Molim vas ako vec planirate objavljivati vijesti o transferima naučite razlikovati vjerodostojne podatke od kretenskih članaka koje pišu novinari željni primjećivanja. Po nekakvom mom mišljenju emisija studio sport koja se emitira od ponedjeljka do petka u 13 sati je veoma vjerodostojna kao i gazzetta dello sport ili corriere dello sport te calciomercato.it
DAKLE KAKA NEĆE DOĆI U MILAN!!!!!Moguća pojačanja koja se navode za vezni red su Lassana Diarra, Fabio Simplicio te Riccardo Montolivo za kojeg je i poslana ponuda od 7 milijuna eura. Ipak, treba reći kako se traži i Maxwell za poziciju lijevog beka, jer je Taiwo povrijeđen i divnog li čuda nije uspio uvjeriti Allegrija da je dovoljno kvalitetan za Milan.
Preziosi i Galliani su se dogovorili oko prelaska jednog igrača u Milan u siječnju (netko je to već napisao). Nagađa se da bi taj igrač mogao biti baš Ganso.
A ovo komentiranje oko toga koji su igrači potrebni a koji nisu je stvar osobnog ukusa. Seedorf je asistirao za gol Ibri u superkupu, ali izgleda ni to ne valja. Van Bommel jest mesar,ali lijepo drži vezni red, ali eto ni to ne valja. Pa za osobne ukuse postoji PES 11 i master liga gdje se svi ti igrači mogu potjerati pa dovoditi neki "kvalitetniji".
Znaci onda ostaje ona stara zelja forumasa, montolivo sad i ganso u sijecnju.
E kad bi to galliani isposlovao, onda bi ovo bio briljantan mercato!!
(08-30-2011, 01:28 PM)geoff Wrote: [ -> ]Znaci onda ostaje ona stara zelja forumasa, montolivo sad i ganso u sijecnju.
E kad bi to galliani isposlovao, onda bi ovo bio briljantan mercato!!
http://www.calciomercato.it/news/128678/...-2012.html
E želja za siječanj ti se neće ostvariti jer tada dolazi Kevin Konstant, za mene prava enigma...
A za Montoliva ti je ostalo nešto više od 24 sata...valjda...jer matematiku sam imao 2 sa instrukcijama...
Nije meni montolivo nekaka prevelika zelja, kao ni ganso uostalom, ali obzirom na okolnosti ti bi transferi sjeli ko budali samar

(08-30-2011, 12:24 PM)dejo Wrote: [ -> ]Molim vas ako vec planirate objavljivati vijesti o transferima naučite razlikovati vjerodostojne podatke od kretenskih članaka koje pišu novinari željni primjećivanja. Po nekakvom mom mišljenju emisija studio sport koja se emitira od ponedjeljka do petka u 13 sati je veoma vjerodostojna kao i gazzetta dello sport ili corriere dello sport te calciomercato.it
DAKLE KAKA NEĆE DOĆI U MILAN!!!!!Moguća pojačanja koja se navode za vezni red su Lassana Diarra, Fabio Simplicio te Riccardo Montolivo za kojeg je i poslana ponuda od 7 milijuna eura. Ipak, treba reći kako se traži i Maxwell za poziciju lijevog beka, jer je Taiwo povrijeđen i divnog li čuda nije uspio uvjeriti Allegrija da je dovoljno kvalitetan za Milan.
Preziosi i Galliani su se dogovorili oko prelaska jednog igrača u Milan u siječnju (netko je to već napisao). Nagađa se da bi taj igrač mogao biti baš Ganso.
ako već druge moliš da objavljuju vesti verodostojnih izvora, onda ne bi trebalo da radiš suprotno, jer ova boldirana rečenica ne da nije verodostojan izvor nego si je doslovno izmislio.
prvo, taiwo jeste povređen, ali već bi mogao biti na terenu protiv barce.. evo ti link za to (verodostojan)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60117
drugo, maxwell je Non Eu igrač.. koja je logika da dođe bek koji je zagazio u 4. deceniju i da zatvori vrata eventualnom dolasku Gansa na zimu?? uostalom, to je i ćelo izjavio.. evo link i za to >
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60183
treće, niko od funkcionera kluba niti trener, nije izjavio bilo šta što bi aludiralo na nezadovoljstvo igara nigerijca, jer niko nije lud da ocenjuje igrača posle 3 meča u novom klubu, a još manje da ga osuđuje.. a evo ti i 2min kompilacije kako taiwo igra 1 na 1 protiv najboljeg krila planete
http://www.youtube.com/watch?v=OHsQ3eqKEBw
(08-30-2011, 01:41 PM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ] (08-30-2011, 12:24 PM)dejo Wrote: [ -> ]Molim vas ako vec planirate objavljivati vijesti o transferima naučite razlikovati vjerodostojne podatke od kretenskih članaka koje pišu novinari željni primjećivanja. Po nekakvom mom mišljenju emisija studio sport koja se emitira od ponedjeljka do petka u 13 sati je veoma vjerodostojna kao i gazzetta dello sport ili corriere dello sport te calciomercato.it
ako već druge moliš da objavljuju vesti verodostojnih izvora, onda ne bi trebalo da radiš suprotno, jer ova boldirana rečenica ne da nije verodostojan izvor nego si je doslovno izmislio.
prvo, taiwo jeste povređen, ali već bi mogao biti na terenu protiv barce.. evo ti link za to (verodostojan) http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60117
drugo, maxwell je Non Eu igrač.. koja je logika da dođe bek koji je zagazio u 4. deceniju i da zatvori vrata eventualnom dolasku Gansa na zimu?? uostalom, to je i ćelo izjavio.. evo link i za to > http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60183
treće, niko od funkcionera kluba niti trener, nije izjavio bilo šta što bi aludiralo na nezadovoljstvo igara nigerijca, jer niko nije lud da ocenjuje igrača posle 3 meča u novom klubu, a još manje da ga osuđuje.. a evo ti i 2min kompilacije kako taiwo igra 1 na 1 protiv najboljeg krila planete
http://www.youtube.com/watch?v=OHsQ3eqKEBw
Prvo i drugo da odmah riješim: Taiwo je povrijeđen i u slučaju ako se ozljeda kojim slučajem pogorša bolje imati Maxwella nego Antoninija jer kako stvari stoje Ganso neće doći kod nas ne samo na zimu nego ćemo se strpiti par godina.To je sve lijepo bilo rečeno danas na studio sportu u 13 sati. Za zimu je dogovoren već transfer Constanta...Da se razumijemo,volio bi da se Taiwo pokaže izvrsnim rješenjem ali ja ga pamtim kao igrača kojem neke odluke i nisu baš inteligentne...
Treće:Znam da se nitko od funkcionera kluba nije oglasio o njegovim igrama, a klip sa youtubea mi ništa ne znači iako ga je Taiwo pojeo,jer upravo sada i sam gledam klip sa Constantom na kojem čovjek jede ljude pa ga sigurno nemam namjeru predstavljati kao novog Redonda...a ako je Robben najbolje krilo na svijetu(mislim da će se većina ako ne i svi složiti da je CR7 najbolji na toj poziciji) onda je stvarno sve otišlo kvragu...
zambrota je prva alternativa na bočnoj poziciji, a njega još uvek vrednuju kao pouzdanu kariku koja može pomoći baš u ovakvim situacijama.. iako je on za mene davno prošlo vreme
maxsvel nie nista posebno za razliku od zambrota koj barem u odbrani e solidan.. neznam za vama ama meni bas i ne mi se dopada sto u zadne vreme sobiramo visok iz barsa i reala :/
u zimski mercato moze da doce do razmena igraca cassano koi ce nema dovlno minutaza za EURO 2012 a od genova mozda da doce konstant,M.Veloso. Kucka e dogovorio sve so Inter :/
fiorentina mora da proda montolivo posto su u minus 11 mil tako da mora da prihvate te 7 mil
Predsjednik Villareala: Barca i Real uništavaju španjolski nogomet
Predsjednik španjolskog nogometnog velikana Villareala, Fernando Roig, digao je glas protiv Barcelone i Real Madrida...
Nakon bolnog poraza od Barcelone (Barcelona – Villareal 5:0 op.a.) Roig je ustvrdio kako financijska razlika između klubova u španjolskoj ligi uništava španjolski nogomet. Tako na jednu stranu stavlja Real i Barcu koje ostali španjolski klubovi nikako financijski ne mogu pratiti što ih ujedno čini i nekonkurentnima u španjolskom prvenstvu.
- Ako žele imati samo dvije dobre utakmice u sezoni onda im to i dajte samo dvije dobre utakmice u sezoni koje će igrati međusobno. Oni će biti zadovoljni, ali će uništiti španjolski nogomet.
Primjerice, Villareal radi sa godišnjim budžetom od 70 milijuna eura, dok Barcelona na raspolaganju ima ni manje ni više nego 430 milijuna!
Roig također kritizira način na koji se klubovima plaćaju televizijska prava jer neki imaju preko nekoliko puta veće dohotke od drugih.
Kritikama se pridružio i Jose Maria del Nido, predsjednik Seville.
- Barca i Real kradu svima novac od televizijskih prava. A zašto? Zato jer je svima jasno da će netko od njih osvojiti prvenstvo, a onda svi žele gledati utakmice prvaka...
Sevilla će tako ove godine zasigurno osjetiti financijske gubitke nakon ispadanja iz Europa lige od Hannovera, jer novac od TV prava za španjolsko prvenstvo neće pokriti sve njihove troškove kao što bi bio slučaj da su zaigrali u Europa ligi.
Mislim da je ovo za Mexwella radi African Cupa...Taiwo ce biti odsutan...Galliani potvrdio opet da nema novih pojacanja...mada mu nesto ne vjerujem nikako...treba nam vezni igrac pod hitno