Gigio, abate, roma, pale, des, loca, bona, berto, suso, delafu, bacca, golman, gomez, calabria, anto, kuco, pasa, lampa
Eto! 18 igraca s kojima se ova sezona moze zavrsit. I de nek mi samo neko od vas navede jos nekog koje prijeko potreban ovoj momcadi a da je medu nasi 40???? Zbog ovoga sam ljut na montellu, mihu, seedorfa, pippa,... alegrija. Na sve one kvazi trenere kojima treba hrpa igraca a takmice se godinama "samo" u Serie A. Zato mi vade stvarno zivce. Jest ovo Juve i sve, izgubili smo zasluzeno, ali vadit jednog jedinog napadaca kad ganjas rezultat za mene izgleda kao: jbg izgubili smo ajmo cuvat igrace... zastooooo pa gdje je to Milan DNA???? Kad je kod nas predavanje postalo dio DNA??? Ovaj Milan je ganjao 1:0 u Madridu i zabio na 1:2. Ovaj Milan se prije borio sa Machesterom, Barcom, bio ubica Bayerna (tolika da nas se i dan danas boje), dero Real... gdje je to otislo???? Gdje je taj spirit nestao? Milan koji se predaje u 60toj na 2:1 hahahhaha palim svijecu Leonardu koji je u Firenzi pokazao muda i stavio sva 4 napadaca i pobijedio.
Veceras smo pokazali koliko smo daleko od "Milan" a krasimo se tim imenom. Montella srami se za tu pressicu koju si dao. Sramota.
A mozda je Bacca bio blizu povrede, mozda je izgubio snagu. Tko ce sad znati sta je tocno bilo. Ali bitno da mi znamo bolje od trenera koji ovu juniorsku ekipu drzi u prvih 5-6 ekipa na ljestvici. Bravo, ajmo sad srati po Montelli, nema on pojma, mi smo ti strucnjaci koji bi trebali voditi ekipu...
Šampionski Milan? DNK? O čemu pričaš brate, tim su nam 90% deca i igrači za Atalantu, hoćeš oni da ti okreću 2:0 protiv Juventusa i sutra protiv Barselone? Daj osvestite se bre već jednom, nama je vezni reda za jednu Đenovu i borbu za opstanak, gde možeš s time da praviš ozbiljne rezultate.
I ja sam veoma zadovoljan Montelom i lik je izvukao maksimum do sada ali treba reći, izmene i pre svega ovo konstatno jurcanje rezultata ima svoje razloge i to se mora kritikovati. Zato što posle toga krenu da igraju kako treba ali tako se može samo protiv Torina okrenuti rezultat a ne protiv ozbiljnog tima.
A klinci neka sjebu svaku utakmicu, 10 puta mi je draže nego prethodnih godina kad sam gledao govna poput Meneza, Balotelija i Boatenga da srame ovaj klub 90 minuta i onda opale sa 30 metara zabiju pa dosta navijača krene da svršava a 10-ti smo na tabeli i svi nam se smeju, bez ikakve nade da će biti bolje. To je bila muka.
Uz pametan rad i investije sve će se ovo debelo isplatiti, osnova je tu i to je najbitnije.
Neko nas je ovdje stavio po jacini igraca u nivo Napolija i Rome, cak malo jaci je Juventusov tim...
Potpuno se slazem s tobom, ovo su osrednji igraci sredine tabele sa par individua koje mogu nesto. Svaka cast Montelli sto uspijeva izvuc maksimum iz toga i gura ove omladince. Ali grijesi dosta na pripremanju utakmice. Vec treci put za redom mi primamo 2 gola u prvi 15 minuta. Haj prvi put se desi, drugi put jbg losa sreca, ali treci put.... i bas sto kazes tek tad se probudimo i krenemo ganjat rezultat. To je van svake pameti.
I ne kontam mu izmjene. Kad trebas stic rezultat, napravit nesto vise, zasto tako glupe izmjene da izgleda kao da se branimo? Vadit napadaca a treba ti gol... ok Spanija je na taj nacin nabila Italiju 5:0 ali mi nemamo fantaziste u veznom redu koji sa par poteza mogu oslobodit ona krila da istrce sami na golmana. Mi imamo kucku, bertolacija, radilice koje trce ali to je to. Nesto vise od njih trazit je besmisleno. Jedina 2 tehnicara su ti Bona i Suso, a oni su krila. Fali nam kvalitetni pojacanja ako zelimo vrh tabele, inace gledat da spasimo barem to 5to mjesto
Ma brate ja pričam svake godine, jebeš Ligu Evrope. Ako hoćemo da sledeće dođemo do prva 3 sa jačim igračima (ili 4 ne znam kad počinje da važi ono pravilo) Evropa će ih samo ometati. Ako budemo 5-ti ok je to, ali ništa strašno i ako ispustimo.
Treba nam bilo kakva Evropa radi lakseg dovodjenja igraca... Ko ce ozbiljan doci da igra samo Seriju A kad na stolu ima i ponude klubova slicnog ili boljeg ranga koje mu nude ako ne Ligu Sampiona a ono bar Ligu Evrope? A nismo bas nesto bogati da im te "nedostatke" nadomestimo visinom plate...
Na kraju sledece sezone(17/18) prva 4 tima Italije idu u LS ,jer LS 2018-te(na 19-tu) se igra po tom novom formatu. Sto znaci da vec sad ovaj tim treba privikavati na "ekstremni fudbal" na vise frontova...Bar od avgusta do decembra...Trenutno ne vidim nekog materijala za prolazak grupne faze LS....cak i sa "povoljnim zrebom"....koji ce biti tesko izvodljiv jer cemo najverovatnije ici iz 4-tog sesira...
Sto se tice dece i njihovih gresaka... sve bi to mnogo bolje i lakse islo da oni imaju pored sebe nekoga da uce od njega... Od koga ce da uce? Abatea ,Honde i Montoliva ahahahhaha ? Ovako su prepusteni sami sebi i iskustvo sticu kroz greske... I to ce potrajati i gresaka ce biti malo vise nego da rastu u nekim normalnijim sredinama...
Svako ima neke svoje "vizije i ideje" kako je do ovog "stanja na tabeli" (ako je to vise uopste neko stanje) doslo...Ja sam svoje izneo ranije i smatram da je ponajmanje Montelina zasluga... Zalet tog sticaja okolnosti se polako gubi i sad se vidi Montelino "pravo lice"... takticka nesposobnost i nespremnost... To je taj Montela koji je Sampdoriju umalo izbacio iz Serije A svojim briljantnim izmenama i slicnim bravurama... Kako vreme bude odmicalo a umor i povrede(nadamo se ipak ne) stizali ,to ce se sve vise osetiti i dolaziti do izrazaja.... nazalost...
Mozda je sinoc mislio da se igra i revans pa cuvao minimalan poraz sa golom u gostima ,ko bi ga znao...
U svakom slucaju Udineze ce nam dati odgovore na neka pitanja...
Niang je otisao u Votford na medicinski pregled.... Pozajmica 6 meseci (zarada pola milionceta) i otkupna klauzula od 18 miliona koja postaje obavezna ako nesretnik postigne 10 golova dok je tamo...
Zamena za njega stize iz Djenove ,samo ostaje da se vidi ko... zavisi od toga koga ce Djenova dovesti pa samim tim ko im vise ne bude trebao njega ce nam dati...
Hvala Galijaniju sto je svojim prijateljstvom sa Presiozom omogucio da kupimo otpatke sa Djenovinog tanjira...inace bismo mreli od gladi.
http://www.football-italia.net/97448/rep...tford-deal
Nijang sad navodno hoce samo na suvu pozajmicu.
Jedini problem Maji je taj sto ga prati vec pola Evrope, i to timovi poput Barce, Reala i Bayerna

Lako je nekad bilo Berlusconiu 1990-ih kad skoro pa i nije imao konkurenciju. Sad za svako ime koji je bilo kakav talenat vec u redu stoje tri engleska, tri spanska i dva njemacka kluba...
Sampanjac spreman? Otvarajte ga ,stize Okampos.