Cerci je vrlo blizu odlaska, a Spalleti zeli po svaku cijenu Elshu, koji opet nije voljan da se vrati u Milan....Ako odu njih dvojica mali iz Ajaxa bi mogao stici El Ghazi...Ranocchia moli Inter da ga pusti u Milan
Prvu utakmicu igramo sa Allesandriom naredni utorak u Torinu, uzvrat je 1 marta na San Siru...
Sutra je sastanak Mr.Bee i Berlusconia u njegovoj vili...bice razgovora i oko transfera...remi sa Romom, prolazak u kupu dalje, i pobjeda nad konkurentom za mjesto koje vode u Evropu...i odma se o Milanu prica pozitivnije...
Reko sam vam ...prva stepenica oporavka Milana je da se prica samo o fudbalu kad se spomene Milan...a s obzirom kakve je sva govna izasrala Uprava za to ce trebati vremena i strpljenja
Dobro je to. Malo mira i stabilnosti pred tezak period. Ide nam gostovanje Empoliju,koje nije lako obzirom na okolnosti,pa gradski derbi sa sinterom.I taj kup nesretni se tu uglavio.Pa gostovanje Napoliju se blizi... Bice tu teskih momenata...
Za ElGazija je ponudjeno zvanicno 7 miliona + bonusi,njemu plata od 2 milionceta godisnje.
Klub je zvanicno saopstio da odustaje od Witsela u januaru. Primarne mete Felaini pa onda Banega.Ne znam samo (ustvari znam) koja budala je stavila Felainija kao veci prioritet od ovog drugog.
I jedna dobra vest,Inter je prihvatio ponudu Sampdorije za Ranokiju,jer "ne zeli da pojacava gradskog rivala".
Onaj iz Rivera dolazi sad u januaru. Dobice River 750 hiljada evra za njega,a on ugovor na 4 godine.
Navodno se sa interom bijemo za BenHarfu.
Izgleda da se Luiz Adriano vraca....Kinezi su mu ponudili drugi ugovor, a i Milanu su ponudili manje novca...znaci od 14 miliona eura nista...sad ce Galliani opet da kuka
Dijego Lopez ode u Besiktas izgleda.Ponuda je prihvacena,ostaje jos da se on dogovori.Nocerino je odbio Antalijaspor,ali danas dolazi predsednik tog kluba u Milano da ga ubedi da potpise. Izgleda da su se Berluskoni i Bee dogovorili sinoc,danas bi moglo sve da se ozvanici.
evo nas posed lopte u prvih 20 kola. interesantno da smo pobedili na dve utakmice kad smo imali najmanji posed,lacio i fjorentina.
Lakše Baka ulazi u prilike kad je nepostavljena odbrana, tad se samo gurne lopta u prostor za njega i to je gol

Navodno se juventus interesuje za Polija i hoce da ga razmene za Kaseresa.
Evo ga. Poslednje tri godine

63 fudbalera i 4 trenera

Boateng 64-ti
![[Image: SdUowmquZFc.jpg]](https://pp.vk.me/c630625/v630625377/c634/SdUowmquZFc.jpg)
Ladno 4 fudbalska tima ahahah
(01-20-2016, 03:47 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Evo ga. Poslednje tri godine
63 fudbalera i 4 trenera
Boateng 64-ti
![[Image: SdUowmquZFc.jpg]](https://pp.vk.me/c630625/v630625377/c634/SdUowmquZFc.jpg)
Ma treneri krivi sve sto posto....Ovo je crno na bijelo dokaz i pokazatelj kako upropastiti jedan dobar tim i od njega napraviti provincijsku ekipu...pola ovih igraca su od Raiole...
Pa jebem li im majku imal iko da odnese ovo pred Galliania i Berlusconia i kaze pa dobro majku vam jebem, sta je ovo !!!!....
Sad ce Galliani do kraja januara plakat za 14 miliona od Luiz Adriana i nece nikog dovest...sad je jedan visak u napadu...vjerovatno ide Balloteli
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Pobednik kupa Italije obezbeđuje učešće u Ligi Evrope u narednoj sezoni, bez kvalifikacija.
Međutim, ako taj klub preko šampionata obezbedi sebi učešće u Ligi Šampiona ili Ligi Evrope, onda u LE ide finalista kupa. Ako su oba finalista kupa plasirana među prvih 5 ekipa u Serie A, onda u LE ide šestoplasirana ekipa.
Znači, ako Milan bude igrao u finalu, obezbedio bi "Evropu" i u slučaju poraza (ali morao bi da igra kvalifikacije u avgustu), ako pobednik kupa ne završi ispod 5. mesta na kraju šampionata."