Ecco la classifica degli ingaggi percepiti dalla rosa del Milan 2012/13 secondo il quotidiano sportivo La Gazzetta dello Sport.
Mexes 4 mln
Pato 4 mln
Robinho 4 mln
Montolivo 3,5 mln
De Jong 3 mln
Pazzini 2,7 mln
Boateng 2,5 mln
Abate 2 mln
Bonera 2 mln
Bojan 1,5 mln
Abbiati 1,5 mln
Ambrosini 1,5 mln
Emanuelson 1,5 mln
Flamini 1,5 mln
Muntari 1,5 mln
Nocerino 1,5 mln
Zapata 1,5 mln
Traorè 1,2 mln
Amelia 1 mln
Antonini 1 mln
Yepes 1 mln
Acerbi 0,8 mln
Constant 0,8 mln
El Shaarawy 0,8 mln
Mesbah 0,6 mln
Didac Vilà 0,6 mln
Gabriel 0,5 mln
evo tu imas 50 mil minu plus 2 3 .. a to da smo prvi nema sansi. pirlo 5 mi bufon 6 chielini 5
ove plate su bez danok pa mozda stizu do 120 mil ali bez legendite i bez ibra da smo dale prvi u placama to tesko da bi svi progutali
valjda su uracunati porezi... ali bez obzira na sve ionako me ne cudi ko sve danas radi ka novinar...
(09-11-2012, 04:53 PM)DUCO Wrote: [ -> ]Ecco la classifica degli ingaggi percepiti dalla rosa del Milan 2012/13 secondo il quotidiano sportivo La Gazzetta dello Sport.
Mexes 4 mln
Pato 4 mln
Robinho 4 mln
Montolivo 3,5 mln
De Jong 3 mln
Pazzini 2,7 mln
Boateng 2,5 mln
Abate 2 mln
Bonera 2 mln
Bojan 1,5 mln
Abbiati 1,5 mln
Ambrosini 1,5 mln
Emanuelson 1,5 mln
Flamini 1,5 mln
Muntari 1,5 mln
Nocerino 1,5 mln
Zapata 1,5 mln
Traorè 1,2 mln
Amelia 1 mln
Antonini 1 mln
Yepes 1 mln
Acerbi 0,8 mln
Constant 0,8 mln
El Shaarawy 0,8 mln
Mesbah 0,6 mln
Didac Vilà 0,6 mln
Gabriel 0,5 mln
evo tu imas 50 mil minu plus 2 3 .. a to da smo prvi nema sansi. pirlo 5 mi bufon 6 chielini 5
ove plate su bez danok pa mozda stizu do 120 mil ali bez legendite i bez ibra da smo dale prvi u placama to tesko da bi svi progutali
ovo je 48 miliona, sa porezom 96 miliona €
Ne kontam kako je moguce da ovaj sastav ima 120 miliona troskova? Pa ne prima Allegri 20 miliona godisnje????
i u vezi Ibre i Thiaga, kako ces ti sad na ovu skupinu gdje je razlika ide 0,5 do 0,2 stavit na vrh Thiaga sa 6,75 i Ibru sa 12 miliona?
Potpisati ugovore na 4 milje a ostatak love dobivat će na crno
Kvalifikacije gotove, najzanimljivija grupa ikada i nitko nista ne komentira

Valjda je svima jasno da i Belgija i Srbija i Hr nisu u biti nikakve ekipe pa nisu ljudi vise ni zapaljeni toliko. Ali biti ce napeto svakako. Barem cu vidjeti Balea u zivo kako pretrčava sve sam
Sto se tice naseg Milana sve je po starom. Robinho se vraca nakon Atalante, Montolivo propusta Atalantu + slj kolo mislim, a Pato se vraca za bozic s Djeda Mrazom. Abate i Boa su spremni, a meni je zao De Sciglia. Najradije bi njega na lijevi bek samo da igra. Ionako necemo nista osvojiti pa neka barem mladi sto odigraju: Shaarawy, Sciglio, Calvano, Valotti itd.
Super Pippo postao trener i svi kao puno od njega ocekuju. A ja ocekujem da ce on vrlo skoro biti glavni trener Milana jer ce Galliani napucat ovog tipa.
Silvio prodaje neku "vilu" za 470 mln eura Arapima... Nije losa cijena skoro kao moja kuca na moru

Koja bolest e...
Sada ako je faca neka uzme najjaceg trenutno igrača: FALCAO! I onog Mbiwu s kojim imaju dogovor i onda idemo igrati bar donekle posteni nogomet.
[quote='mrki' pid='38661' dateline='1347539447']
Kvalifikacije gotove, najzanimljivija grupa ikada i nitko nista ne komentira

Valjda je svima jasno da i Belgija i Srbija i Hr nisu u biti nikakve ekipe pa nisu ljudi vise ni zapaljeni toliko. Ali biti ce napeto svakako. Barem cu vidjeti Balea u zivo kako pretrčava sve sam
i to kako e zanimliva mi smo pokazali igru aili smo uzeli samo bod sad kao domacini ocekuemo hrvatsku i srbiju ako pokazemo istu igru onda bice svasta u ovoj grupi. imamo novi pretsednik novi selektor , novi mlade momci u kombinacii za uigranima i pandev kao fantazista i najvaznie novi stadion sa 45 iljadi grla pa ocekuemo vas
belgijanci su strasni samo treba malo uigravanja i da dovedu normalnu špicu
(09-13-2012, 03:45 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]belgijanci su strasni samo treba malo uigravanja i da dovedu normalnu špicu
Dofurat ce nekog Alžirca, Marokanca itd i svi ce reci kako eto imaju sad ok spicu. Zato repke i jesu super za gledati, jer ne mozes kupiti igrača. eee... da je nama Vieira pored modrica i cappello umjesto ovog izbornika

makedonci igraju dobro da, bit ce gadna tekma kod vas kao i uvijek!
Novo: Ronaldo ce napustiti MAdrid, potvrđuje predsjednik kluba. calciomercato.com