Jako losa utakmica, možda i najlošija od ovog posta kovid perioda ali bitno je da smo uzeli 3 boda igrači su nam umorni to se vidi ja se nadam odmoru glavnih igrača protiv lila, udineze je inače za nas nezgodan a pogotovo zadnjih 10 tek gosina, ovaj de paul je samo takva prevara od igrača lik glumi za oskara i više provede.lezeci na travi nego igrajući par faulova je dobio bez kontakta naših igrača onako valjda mu zrak zapeo...
Tek ce tu biti umora... Evropu su nabili svake nedelje...
Protiv Lile bi po meni trebala igrati prva ekipa možda odmoriti samo ove koji idu na reprezetantivne tekme jer oni nebudu imali prije napoli slobodno
Ostali bi trebali igrati full jer sa pobjedom smo skoro osigurali prolaz dalje u europi pa onda možemo protiv sparte i praga igrati sa rezervama i odmarati za ligaške utakmice
Ma kakve reprezentacije ,pustiti samo ove sto igraju baraze za Euro ,koji su bitni ,a ove ostale (obzirom da klubovi imaju pravo da ih ne puste zbog ovog sranja sa koronom) ostaviti da sede kod kuce... Kakve Lige nacija , kakve prijateljske ,kakvi bakraci ,neka te tuturutu utakmice igraju sa igracima iz domacih liga...
Ligu nacija su komotno mogli otkazati ovaj krug ,jer je totalno nebitna kao takmicenje van ciklusa Eura.
Grupna faza ove budjave Evropa lige se mogla igrati na po jednu utakmicu ,kad su mogle kvalifikacije ,moglo je i ovo...
Ali ne ,to mora sve da se odigra ,jos malo pa ce raspored utakmica biti kao u NBA ligi...
Jbga ,desava se... videcemo kako ide dalje u prvenstvu ,a za ovu ligu evrope kako bude. Treba utuci Veronu ,bitnija je od Lila.
Opet nisam gledao ,jer mi se kose termini sa Zvezdom ,tako da ne znam na sta je to licilo (ili nije licilo) i ima li razloga za brigu...
Izgleda da bi to bilo to...raspad sistema je poceo. Iskreno, mislio sam da se ovo nece desiti, ali ocito nista se nije promijenilo.
Nemam utisak da je raspad sistema, deluju malo fizicki istroseno. Ipak, i sa ovako losom formom dominiramo. Mislim da cemo uspeti da okrenemo.
A rano je za raspad sistema

Ako ne pobedimo 5-6 u nizu onda je to to

Jebe nas raspored i nikakva klupa... Bolje da nismo ni usli u ligu evrope...
A lose je ovo, pravo lose, ova Verona jeste seljacka ekipa...ali gubiti od njih 2:0 nakon 20 minuta ...