi.
Znate koji je zadnji super prijedlog - Chissokho ili kako se vec piše? Da, onaj bek lijevi, koji je svuda propao...

Fenomenalno.
Cuj osveta za otkaz Alegriju. Hajde ako ti mislis onda neka bude tako.
Ali covjeka koji je potpisao 6 zlatnih lopti u 28 godina prozvati neznalicom je cisto L. U. D. I. L. O.
Ali zato je tamo neki iz Verone je madjionicar.
I kakav je kriterij velicina plate. Ima npr Arsenal puno vece plate i trenera pobjednika znalca i ne znam sta jos vec pa ih nema ni na mapi. I moze se naci koliko hoces slicnih primjera. Situacija kao ova sa A.Madridom se desava vrlo rijetko i dogodine ko zna mozda budu 4 ti a mozda se budu borili za opstanak.
taj bek cissokho ili kako vec se pise ne trebo doc kod nas prije 5-6 godina za 14 mil eura ali je pao na lijecnickom....razlog...imao je pokvarene zube....sjecam se da sam se smijao 5 dana....lol...hahah
(05-23-2014, 09:23 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]taj bek cissokho ili kako vec se pise ne trebo doc kod nas prije 5-6 godina za 14 mil eura ali je pao na lijecnickom....razlog...imao je pokvarene zube....sjecam se da sam se smijao 5 dana....lol...hahah
Izgleda da je bio kod zubara, i sad nije problem

Joj kad se sjetim toga, pa ovdje neko od članova i branio tu odluku sa objašnjenjem: to je bitno, jer ako ima taj problem, onda to utječe na njegov skelet, ti, njegove kosti, pa ne stoji ravno... I tako neke gluposti hahahaha
Druže ja sam idalje za opciju Santon - costanta
Niang na posudbi u West hemu sa klauzulom od 5 miliona eura
“Let’s hope the club understand his ideas and that they allow him to do his job,” Cafu said to Sky Sport. “He has different ideas, but he brought in some changes and that is not easy to do during the season.
“They should give him one or two full seasons before judging him.
“If they get rid of him now it would be disrespectful. If they don’t keep him and don’t get some good players how are they going to have a competitive team?”
Nesto slicno ovome je i izjavio Thiago Silva...
Btw ....Unai Emery bi do srijede trebao postati novi trener Milana....Berlu nije bas odusevljen jer zeli da ima sastanak sa Barbarom i Gallianiem do kraja maja, medjutim Galliani ga pozurujue da potpise Unai jer ce on cekati do srijede prije nego produzi ugovor sa Sevillom....cuveni agent Bronzetti pomaze Gallianiu, a Unai je odusevljen prilikom da vodi veliku ekipu pristao je na platu od SAMO 1 MILION EURA...takodjer Sacchi je veliki fan Unai i on ga je licno preporucio Gallianiu
(05-24-2014, 04:41 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]“Let’s hope the club understand his ideas and that they allow him to do his job,” Cafu said to Sky Sport. “He has different ideas, but he brought in some changes and that is not easy to do during the season.
“They should give him one or two full seasons before judging him.
“If they get rid of him now it would be disrespectful. If they don’t keep him and don’t get some good players how are they going to have a competitive team?”
Nesto slicno ovome je i izjavio Thiago Silva...
Btw ....Unai Emery bi do srijede trebao postati novi trener Milana....Berlu nije bas odusevljen jer zeli da ima sastanak sa Barbarom i Gallianiem do kraja maja, medjutim Galliani ga pozurujue da potpise Unai jer ce on cekati do srijede prije nego produzi ugovor sa Sevillom....cuveni agent Bronzetti pomaze Gallianiu, a Unai je odusevljen prilikom da vodi veliku ekipu pristao je na platu od SAMO 1 MILION EURA...takodjer Sacchi je veliki fan Unai i on ga je licno preporucio Gallianiu
I ja sam za Urijea. Covjek zna taktiku. Ma daj ba... evo veceras si vidio Carletta... tj. isti stari Carletto... ono sto ima to i pokaze... Znaci ne moze da probije taktiku, covjek i dalje gura 4-2-3-1, nema druge... pokzatelj: Moratta za Benzemu... ma daj bolan. Pa ja bi barem pokusao sa Iramaendiom mjesto Benzeme i pustio trojac iz ofanzivnog veznog da igra napad, znaci nesto sto neces ocekivat...
i oni tog Carletta zele nazad? Sva sreca covjek osvoji deciku.... hala Madridddd!!! Ne moud smilsit Atletico koji su grubijaneri teski,
ali.... Kod Urineje moras imat strpljenja...
Znaci ako on hoce to, onda to mora bitit to. A ne Essien ili neki drkadzija koji tebi daje milion od plate. Sa Ureom mozemo do drugog mjesta, al one tamo sezone do polufinala... ako mu se daju igraci koje zeli.... al to su pusti snovi.... eto nama idiotizam sa nasim Gallianiom i 30 igraca za Seriu A juhuuuuuuu
Nakon 3 osvojene lige prvakai objasnjavas kako bi ti bio bolji od Karla Ancelotija??????????
Koje su to droge ne znam, ali sigurno je kvalitet.
moram podrzat kakabanju(cak nisam ni napisao kakasvraka....ups...ipak jesam

)
za njegovo razmisljanje o gallianiju i sad o ancelottiju....da ne duljim
to su vrhunski ljudi svog posla koji imaju mane i vrline...
mana gallianija sto nije promijenio nacin svog rada na vrijeme i prevelik ego...
ali ego je sa pokricem...ali u proslosti se ne zivi...i to mu je jedina mana
ancelottijeva mana je da ne zna osvajati prvenstva....sad cete reci....osvojio je lige di je god bio trener.....
pogledajte kakve je momcadi vodio....trebao je osvojiti puno vise liga...naglasavam liga....
sto se tice vodjenja momcadi u lp....tu je bog...3 naslova..poraz u finalu(nesretan).....
taj nesretan poraz je izbrisao sa jucerasnjom sretnom pobjedom.....