(05-20-2013, 05:01 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Vidjet cemo u 8.mjesecu koliko je vrijedio mexesov gol sinoc....da li je 30 milijuna eura ili nula centi
Dobije se para i za kvalifikacije...ali ni blizu 30 miliona...
Danas citav dan bruji o penalu na Balloteliju...evo najnoviji ugao...http://i.minus.com/iUetPk06fGRvH.gif
Ne mogu da vjerujem na sta smo spali...jednostavno ne mogu da vjerujem...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=112398
Ovako se danas ponaša naš Milan. Nekada primjer elegancije. Ne znam što bih rekao. Možda sam ja star već pa ne kužim ove nove klince i modu, ako je to moda. Kao i Goeff. Stari moj već smo ostarili??

Jer gledam kako na stranim forumima svi prate twitter, slike, aute... Neam riječi za to.
Galliani jucer izjavljuje kako je Zapata GRANDISSOMO i sve je super. I normalno da želi da Max ostane jer ga ovaj sluša kako kod Galliani kaže. Ne vjerujem da možemo imati lošijeg trenera tko god bio. Samo je Leo bio lošiji od Maxa u biti.
4 igrača su minimum ili ne moramo ni pratiti slj. sezonu. Vezni X2, stoper i bek.
Kazu da ce Juve dovesti Jovetica i Teveza ili Higuania. Tu i Llorente. Tako da mozda uopce ne moramo previse strepiti sto se tice scudetta jer smo 5 godina iza njih.
@mrki
Ne znam brate, ali izgleda da smo i mi ostarili pa ne razumijemo trendove:-)
Jel moz zamislit da se recimo maldini, costacurta, albertini i boban na taj nacin slikaju? Ili, kaka, sheva, nesta i stam?
Htjeli smo mlade igrace. E pa onda se naviknite na Twiter, Facebook i te fore. I ja se slazem da ovo nije pravi Milan. Ovo je totalno neka druga prica. Kao da je ovo neki paralelni svemir gdje AC Milan postoji ali nema dusu, nema tradiciju, kao da svi oni silni trofeji i ugled iz proslosti ne postoje. Necu prestati navijati, ali nisam siguran da cu s velikim antuzijazmom pratiti nas klub kao sto je to bilo od 1994 pa do negdje 2011-2012. S tim da sam kao dijete imao krizu 97-98 gdje sam razmisljao da promijenim klub jer smo tad bili ocajni a meni kao tinejdzeru je to bilo nepojmljivo pa sam skoro poceo navijati za Real(zbog Sukera) ili za Manchester(Cantona) ali eto nisam. I drago mi je sto nisam. Al nadam se boljim vremenima za nas klub. Drugo nista ne preostaje.
Mazzarri benvenuto a Milano

Siamo con te nuovo mister

Ode Alegri a mozda i Galijani. Dobrodosao novi trener.
Oho Berluskoni sve demantuje. Ovo ce izgleda biti sapunica.
Dobrodosao Alegri opet.
U svakom slucaju bit ce zanimljivo ljeto.
italani imaju jedan zbor Vergona ili kak bese za nesto pateticno , nisko , ispod cene , uzasno ....
pa ljudi vi sve pratete i vi ste pateticni:p ja evo dva meseci ni na ovaj forum retko dolazim :/ nemam vole bojkotiram ali sezonu e zavrsila i sad novi nadanja , a naravno da necemo prestati da navivamo za Milan to se sa pare ne kupue za sve ostalo tu e master card
(05-20-2013, 07:57 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Mazzarri benvenuto a Milano 
Siamo con te nuovo mister 
navodno je Macari dogovorio sve sa komsijama nam....
Krajem sezone sam nekako pun inspiracije pa vas upozoravam da ću malo smoriti.
Gledaću sezonu iz ugla pred početak sezone. Rasprodato pola prvog tima, medju njima 2 najbolja igrača što se uglavnom užasno odrazi na ekipu, oni što su najduže u Milanu, idu iznad mogućnosti uprkos godinama i održavaju potreban balans odlaze.
Kvalitet je tu negde od 3-7 mesta, pojačanja stižu u veznom redu ali ostale linije bivaju oslabljene, ironično na isti smo se najviše žalili tokom sezone. Priča se o mladim igračima ali malo ko veruje da će napredovati dovoljno da zamene one koji su nas napustili a nada leži u Montolivu kao novom Pirlu koji pred dolazak u Milan nije imao blistave partije. Posle svega toga sezona ipak nije bačena.
Cilj je bio na samom početku dat i sastojao se iz ulaska u lš i promocije mladih igrača, dakle ispunjen ako prodjemo kvalifikacije mada zavisi kako gledamo ovu drugu stavku. Po meni, dobili smo dvojicu koji imaju potencijala zameniti nekadašnje legende našeg kluba, jednog koji je posle blistavog starta i dalje ipak talenat i Krkića koji nije napredovao. Pred sledeću se najviše spominje Saponara, možda i najbolji igrač druge lige uz sjajnu statistiku i atribute koje tražimo kod igrača godinama pa nekako dosta i očekujemo. Tu su Kristante, Ganz, Gabriel i drugi koji zaista obećavaju pa mislim da se to odvija u pravom smeru.
E sad, rezultati. Prvi deo u lš je nekako i bio razočarenje ali istovremeno realnost. Igrali smo užasno u ligi, to je bolje delovalo u Evropi kao što je često slučaj sa našim klubom ali nedovoljno za prvo mesto u grupi. Znajući da je Malaga zamalo ušla u polufinale ne treba previše žaliti ali je naš klub uvek u lš išao iznad mogućnosti a to sada nije bio slučaj. Protiv Barse koja je polako krenula da pada smo to vešto iskoristili, dali maksimum a tamo se uplašili pred start i omogućili im povratak. Sami smo krivi jer smo bili drugi u grupi i dobili teškog protivnika.
Kup, tu nismo nikada išli previše fokusirani, sada je bio trenutak za to ali nismo to iskoristili. Do polufinala nema pravog protivnika a prvi nas je izbacio, ipak je Juve bio tada jači a naši nisu uspeli da se suprotstave iako smo mogli izvući više.
Liga, užasan start, povratak čudesan, mi optimisti smo računali skor od famozonog 8. kola i videli nas u ravnopravnoj borbi za titulu sledeće sezone ali je stigao hladan tuš po meni. Opet smo bili slabi u mečevima sa jakim ekipa, gubili velike prednosti, to ostaje ogroman problem jer se ni u Evropi po tome nismo proslavili i dolazimo do borbe za 3. umesto za 2. mesto mada je ruku na srce Napoli na kraju ipak bio previše dobar da bismo ga stigli i da smo bolje završili sezonu. Uglavnom korneri mi ostaju pravo čudo kako ih ne koristimo jer tu ima dosta skakača i ne verujem koliko smo tu zaista loši. Takodje skok igra pozadi prilikom prekida ali i igre očajna početkom sezone, popravljena kasnije ali se i protiv Siene videlo da to nije na pravom nivou.
O Alegriju ne menjam stav, zamenio bih ga samo velikim stručnjakom jer ga igrači vole, stvorio je novi tim i najbolje zna kako da nastavi sa istim sledeće sezone.
Igrači, čisto par njih.
DES najkonstantniji tokom sezone od svih bekova, par puta bljesnuo, fali mu samopouzdanja ali nema velikih mana u igri i ako unapredi odredjene stvari prelazi na novi nivo kakvog nema medju našim bekovima. Abate je velika kiksara pozadi, napred ne može vola ubosti i koristan je obično kada ima dan i lošeg protivnika kojeg može lako proći. Štoperi solidni, Mekses očekivano najsigurniji, par utakmica zaista bez greške, i dalje burno reaguje kada ne treba ali kako je prolazila sezona bolje je igrao i svakako može biti na nivou koji je dovoljan za velike uspehe.
Montolivo odličan cele sezone, zaista imam visoko mišljenje o njemu i svrstavam ga medju najbolje vezne igrače trenutno. Dosta siguran igrač, vrlo precizan pas, sjajna igra u odbrani, organizator naše igre zahvaljujući kojem pored tehnički operisanih igrača držimo loptu dugo u posedu, zna da šutne iz daljine i prodrma odbranu, ponekad asistira a bogami centrira bolje od svih bekova.
Boateng, užasan u prvom delu, u drugom krenuo bolje, u velikim utakmicama kakav treba biti i tada je vrhunski igrač ali je premalo takvih partija bilo ove sezone. Igra na motivaciju, kada ne ide utapa se u sivilo, često nervira očajnim šutevima iz daljine, sam stav mi se ne svidja. Zbog te mogućnosti da odigra na najvišem nivou bih hteo da ostane ali ukoliko takvih partija opet bude malo a ponude primamljive razmislio bih o odlasku. Od De Jonga očekujem puno, pravi razbijač, odlično kvari igru i jedva čekam da se vrati.
Šaravi odličan u prvom delu, kasnije pomalo pročitan, zapostavljen nepravedno od strane saigrača i očigledno van forme jer su mu prvi dodir i pas igra dosta zakazali, a realizacija se vratila na nivo pred početak sezone kada je puno mašio. Opet njegovo zalaganje pozadi je za svaku pohvalu i zahvaljujući tome opet je znao da bude medju korisnijim igračima. Mario se isplatio, odlično igra i neka tako nastavi, uvek koristan, u sjajnoj golgeterskoj formi. Pacini mora ostati, sjajno rešenje sa klupe i za rotaciju i sve pohvale. Niang je meni zbog stative protiv Barse i zajebancija van terena malo pao u očima. Loša realizacija se svakako izdvaja, krenuo je odlično po boku i bio vrlo probojan ali kasnije manje igra a i ne pokazuje puno, često nestane na odredjeno vreme iz utakmice i biva zaboravljen na strani.
Talenat ostaje i nadam se da će me naterati da promenim mišljenje, ima odlične predispozicije i sjajnu tehniku i mogao bi to da iskoristi.
I da, kad ćemo krenuti sa onom podelom bodova trojici najkorisnijih igrača, mada bih proširio za nekoliko mesta... ?