Eto ga, Atalanta odradi kolko im treba, nerijeseno protiv Juventusa. Sami smo krivi. Zato slijedece godine opet Euroliga, i ovaj put nek nas Bate Borisow izbaci u laganoj grupi. Zasluzili smo. Eto nek amateri opet imaju utorak i srijedu slobodnu i gledaj utakmice koje samo mogu sanjat
Smećari
Postoje šanse da se bar 1 od ovo dvoje oklizne u poslednjem kolu...
I ova danasnja utakmica i pobjeda je ustvari pokazala da roster cine nedoarasli igraci za Milan i vece stvari. Vecina ovih igraca ne zna igrati utakmice "koje moraju pobjediti".
Strucni stab takodjer nema nacina (ili znanja) i ne uspjeva da psihicki pripremi i motivise igrace da igraj iste utakmice "koje moraju pobjediti".
Isti igraci (malo drugacija formacija) nakon odbranjenog penala, potpuno drugaciji, bolji i ozbiljniji pristup. To je jednostavno bila situacija koja je mogla otici i skroz na drugu stranu. Protiv ekipe koja je vec ispala, porazno. Do penala igra kakve pruzaju ekipe iz sredine tabele, bojazljivo, bez kontrole lopte i povremeni napadi. Nakon penala i ulaska Cutronea, potpuno drugacija slika, trcanje, zeljni i odlucni da dobiju svaki duel, unatoc ocigledno nedostatku kvalitete...
Juventus i nije htio da igra...Barzagli od prve min (bez obzira sto se oprasta) sve mi je bilo jasno. Da Mario nije izveo onu bravuru ne bi izjednacili...s druge strane Napoli igra pravu ligasku i takmicarsku utakmicu, zeljni da pokazu da su samo slabiji od Juventusa...svaka im cast na pristupu i igri...
Igramo EL sigurno, ali postoje dobre sanse da ce nas izbaciti na godinu dana iz evropskih takmcenja...
Zadnje kolo :
Atalanta - Sassulo (na stadionu Sassula)
Inter - Empoli
SPAL - Milan
Iskreno nisam siguran koliko Milan moze pobjediti tu tekmu, jer je Spal jako ozbiljnija ekipa od Bologne, Fiorentine i Frosinonea...prije mislim da mozemo stici Intera, nego Atalantu...Empoli igra sjajno vezali su tri pobjede, gori im pod nogama, a u Interu je raspad, dali su otkaz Spalletiu samo mu jos nisu zvanicno saopstili...
Napoliu kapa dole, volim takve ekipe, zbog toga se fudbal igra...nije im trebalo uopste, a odigrali su sportski i rastavili Inter na proste faktore. Volio bih da nas Milan uvijek tako igra. Mnogi ce reci pa ovom Juventusu nije trebalo pa su zato odigrali ovako pasivno...ta prica nema logike. Napoliu isto nije trebalo, a igrali su i protiv tima koji s ebori za LP...tako da

1 bod zaostatka...To su one 3 izmene u Rimu.
Mi ako ispadnemo u Eurleague, odluceno je da ce prihvatit kaznu tako da slikedecu godine necemo igrat Europu. Odlicno. Tako smo barem se rijesili te kazne.
Ako pak prođemo u Champions League, onda bi se opet svađali sa UEFAom da nam nedaju kaznu. Znaci sta god se desi, dobro je.
Svi treneri koji su se dovodili u vezu sa Milanom, polako ali sigurno pronalaze druge timove...Conte u Inter, EDF u Sevillu, Sarri i Inzaghi navodno glavna dva kandidata za klupu Juventusa...sad se u medijima sve vise spominje ostanak Gattusa...ova nova Uprava i vlasnici moraju pokazati zrelost i odgovornost...
Na sve spekulacije oko smjene trenera ni jednom nisu izasli javno i zastitili trenera, kakav god i ko god da je on, to je pravo pickasto od Gazidisa, Maldinia i Leonarda ...
Ako pogledate nasa 3 bivsa trenera, jedan doveo Bolognu na dno tabele i najlosije rezultate, drugi doso u Bolognu i vratio ih iz mrtvi, ali je bas trener za tu borbu za opstanak, a treci, meni najjaci

dosao na klupu Fiorentine, veza cak 6 poraza (sto sam realno mogo i ja ) i u zadnjem kolu spasava zivu glavu u borbi za opstanak...i jos kad vidim natpise da je Gattuso najgori trener u istoriji Milana ... Iako je nedorastao za Milan i nesto vise, za ovu trojicu je tata na klupi
Šta ima da ga štite kad je on bivši trener, ostao samo kao nužno zlo jer bi neka smešna zamena tek zasrala borbu za ligu šampiona.
Što se mene tiče ostaće u ok sećanju kako god se završi jer se za Milan borio više nego prethodni treneri ali posle sledećeg kola nema šta više da traži na klupi Milana.
(05-20-2019, 11:41 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Šta ima da ga štite kad je on bivši trener, ostao samo kao nužno zlo jer bi neka smešna zamena tek zasrala borbu za ligu šampiona.
Što se mene tiče ostaće u ok sećanju kako god se završi jer se za Milan borio više nego prethodni treneri ali posle sledećeg kola nema šta više da traži na klupi Milana.
Pa ko ce ga nasljediti?? Sheva, Ambrosini ili mozda Van Bommel???
Milan je uvijek stitio svoje trenere to je poenta price. Ako je bivsi ne mora se dodatno narusiti atmosfera i sami sebi otezat...
Najbolji primjer ti je Spalleti i Inter...pregovaraju sa Conteom, a Spalleti jos uvijek trener i pogledaj rezultata, samo Chievo pobjedili od tog trenutka...niti trener zeli raditi , niti igraci zele se trudit svi znaju da je bivsi na klupi...
Leonardo ce izgleda podnjeti ostavku do kraja sedmice...
(05-20-2019, 10:22 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] a treci, meni najjaci
dosao na klupu Fiorentine, veza cak 6 poraza (sto sam realno mogo i ja ) i u zadnjem kolu spasava zivu glavu u borbi za opstanak...
Jebe ga sto Empoli mora dobiti Intera ,inace bi opusteno ispao iz Lige. Djenova ce ga oprati u medjusobnom duelu ,a Udinezeu treba samo bod.
Mihajlovicu svaka cast za Bolonju. Onaj Inzagijev horor je stvarno trebalo ispraviti...
Sto se naseg trenera tice ,bolje i Gatuzo i Seva i Ambrozini ili VanBomel nego ona fudbalska nakaza Alegri... Vidim da su ga pominjali pre par dana...