Juhuuuu prosli smo

rekao sam da navijam da prodjemo. E sad Ch. Liga

Cuj sad Allegri ipak ostaje? hahahha pa Galliani i da je izgubio nebi ga mijenjao. Jednostavno nema ko da preuzme tu poziciju. A Allegri moze da uziva. Majmun ostaje i dalje.
Ovo veceras je vama super? Sjajnoooooo!!! E pa ako je tako, molim Boga da sutra dobijete Bayern/Barcelona, onda mi, pa onda Man City/Dortmund i Real Sociedad/Viktoria Pilzen, pa da vas onda vidim kako OBOZAVATE VASEG ALLEGRIJA, jebo vas on. OVO JE VAMA SUPER????? Abbiati 3 puta spasava cist gol? Sredina koja nije u stanju da zaustavi PSV? Jedan Boateng koji opali loptu sa sredine terena i odma je Bog? Odigra jednu tekmu kako treba a onda 8 ujebe? Treci gol je ofrlje osutao i lopta ulazi. Napadaci koji trckaraju naprijed i jedini koji nesto radi je Super Mario i Sharawi. Sjajni Poli koji sjedi na jebenoj klupi jer kretencina na klupi ne vjeruje njemu vec Muntariju koji je trebao da bude kaznje u 20' kad je amaterski izgubio loptu kraj sesnsestrca, al na svu srecu igramo protiv PSV a ne Bayern, Man Utd, Arsenal, CHelsea, Real ekipe koje ovakve greske kaznjavaju sutom iz prve u gronji ugao. Pa jel vama ista ostalo u sjecanju od Barcelone prosle sezone?????? Jedna prilika za Messia i ode Milan u pizdu materinu. Ja vas apsolutno ne razumijem, majke mi ko da ste djecurilja koja upali PS3 ubaci Pro Evo i hajmo osvajat sve sa Milanom. hahahhaha majke mi smijesni ste mi.
Ako je ovo veceras vama super, e pa onda stvarno... ostajem bez rijeci...
Allegri je izveo normalnu ekipu kao i uvijek, nije nista zaustavio, jer ovako nesto i Schlake zna zaustavit. Ljudi su imali odlicne sanse, a on je to dpustao jer nije zatvarao sredinu. Vadit Sharawia za Polija je odlican posao, pojacat sredinu, ali i dalje ostavit napad. Ali zbog cega Poli na klupu a Muntari unutra? Poli je trebao od pocetka igrat i puno bi vise pomogao De Jongu i Montolivu u sredini, i onda bi Boa imao slobodnu sredinu da se krece sa AMC na krilo i da daje lopte. Ali on to ne zna, vec tu nam treba igrac kao Eriksen ili Honda. Ali sigurno ne Matri, koji je idiot kojeg ne mogu smislit. Wijnaldum slobodno se krece linijom i nabacuje, kazem vam sva sreca pa su ovi ne precizni i ne znaju gadjat glavom. Sva sreca pa nemaju pojma kako nas izvuc van kao sto to ozbiljne ekipe rade. Ovo veceras je pobijeda JER SMO JACI, al sigurno ne nadigravanje.
A ti Allegri, MOLIM te napusti klub. HVala ti za sve, al mars iz via Turati i idi na taj camac, jebo te on.
Ponavljam, radi pojedinaca ovdje sanjam i molim da sutra dobijete najjacu mogucu grupu, pa da vidim kako ce te bit drugi. A onda da cujem komentare kako je preteska grupa, kako se ne mozemo nosit sa velikanerima, kako nemamo igrace, kako je mercato uzas, kako su nam igraci povrijedjeni, kako ovo kako ono... i uvijek sve u krug.
Ponavljam: Milan nema igre na terenu od septembra 2011!!!
i ako ce te nekog slavit veceras, onda je to Abbiati. Covjek nije imao odbranu, da je bio bilo koji pametniji napadac, puno bi teze bilo. Ovako je covjek skidao ne moguce, jer su ovo ispred njega bili idioti koji su dosli sa mislima (sto mi je ovo nesto poznato od marta 2013) da su vec u drugom krugu tj. grupnoj fazi.
sad laku noc i forza Milan