Spekulise se da su Nijangovi dani u Milanu odbrojani...
http://www.football-italia.net/97129/wes...niang-news
West Ham United are closer than ever to M’Baye Niang after reports Milan have lost patience with the striker.
According to the Evening Standard, Milan are now prepared to sell him during the January transfer window.
The price-tag is in the region of €15m and there could be a loan with option to buy.
Ja nisam do kraja ispratio spekulacije za malog Orsolinia...znam da je Milan prvi ga zelio i otpoceo pregovore, sta je bilo poslije? Kinezi stopirali ili? vidim da je potpisao za Juve :/
Mislim da jedino jos Montella vjeruje u Niang-a...5 godina ga cekamo da proigra i da pruza u kontinuitetu dobre tekme, ali izgleda da od te ljubavi nema nista...
Sto se tice malog Spanjolca iz Evertona, ponudili smo pola miliona za posudbu do kraja godine i opcija za otkup na kraju god 18 miliona eura...zato ja ne volim kad pregovaramo sa klubovima iz Engleske..kod njih je svaki igrac 15+ miliona eura...samo Liverpoolu mozes besplatno uzet Susa

Pa nista ,dogodio se Galijani. Isao u Askoli bez dinara u dzepu da im prodaje maglu ,dosao Juventus ,izbacio konkretnu ponudu i zavrsio posao za 5 dana.
Sto se Nijanga tice ako ce ici neka ide na leto ,ovako ce samo Galijani uludo ulupati te pare.
I smatram da je greska slati ga na pozajmicu jer ce se i u tom klubu budalesati i onda ce nam ga vratiti i na kraju ce posle 2-3 pozajmice kao Faraon biti prodat nekom za desetak miliona. Daj ti lepo pare odma i cao zdravo.
Sto kazes za Engleze ,tamo bi Nijang bio 20-25 miliona. Mi cemo ga dati za 15.
Zato sto nemamo nikakvu politiku, Juve bi isto uzeo za njeg 25 miliona i predstavio ga kao novog Weaha, pa oni su za Zazu dobili 25 miliona??? Uglavnom ja bih ga odmah prodao ali za 20-25 miliona

I to dobili od istog tog Vest Hema.
(01-19-2017, 08:26 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Ja nisam do kraja ispratio spekulacije za malog Orsolinia...znam da je Milan prvi ga zelio i otpoceo pregovore, sta je bilo poslije? Kinezi stopirali ili? vidim da je potpisao za Juve :/
Mislim da jedino jos Montella vjeruje u Niang-a...5 godina ga cekamo da proigra i da pruza u kontinuitetu dobre tekme, ali izgleda da od te ljubavi nema nista...
Sto se tice malog Spanjolca iz Evertona, ponudili smo pola miliona za posudbu do kraja godine i opcija za otkup na kraju god 18 miliona eura...zato ja ne volim kad pregovaramo sa klubovima iz Engleske..kod njih je svaki igrac 15+ miliona eura...samo Liverpoolu mozes besplatno uzet Susa 
Nisu zuti odobrili, Galijani sve zavrsio ali oni su to blokirali. Doduse oni su odobrili samo Sosu do sada.
Bolje je pozajmiti ga, ne bi me čudilo da proigra u drugom klubu tj. još bitnije drugoj ligi... Pa makar to bilo na polusezonu cena će mu skočiti.
(01-19-2017, 11:08 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Nisu zuti odobrili, Galijani sve zavrsio ali oni su to blokirali. Doduse oni su odobrili samo Sosu do sada.
Nije tacno. Taj transfer do Kineza nije ni stigao. Ovo za Sosu se takodje nisu pitali ,ne znam odakle ti taj podatak.
Ma pusti me Galijanijevih izjava. Daj gde su Kinezi rekli.