@MEMO Zato sto druge momcadi kontrolisu utakmicu i ne traze na silu gol vec pokusavaju da ga i dalje izrade. Samo nasa budala izmislja neke gluposti od 4-2-4 gdje to toliko jadno izgleda da je vise smijesno nego napeto da iscekujem gol. Eto zato oni zabijaju golove u finisu a mi propadamo
Odakle vam da ide Fiorentina? Ja kolko vidim Milan je treci. Znaci sve dok nas Fiorentina ne predje i ne uzme trecu poziciju, ja ostajem optimista. Idemo u play off i da ponovimo 2006/07

Forza Milan la sud é con te
A smeca od tekme.....neutralni navijac bi prebacio na drugi kanal u 10.min.....mi nazalost nemamo izbora nego pogledati do kraja......mi ocajni...juve katastrofa....kao da se igra na 0:0....pazzo uzasan...bas los...
odlicno do sad, bod ko kuca

Pazzini standardno skrtac, egoista, covjek koji samo gleda prema golu jebes ostale kolege, HOCU DA ZABIJEM!!! Al dobar je, gradi se, tesko ga srusit. Ambro obavezno van, jer vidi se da zadnji 7 minuta sepa tamo, ne moze potrcat radi povrede. Znaci Niang mjesto Binha ili Pazzinia. Al ni Binho nije nesto posebno. Znaci standardno nista posebno.
Hajde izguramo ovdje X i odlicno

Smijat se ili plakati...ovako napraviti penal....pa ko da smo pescara....majko mila....uzas
Jest penal, al bas bas glupo. Jednostavno: ovo je jedini nacin da nam Juve zabije gol. Ne cudi me.
U firenci smo izgubili trece mjesto....2:0 i igrac vise.....ne zasluzujemo u lp kad malo bolje pogledas....daleko smo od ozbiljne ekipe....
Nisam gledao drugo poluvrijeme ali vidim da je penal bio opravdan, a to sto smo ga glupo napravili je nas problem. Ma znali smo da ce biti napeto za trece mjesto ali daleko od toga da smo ga izgubili, jos uvijek smo treci i glavni favoriti za to mjesto, glave gore, malo optimizma dajte, bicemo treci na kraju.
ITA1 Sampdoria - Fiorentina 4/28/13 2:00 PM BST
ITA1 Fiorentina - Roma 5/4/13 7:45 PM BST
ITA1 Siena - Fiorentina 5/8/13 7:45 PM BST
ITA1 Fiorentina - Palermo 5/12/13 2:00 PM BST
ITA1 Pescara - Fiorentina 5/19/13 7:45 PM BST
ITA1 Milan - Catania 4/28/13 7:45 PM BST
ITA1 Milan - Torino 5/5/13 2:00 PM BST
ITA1 Pescara - Milan 5/8/13 5:00 PM BST
ITA1 Milan - Roma 5/12/13 7:45 PM BST
ITA1 Siena - Milan 5/19/13 7:45 PM BST
Tolko sam razocaran da mi se fkt neda komentirat ovu utakmicu,prvi poraz u 2013...Drugo pol protiv Napolia i ovo veceras katastrofa...uopste nisu zube pokazali ni pretjerane zelje...@Kalla je dobro reko...stvarno nekad izgledamo daleko od ozbiljne ekipe ...Abate debilu !
Postavio sam raspored...i mislim da naredna 3 kola odlucice ovu poziciju 3...Napoli je ipak nedostizan...to se znalo poslje 2:2 sa Fiorentinom...
Takodjer naredna 2 kola igramo kuci i bice nam poznati rezultati Fiorentine prije utakmice...
Fiore moze kiksati u genoi sljedece kolo i doma protiv rome....u slucaju istog broja bodova...ispred nas su...realno je ocekivati 5 pobjeda od nas do kraja....ali....jako tesko ce se to dogoditi.....nakon sljedeca dva kola ce se vise toga znati....
(04-21-2013, 10:07 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Fiore moze kiksati u genoi sljedece kolo i doma protiv rome....u slucaju istog broja bodova...ispred nas su...realno je ocekivati 5 pobjeda od nas do kraja....ali....jako tesko ce se to dogoditi.....nakon sljedeca dva kola ce se vise toga znati....
Jos uvijek smo 1 bod iznad njih...al ovo sad kako izgleda skupo ce nas kostat remi protiv Intera, Fiorentine i vecerasnji poraz...
Zadnja tri kola Fiorentina igra sa davljenicima i to bi trebalo da ide na nasu stranu...