To bi nam bilo vece pojacanje nego da dovedemo ne znam koga.
Za Romanjolija kazu da ce Celsi opet pokusati da ga odvede sad na zimu ,navodno su spremni da ponude i do 60 miliona. Nadajmo se da ce Kinezi odoleti. Navodno i Arsenal za Nianga sa cifrom oko 35 miliona.
Nikola Ricoli je odredjen da sudi mec sa Juventusom.
Malo citam ove vase komentare...nekako mi se cini da smo jos uvijek previse negativni...treba apsolutnu podrsku dati Montelli, zbog toga sto je sa najmladjom ekipom u zadnji 20 godina kreno da skuplja bodove i ravnopravno se bori za Evropu...
Ne razumijem sta nevalja kod Susa?...ok nije kalibar za Grande Milan, ali sa 23 godine ja ga zelim i volim vidjeti na desnoj strani 100x prije Honde...ne razumijem sta je on to uradio lose? po statistici u 90% kreiranih sansi Suso direktno ucestvuje...on ne stvara prednost trkom kao Niang ali stvara tehnicki...
Problem je zamjena za Susa koje nema...
Jos sam na pocetu sezone reko da ce Bacca odraditi svoj posao ali da iskljucivo zavisimo od krila...na lijevoj strani Niang ili Jack ali problem je desna gdje samo imamo Susa...
Motella daje prednost junioru od 18 god od prve min,a ne nekom polovnjaku koji je igrao za Bayern,Napoli,Besiktas itd...zar to nije ono sto smo svi ovde na forumu trazili???
Ako ocekujtet od Montelle i ovog mladog Milana neku leprsavu igru ili borbu za titulu onda se dooooobra varate, ali s druge strane treba ocekivati borbu u svakoj tekmi i skupljanje bodova sto do sada oni to vrlo uspjesno rade
I ne znam ko ovde pise da Doonaraumma je los ili slicno, ili da je Locatelli grijesi...pa bolje njih dvojica da grjese nego Abbiati i Montolivo...
Juventusovi novinari su krenuli praviti pritisak na Milan...u sedmici kada igramo snjima, novinari bliski Juventusu pisu da Bacca blizu PSG, da je Donnaraumma poceo pregovore sa Juventusom, da je Chelski ponudio 60 miliona, da Wenger zeli Nianga i Locatellia, a da bi Suso htio nazad u Liverpool...to je klasika iz Torina, ali to je znak da ce nas drugacije posmatrati i imati drugaciji pristup...
Licno mislim da nam je sve osim poraza dobro i da su nam bitna 3 boda u Genovi naredni utorak, zbog rasporeda koji poslje toga dolazi : Pescara(H) Palermo (A) Inter(H) Empoli(A) Crotona(H) Roma(A) Atalanta (H) Bologna(A)
Bravo maji. Savrseno receno. Godinama seremo po svima a najvise zbog mladih igraca. Sad ih konacno imamo i opet smo malo previse negativni. Ja sam prezadovoljan dosadasnjom sezonom. Imali smo kiks udinese i to je jedina prava zamjerka. Montelli svaka cast i mladicima, pa neki su i plakali nakon tekme za vrijeme izjave jer su bili sretni zbog dobre igre odnosno postignutog gola. To kad sam vidio u meni se probudila nada. Nada koja kaze da cemo imati grande milan za 3-4 godine ako ovi momci ostanu u klubu. Imamo temelje ljudi moji. Malo po malo nadogradjivat cemo ekipu. Naravno, nadam se da uprava ovaj put nece zasrati i da ce odraditi sve kako treba
Suso? Jako mi se svidja, trebat ce jos vremena ali veliki je talent. Vidio sam par poteza za koje odgovorno tvrdim da ne moze puno igraca na svijetu. Mogao bi on biti nas fantazista. Uostalom, nemamo sta izgubiti s njim, neka ga, mozda nam se isplati. Kad bi on i niang dosegli svoj vrhunac kod nas i eksplodirali, imali bi najjaci duo na svijetu. Eto koliko ih cijenim i koliki potencijal vidim u njima.
Poli je izjavio da smo "spremni za Juventus"

Sutra , naravno, moramo dobiti. Znaci tvrdo pa sta bude ali ocekujem pobjedu.
I ja

Uvijek optimista!! Mada, i bod bi bio odlican

Bice to mozda i najinteresantnija utakmica Milana u zadnjih nekoliko godina.
Oseća se ljudi u vazduhu da dobijamo!

2:0 za nas
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Mislim da ćemo ih dobit sutra. Jači smo u ovom trenutku, i najbitnije: imamo više želje!!!
I ako Avion sutra da Locatelliju da igra od mene ima svaka čast. Nek gura mlade. Zajebi Sosu Abate Vancoglioni...
Joj 20:45 napokon derby